فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

مجله انجمن مهندسین عمران ایالات متحده(May2015)

مجله انجمن مهندسین عمران ایالات متحده(May2015)
مجله انجمن مهندسین عمران ایالات متحده(May2015) - این مجله شامل مباحث روز مهندسی عمران، چالش های آن و در تمامی زیر شاخه های عمران از عمران آب گرفته تا سازه را شامل می شود همراه با تصاویر رنگی پسورد civilengineering



قیمت فقط8,600 تومان پرداخت و دانلود

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : pdf

تعداد صفحات : 72

قیمت : 8,600 تومان

حجم فایل : 14186 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

دانلود مقاله با فرم ورد و قابل ویرایش در 18 صفحه استاندارد با فونت نازنین 14

بررسی نقش لاغری در رفتار و ظرفیت باربری دالهای مرکب دارای ورق فولادی تحتانی
بررسی نقش لاغری در رفتار و ظرفیت باربری دالهای مرکب دارای ورق فولادی تحتانی - دانلود مقاله با فرم ورد و قابل ویرایش در 18 صفحه استاندارد با فونت نازنین 14




بررسی نقش لاغری در رفتار و ظرفیت باربری دالهای مرکب دارای ورق فولادی تحتانی
نقش لاغری در رفتار و ظرفیت باربری دالهای مرکب
**توجه**
1- این فایل توسط گروه مهندسین برتر(فایل یار) نگارش شده است استفاده از فایل فقط برای خریدار ان مجاز می باشد و هرگونه استفاده برای کسانی که فایل خریداری ننموده اند شرعا حرام و قابل پیگیری حقوقی می باشد.
2-این فایل دارای گارانتی ویرایش یک مرتبه برای خریدار آن می باشد.


چکیده
در سقف‌های تیر مرکب دارای عرشه ی فولادی، مقاومت ناحیه ی اتصال بین بتن و ورق فولادی تاثیر مستقیمی بر روی رفتار و ظرفیت بار بری این سقف ها دارد. در این تحقیق، دالهای مرکب با دو نوع المان رابط برای مدل کردن پیوند برشی بین بتن و ورق در نرم افزار ABAQUS مدلسازی و نقش پارامتر لاغری و نوع المان رابط، روی رفتار این سقفها بررسی شد. نتیجه گرفته شد که با افزایش پارامترلاغری دال، میزان افت منحنی نیرو تغییر مکان وظرفیت باربری سقف کاهش و شکست ایجاد شده از حالت برشی به خمشی تبدیل شد.
کلمات کلیدی: دال مرکب، ورق فولادی، مقاومت برشی، لاغری دال.
مقدمه
در دال مرکب دارای ورق فولادی تحتانی، ورق اصلی ترین جزء کف مرکب است و بتن پوشاننده ی آن علاوه بر مرکب نمودن ت ی ر فولادی و ایجاد سقف مرکب، عاملی برای حفاظت از ورق فولادی تحتانی در مقابل آتش سوزی و توزیع کننده ی بار است. همچنین ساخت آسان، کاهش وزن، صرفه جویی اقتصادی و مقاومت کافی از فواید استفاده ازورق فولادی در دال مرکب است. در این سقف، ورق فولادی نقش قالب بتن در زمان بتن ریزی و آرماتور برای دال، در زمان بهره برداری را برعهده دارد. لذا فولاد اضافی تنها برای انقباض و حرارت و در تکیه گاه های داخلی فولاد منفی مورد نیاز است (شکل 1).
سقف‌های عرشه فولادی
سقف‌های عرشه فولادی سقف‌هایی هستند که با استفاده از دو عنصر ورق‌های فولادی گالوانیزه ذوزنقه‌ای شکل تحتانی و برش گیرها که در این نوع سقف‌ها مورد استفاده قرار می گیرداز سایر سقف‌ها متمایز می‌شود و البته با استفاده از آرماتور بندی و بتن ریزی بر روی این ورق فولادی، این نوع سقف اجرا می‌شود. ورق فولادی مهم ترین مصالح به کار رفته در این نوع سقف می‌باشد که برای ساخت آن ورق فولادی گالوانیزه با ضخامت‌های ۸/۰ تا ۲/۱ میلیمتر را به وسیله دستگاه‌های Rol Forming به روش نورد سرد (Cold Forming) به حالت موجدار شکل دهی می‌کنند به صورتی که در مقطع ورق حاصله هر موج به شکل یک ذوزنقه دیده می‌شود. وزن کمتر این نوع سقف نسبت به سایر سقف‌های متداول در اسکلت‌های فولادی ساختمان از شاخصه‌های این نوع سقف محسوب می‌شود. در این نوع روش اجرای سقف، ورق گالوانیزه ذوزنقه‌ای شکل آجدار هم به عنوان قالب بتن ریزی عمل می‌نماید و همچنین با باقی‌ماندن در سقف نقش سازه‌ای ایفا می‌کند. کاهش بار سقف و به تبع ان کاهش وزن سازه و حذف بلوک و قالب بندی و حمل و نقل آسان سبب صرفه جویی در هزینهٔ ساختمان می‌شود. افزایش دهانه تیرریزی تا ۴ متر بدون نیاز به شمع بندی. استفاده از گل میخ‌ها که ورق به تیر جوش می‌خورد ازاستاندردترین روش‌های اجرا می‌باشد. قابلیت دپو در محل‌های محدودتر نسبت به انواع تیرچه‌ها. وجود فرورفتگی و برجستگی روی جان ورق فولادی، تنش تسلیم و مدول السیسیته ورق را ۴۷٪ نسبت به ورق صاف کاهش می‌دهد. امکان همزمان اجرا و بتن ریزی چندین سقف به صورت همزمان و در نتیجه صرفه جویی در زمان انجام پروژه. حذف میلگردهای کششی و تیرهای فرعی.

فهرست مطالب
مقدمه
سقف‌های عرشه فولادی
رفتار دال مرکب دارای ورق فولادی تحتانی
روند مدلسازی
بررسی نتایج تحلیل ها
نتیجه‌گیری
منابع




قیمت فقط16,000 تومان پرداخت و دانلود

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : docx

تعداد صفحات : 18

قیمت : 16,000 تومان

حجم فایل : 552 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

دانلود مقاله بررسی منابع و عوامل آلودگی رودخانه های گیلان در قالب ورد و قابل ویرایش در 13 صفحه

دانلود مقاله بررسی عوامل آلودگی رودخانه های گیلان
دانلود مقاله بررسی عوامل آلودگی رودخانه های گیلان - دانلود مقاله بررسی منابع و عوامل آلودگی رودخانه های گیلان در قالب ورد و قابل ویرایش در 13 صفحه



دانلود مقاله بررسی عوامل آلودگی رودخانه های گیلان
Resource & factors of water pollution of Guil

**توجه**
1- این فایل توسط گروه مهندسین برتر(فایل یار) نگارش شده است استفاده از فایل فقط برای خریدار ان مجاز می باشد و هرگونه استفاده برای کسانی که فایل خریداری ننموده اند شرعا حرام و قابل پیگیری حقوقی می باشد.
2-این فایل دارای گارانتی ویرایش یک مرتبه برای خریدار آن می باشد.



چکیده
آلودگی رودخانه ها یکی از مهمترین مسائل و معضلات زیست محیطی است که امروزه مورد توجه فراوان قرار گرفته است . رودخانه‌ها در حقیقت منابع حیاتی آب شیرین جهت استفاده در امور کشاورزی، شرب و صنعت به شمار می‌روند و هرگونه آلودگی در آنها می تواند بر کیفیت زیست محیطی سایر بخش های طبیعت تاثیرگذار باشد . از نقطه نظر آلودگی ، هر رودخانه دارای ظرفیت خود پالایی معینی است و چنانچه ورود آلاینده ها به آن بیش از حد پذیرش رودخانه باشد ، در این صورت مشکلات زیست محیطی در آن به صورت پایدار در خواهد آمد.
از سوی دیگر رودخانه ها را می توان آسیب پذیرترین اکوسیستم ها در برابر آلودگی به حساب آورد چرا که اغلب منابع آلاینده انسان زاد چون صنایع و یا مناطق شهری و روستایی (به علت اتکاء آنها به منابع آب سطحی) در اطراف و یا در نزدیکی رودخانه ها متمرکز شده اند. در اکثر شهر ها رودخانه‌ های ناحیه شهری و مسکونی همواره کانون تخلیه فاضلابها، زباله ها و نخاله های ساختمانی هستند.بخصوص در حاشیه شهرها این رخداد از شدت بیشتری برخوردار می باشد. این پدیده باعث می گردد تا رودخانه‌ چهره زشت و پلشت به خود گیرد و کانون آلودگی و پرورش و تکثیر جوندگان و حشرات و منبع انتشار بوهای نامطلوب باشد.
رودخانه‌ هایی با این مشخصات همواره باعث تنفر شهرنشینان است و برای شهرداری ها مشکلات بهداشتی و اجتماعی ایجاد می کند. برای حفظ بهداشت عمومی باید شهرداری ها اهمیت زیادی برای بهسازی و بهداشت رودخانه‌ های شهری قائل شوند .در این مقاله آلودگی ها، عوارض آنها و نکات فنی جهت جلوگیری از آلاینده ها ،دفع شر جوندگان و حشرات ارائه می گردد.
مدیریت مصرف سموم و استفاده از روش های مبارزه بیولوژیک و مدیریت تلفیقی آفات، علف های هرز و بیماری ها گام مهمی در جهت نیل به کشاورزی پایدار و به تبع آن کاهش شدید عوامل آلاینده محیط زیست خصوصا پساب مزارع کشاورزی می باشد. در عین حال اجرای مدیریت واحد برای محافظت از رودخانه‌ها و اصلاح قانون برخورد با قاچاقچیان خاویار را از جمله راهکارها برای رفع مشکلات این بخش عنوان کرد.
مقدمه :
امروزه کمتر رودخانه ای را می توان در استان گیلان یافت که بر اثر نفوذ و یا نشت فاضلاب ها آلوده نشده باشد. در میان استان ها و مناطق مختلف کشور ما، استان گیلان از لحاظ زیست محیطی وضعیت ویژه ای دارد. جمعیت این استان بیش از 2میلیون و 250 هزار نفر است. در این استان بدلیل بالا بودن سطح آبهای زیرزمینی خطر نفوذ انواع پساب ها و در نتیجه آلوده شدن منابع آب و خاک بیشتر است . در بیش از 80 رودخانه گیلان آلاینده ها از طریق فاضلاب شهری و خانگی سرازیر می شوند. این رودخانه ها تا سه دهه پیش از آبی زلال و سرشار از انواع آبزیان و ماهیان برخوردار بودند امّا امروزه کمتر رودخانه ای را در گیلان می توان یافت که بر اثر نفوذ و یا نشت فاضلاب ها آلوده نشده باشد.(9)
رها شدن زباله ها در جنگل و دامنه های کوهستانی و دفع غیر بهداشتی آنها بسیاری از چشم اندازهای مسحور کنندۀ این استان را نازیبا و مشمئزکننده ساخته است. رهاشدن زباله ها در سطح زمین، کانال های آب و حاشیه شهرها علاوه بر آلودگی شدید، موجب افزایش بی سابقه جانورانی چون موش ها شده است که به نوبه خود ناقل انواع میکروبها و شیوع بیماریها می باشند. زباله هایی نظیر انواع پلاستیک، بطری و فلزات گوناگون به دلیل پایدار بودن تا مدتهای مدید و سالهای بس طولانی در خاک باقی می مانند و باعث آلودگی های بسیار وسیع می شوند(9).
روند افزایش آلودگی ها، منابع آبی استان گیلان را از نظر کیفی و کمی تهدید می کنند. آلودگی های بی رویه و بی حد و حصر آبهای سطحی نظیر آب رودخانه ها و تالاب ها ، استفاده از سموم شیمیایی در مزارع کشاورزی، برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه ها، ریختن زباله ها در داخل و حاشیه رودخانه ها موجب شده است که منابع آبی استان به شدت آسیب ببینند. تغییر در ماهیت آب های سطحی که بیش از 70 درصد آب شرب استان را تأمین می کنند و آلودگی آبهای زیرزمینی از جمله مشکلاتی هستند که بر نگرانی ها افزوده اند. بدین ترتیب استان گیلان که یکی از بهترین و سالم ترین آب های زیرزمینی و سطحی را در گذشته داشت، طی 40 سال اخیر وضعیت منابع آبی آن به بدترین شکل تبدیل شده است. بدلیل شرایط خاص نزدیکی آبهای سطحی استان گیلان با آبهای زیرزمینی، آلودگی ها با سرعت بیشتری انتقال و انتشار می یابند و رودخانه ها این رگ های حیاتی پرباران ترین استان کشور نیز سال به سال آلوده تر می شوند. به گفته کارشناسان، تاکنون برنامه ریزی درستی برای استفاده بهینه از آب ورودی استان گیلان وجود نداشته و یک تحقیق نشان می دهد که از بیش از یک هزار میلی متر بارندگی سالانه این استان فقط یکصد میلی متر آن به مصرف مفید گیاهان می رسند(21).
یکی دیگر از انواع آلاینده های محیط زیست استان گیلان فاضلاب های صنعتی هستند. به علت نبود آمایش سرزمین و مکان یابی مناسب ، تمرکز واحدهای صنعتی در استان گیلان درست انجام نشده است و به همین دلیل هرساله شاهد سرازیر شدن پساب های صنعتی به آب رودخانه ها و دریاچه ها و مرگ و میر آبزیان هستیم. حداقل از هم اکنون باید برای مکان یابی شهرک های صنعتی این استان چاره اندیشی شود تا از خسارت بیشتر جلوگیری به عمل آید. سرزمین گیلان و سواحل زیبای آن ارزش اقتصادی، اکولوژیک ، سیاحتی و اجتماعی بسیار بالایی دارد و انتقال زباله ها و آلاینده های شهری از طریق رودخانه ها به سواحلش آسیب می رسانند. یک بررسی کشوری نشان می دهد که مابین بیش از 160 رودخانه مهم آلودۀ کشور ، میزان آلودگی 70 رودخانه بسیار زیاد است که رودخانه سفیدرود، زرجوب، و گوهر رود رشت نیز از جمله این رودخانه ها محسوب می شوند. رودخانه سفیدرود با تأمین 80 درصد آب استان از جمله منابع آبی مهم گیلان بشمار می رود که از خارج از این استان سرچشمه می گیرد و آلودگی و تغییرات آن به هشت استان دیگر نیز ارتباط دارد و این در حالیست که بقیه 20 درصد آب استان گیلان از 44 رودخانه داخلی این استان تأمین می شوند(21).
تعربف و طبقه بندی عوامل آلاینده
آلودگی عبارتست از انتقال یا داخل سازی مستقیم و یا غیر مستقیم مواد یا انرژی توسط بشر به محیط زیست که در نتیجه آن به محیط زیست دریایی، اثرات زیان آوری از طریق ایجاد خطر جهت منابع زیستی، خطر برای سلامتی بشر، ایجاد موانع در ارتباط با فعالیت های دریایی شامل ماهیگیری، صدمات ناشی از استفاده از آب دریا و کاستن منابع تفریحی وارد خواهد ساخت (5).
کانون آلودگی را در 2 گروه میتوان دسته بندی نمود:
1) آلودگی با منبع مشخص[1] نوعی ازآلودگی است که منشاء آن قابل ردیابی وجلوگیری کردن است مانندمواددفع شدهازکارخانه ها (پسابهای صنعتی).
2) آلودگی با منبع نامشخص[2] نوعی دیگر از آلودگی است که منشاء آن پراکنده بوده و ردیابی و کنترل این نوع آلودگی مشکل است مانند رواناب کشاورزی.
آلودگی ناشی از منابع واقع در خشکی[3]
منابع شهری، کشاورزی و صنعتی مستقردرخشکی اعم ازثابت و سیار می باشدکه ضایعات آنها از طریق آبهای سطحی و زیرزمینی یا هوا به محیط زیست دریایی می رسد و نیز منابع فلات قاره شامل تاسیسات ثابت یا متحرک که فعالیت آنها موجب آلودگی دریایی می شود. در محدوده دریایی تعداد زیادی مراکز شهری ساحلی وجود دارد که فاضلاب تصفیه نشده آنها به دریا تخلیه و موجب آلودگیهای گوناگون می گردد، این مراکز اغلب موجب آلودگی های مشخص می شوند.آلودگیهای ناشی از منابع مستقر در خشکی شامل پساب کارخانه ها، فاضلاب صنعتی معادن غنی از سرب، باریم، روی وهمچنین کارخانه تغلیظ سرب، کارخانه های باریت الیت، آب گرم و مواد زائد نیروگاهها، زائدات تاسیسات آب شیرین کن، پسابهای کشاورزی و سموم کشاورزی که از طریق رودخانه ها وارد دریا می شوند، فضولات دامی، پسابهای شهری وخانگی می باشند (6).
موقعیت جغرافیایی گیلان :
استان گیلان در شمال ایران، بین دریای خزر از یک طرف و ارتفاعات تالش و بخشی از البرز غربی از طرف دیگر قرار گرفته است. مرزهای خشکی شمالی و جنوبی آن را به ترتیب ، رودهای آستارا (در شمال) و شاهرود و قزل اوزن (در جنوب) تشکیل می دهند درحالیکه محدوده های شرقی و غربی آن بیشتر بر خط الرأسها و یا تقسیم آبهای کوهستان های تالش و البرز غربی منطبق است و ارتباط وسیعی با دریای خزر دارد لذا طبیعتاٌ بخشی از قلمرو آب های این دریا نیز جزء محدودۀ این استان است. گسترش محدوده های سیاسی استان تابعی از نقش حرکات زمین ساخت و نوسان سطح آب دریای خزر از یک طرف و دخالت عوامل دینامیک بیرونی (فرسایش) بویژه در طول دورۀ چهارم زمین شناسی (هولوسن) از طرف دیگر می باشد. بدین ترتیب استان گیلان در مجموع از شمال و شمال شرق به دریای خزر، از شرق به شهرستان رامسر(در استان مازندران)، از جنوب به استان قزوین و شمال شرقی شهرستان زنجان و از غرب و شمال غربی به شهرستان های خلخال و اردبیل محدود است .

فهرست مطالب
چکیده

مقدمه
تعربف و طبقه بندی عوامل آلاینده
آلاینده های آلی
آلاینده های آلی پایدار
آلودگی رودخانه ها




موقعیت جغرافیایی گیلان :
رودخانه های گیلان
علائم آلودگی آب ها
آلودگی آب رودخانه ها در سایر کشورها
منابع آلوده کننده رودخانه ها
عوامل آلاینده آبهای رودخانه ها
بررسی عوامل آلوده کننده رودخانه‌
اثرات برداشت شن و ماسه بر آلودگی رودخانه
اثرات بنیادی بهره برداری شن و ماسه از محیط زیست آبی
اثرات بیولوژیک بهره برداری از شن و ماسه بستر رودخانه
پیامدهای برداشت شن و ماسه برگیاهان آبزی
اثرات بهره برداری از شن و ماسه روی بی مهره گان بنتیک رودخانه ها
عوارض آلودگی رودخانه‌
تاثیر آلودگی رودخانه های استان گیلان بر حیات آبزیان دریای خزر
نتیجه گیری


راهکارهای پیشنهادی
فهرست منابع



قیمت فقط9,500 تومان پرداخت و دانلود

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 32

قیمت : 9,500 تومان

حجم فایل : 104 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

دانلود گزارش کار آزمایشگاه مقاومت مصالح

دانلود آزمایشگاه مقاومت مصالح
دانلود آزمایشگاه مقاومت مصالح - دانلود گزارش کار آزمایشگاه مقاومت مصالح



دانلود آزمایشگاه مقاومت مصالح

**توجه**
1- این فایل توسط گروه مهندسین برتر(فایل یار) نگارش شده است استفاده از فایل فقط برای خریدار ان مجاز می باشد و هرگونه استفاده برای کسانی که فایل خریداری ننموده اند شرعا حرام و قابل پیگیری حقوقی می باشد.
2-این فایل دارای گارانتی ویرایش یک مرتبه برای خریدار آن می باشد.

آزمایش سختی
سختی یک ماده عبارت است از مقاومت آن ماده در برابر نفوذ جسم دیگر درون ماده. در صنعت سختی فلزات را به صورت مقاومت در برابر نفوذ جسم دیگر برروی فلز مورد نظر تعریف کرده آن را اندازه­گیری می­کنند. برای اندازه­گیری سختی، جسم سختی با شکل معین را بر روی فلز مورد نظر قرار داده و بروی آن نیرویی قراردادی وارد می­کنند و بر اساس اندازه و یا عمق اثر بجا مانده سختی را تعیین می کنند.
برای انجام آزمایش­های سختی روش­های متعددی وججود دارد که مقایسه ­ی بین نتایج آنها مشکل است. زیرا جسم فرورونده، شرایط آزمایش و نحوه­ی وارد نمودن فشار یکسان نیست. معروفترین آزمون­های سختی عبارتند از: برینل، ویکرز و راکول. جدول زیر انتخاب نوع آزمایش مناسب برای مواد مختلف را نشان می­دهد.
Material testSoftMedium HardHard Brinell** Vickers*** Rockwell B** Rockwell C**
ضربه
شکست ترد (Brittle Fracture) و فلزات از سال­­های 1886 در تانک­، کپسول­های فشار­ خط لوله و پل­ها مورد بررسی بوده است. در خلال جنگ جهانی دوم توجه زیادی به شکست ترد، جوشکاری در کشتی­ها و تانکرها مبذول می­شد. بعضی از کشتی­ها هنگام حرکت در آب های متلاطم و یا هنگام توقف در لنگرگاه کاملا به دو نیمه شکسته می­شدند. این اتفاق بیشتر در فصل زمستان اتفاق می­افتاد و نشان دهنده­ی این واقعیت بود که برخی از انواع فولادها که در حالت معمولی نرم و انعطاف پذیرند(Ductile) تحت شرایطی ترد (Brittle) می­شوند.
تحقیقات وسیعی در این زمینه صورت گرفه و معلوم شده است که برای کلیه­ی استفاده­های ساختمانی فولاد لازم است که دارای مجموعه­ی مناسبی از استحکام (Strength) و سفتی (Toughness) باشد. استحکام مقاومت دربرابر تغییر شکل است و سفتی مقاومت در برابر گسیختگی (Fracture) می­باشد. معمولا در یک جسم این دو خاصیت با هم نسبت عکس دارند و مثلا عملیاتی که استحکام فولاد را زیاد می­کند معمولا سفتی را کاهش می­دهند بنابراین دانستن میزان و راه اندازه­گیری این خواص مهم است.
متاسفانه در حالی که استحکام را می­توان به سادگی بر حسب نقطه­ی تسلیم بیان کرد برای سفتی چنین شاخصی وجود ندارد. ساده­ترین راه اندازه­گیری سفتی آن است که یک قطعه از جسم را با چکش ضربه زده و شکستن آن را بررسی کنیم. ولی چون نتایج چنین آزمایشی به عوامل دیگری از قبیل وضع نیرو و شکل نمونه بستگی دارد لازم است که آزمایش تحت شرایط معین و استاندارد صورت گیرد.
عوامل خارجی مهمی که موجب ترد و شکنندگی می­شوند عبارتند از:
کاهش درجه حرارت افزایش تنش سه محوری افزایش سرعت تغییر شکل ناشی از وجود تنش سه محوری
درجه حرارت پایین موجب بیشتر شکست­های ترد می­باشند. فولادهایی که در کشش یا در پیچش رفتارشان کاملا به هم شبیه است. و آزمایش ضربه اختلاف زیادی را نشان می­دهد و این اختلاف رفتار فولادها به این دلیل است که به هنگام ضربه نیرو به صورت شوک (و در یک لحظه) به آنها اعمال می­شود.
مبانی و تئوری ضربه
آزمایش ضربه، مقدار انرژی لازم برای شکستن یک نمونه­ی استاندارد با یک ضربه را اندازه می­گیرد این آزمایش معمولا در دماهای معین انجام می­گیرد. انرژی لازم برای شکستن جسم نمایانگر سفتی آن است. به عبارت دیگر سفتی یک ماده توانایی جذب انرژی در مقیاس پلاستیکی است. یکی از راههای تعریف سفتی محاسبه­ی سطح زیر منحنی تنش-کرنش است. این مساحت برابر مقدار کار لازم به واحد حجم قطعه برای شکستن آن است.

شکل 3 منحنی تنش کرنش برای مواد نرم و سخت
متداولترین آزمایش تعیین سفتی، آزمایش شارپی (Charpy Impact Test) است. آزمایش را در چند درجه حرارت (زیر صفر و بالای صفر) انجام می­­دهند و بدین ترتیب منحنی ضربه بدست می­آید که از چند نظر حائز اهمیت است. یک حالت کلی از این منحنی در شکل زیر نشان داده شده است.

شکل 4 تغییرات سفتی با دمای فولاد در آزمایش Charpy
در درجه حرارت­­های بالاتر از B قطعه کاملا نرم رفتار می­کند در حالی که با کاهش درجه حرارت از B انتقال به تردی شروع می­شود. هرچه درجه حرارت کمتر باشد جسم سردتر شده و درجه حرارت­های پایین­تر از A قطعه کاملا ترد و شکننده می­شود. برعکس با افزایش درجه حرارت در نقطه­ی A انتقال از تردی به نرمی شروع شده و با زیاد شدن حرارت قطعه نرم و انعطاف پذیر می­گردد تا در B که کاملا جسم نرم رفتار می­نماید و به همین دلیل در درجه حرارت­های بالاتر از B احتمال شکست به دلیل تردی بسیار کم است.
خستگی
وقتی یک شکاف در قطعه­ای از فلز در یک ماشین ظاهر می­شود اغلب نتیجه­ وارد آمدن تنش گسیختگی است. در این صورت قطعه تحت بارگذاری دینامیکی بوده است و این پدیده را خستگی می­­نامند.
نقطه­ی شکست استاتیکی بر اساس وارد آمدن یک بار ایجاد می­شود. اگر قطعه بخواهد تحت تاثیر یک بار مداوم قرار گیرد باید طوری طراحی شده باشد که بتواند در مقابل خستگی مقاومت کند. بررسی شکست در یک شفت نشان می­دهد که اولا یک سطح صاف وجود دارد که خستگی در آن اتفاق افتاده است و ثانیا یک سطح کوچکتر ناصاف وجود دارد که در آن شکست استاتیکی ظاهر شده است.
مبانی بارگذاری خستگی:
انواع بارها
انواع مختلف بار که باعث خستگی می شوند عبارتند از 1. بار فشاری-کششی 2. خمش 3. خمش گردان(rotary bending)
تغییرات بار می تواند از یک وضع نامنظم (مثل فنرهای تعلیق اتومبیل) تا یک وضع منظم (مثل فنرهای سوپاپ valve spring) تغییرات داشته باشد. یک تقریب از تغییرات بار را می­توان با به کاربردن یک کشش سینوسی به منظور انجام آزمایش خستگی و محاسبات مربوط به آن ایجاد کرد.
دوفنری که در بالا ذکر شده دارای بار استاتیکی نیز هستند. وزن ماشین برای فنرهای تعلیق و تنش اولیه­ی فنرهای سوپاپ، بارهای استاتیکی برای این دو فنر هستند. اگر هردوبار منظور شوند منحنی حاصل مطابق شکل زیر می­باشد.

فهرست عناوین
فهرست عناوین.. ب‌
فهرست تصاویر. خ‌
آزمایش سختی.. 1
1-1 مقدمه. 2
1-1-1 آزمایش برینل.. 2
1-1-2آزمایش ویکرز 3
1-1-3 آزمایش راکول.. 4
1-2 روش انجام آزمایش.... 4
1-2-1 آزمایش برینل.. 4
1-3 خواسته های آزمایش.... 4
ضربه. 6
2-1 مقدمه. 7
2-1-1 مبانی و تئوری ضربه. 7
2-1-2 محاسبه ی ضریب تراکم(مقاومت جسم در برابر ضربه) 9
2-1-3 دستگاه آزمایش.... 10
2-2 دستورکار آزمایش.... 10
2-3 خواسته های آزمایش.... 11
خستگی.. 12
3-1 مقدمه. 13
3-1-1مبانی بارگذاری خستگی: 13
3-1-2دستگاه آزمایش.... 17
3-2دستورکار آزمایش.... 18
3-3 خواسته های آزمایش.... 19
تیر. 20
4-1 مقدمه. 21
4-1-1 تئوری.. 21
4-1-2 انحراف تیرها 22
4-2 دستورکار آزمایش.... 22
4-2-1 مطالعه ی خیز در تیر دوسر مفصل.. 22
4-2-2 تیر یکسرگیردار و یک بار متمرکز به سر تیر. 23
4-2-3 بررسی اصل جمع آثار قوا 24
4-3 خواسته های آزمایش.... 24
خمش نامتقارن.. 25
5-1 مقدمه. 26
5-1-1 تئوری.. 26
5-2 دستورکار آزمایش.... 29
5-2-1 معرفی دستگاه 29
5-2-2 روش آزمایش.... 31
5-2-3 اصلاح اعداد. 33
5-3 خواسته های آزمایش.... 33
خیز تیرهای منحنی.. 34
6-1مقدمه. 35
6-1-1 تیر نیم دایره ی کنسولی با بار قائم تنها 35
6-1-2 تیرربع دایره کنسولی با بار قائم در انتها 36
6-2 روش آزمایش.... 36
6-3 دستورکار انجام آزمایش.... 36
6-4 خواسته های آزمایش.... 37
آزمایش پیچش ارتجاعی.. 38
7-1-مقدمه. 39
7-1-1مبانی تئوری پیچش.... 39
7-1-1-1 محاسبه ی تنش برشی.. 39
7-1-1-2 محاسبه ی تغییر شکل برشی- زاویه ی پیچش.... 40
7-2 دستگاه آزمایش.... 40
7-3 آزمایش اول.. 41
7-3-1 روش انجام آزمایش.... 41
7-4 آزمایش دوم. 42
7-4-1 روش انجام آزمایش.... 42
7-5 آزمایش سوم. 42
7-5-1 روش انجام آزمایش.... 42
7-6 آزمایش چهارم. 43
7-6-1 روش انجام آزمایش.... 43
7-7 آزمایش پنجم.. 43
7-7-1 روش انجام آزمایش.... 43
7-8 خواسته های آزمایش.... 44
آزمایش پیچش مقاطع جدارنازک... 45
8-1 مقدمه. 46
8-1-1 تئوری پیچش مقاطع توخالی جدارنازک... 46
8-2 دستگاه آزمایش.... 46
8-3روش آزمایش.... 47
8-3-1 اهداف آزمایش.... 47
8-4 دستور کار انجام آزمایش.... 47
8-5 خواسته های آزمایش.... 48
پیچش پلاستیک.... 49
9-1 مقدمه. 50
9-1-1 هدف... 50
9-1-2 تئوری آزمایش.... 50
9-1-3 دستگاه آزمایش.... 52
9-1-4 کالیبراسیون دستگاه 52
9-2 روش آزمایش.... 53
9-2-1 روش قراردهی نمونه روی دستگاه 53
9-2-2 روش بارگذاری نمونه. 54
9-3 خواسته های آزمایش.... 55
آزمایش کشش.... 56
10-1 مقدمه. 57
10-1-1 مبانی و تئوری کشش.... 57
10-1-2 نقاط مهم منحنی تنش-تغییر طول نسبی.. 59
10-1-3 دستگاه آزمایش.... 60
10-2 روش آزمایش.... 61
10-2-1 هدف آزمایش.... 61
10-2-2 دو نکته ی مهم در انجام آزمایش شکست... 61
10-3 دستور کار انجام آزمایش.... 61
10-4 خواسته های آزمایش.... 62
کمانش تیر اویلری.. 63
11-1 مقدمه. 64
11-3 تئوری آزمایش.... 65
11-4 توضیح دستگاه آزمایش.... 65
11-5 شرح آزمایش.... 66
11-6 خواسته های آزمایش.... 66
مخزن جدار ضخیم تحت فشار داخل.. 68
12-1 مقدمه. 69
12-3 مبانی و تئوری آزمایش مخزن جدار ضخیم تحت فشار داخل.. 70
12-4 دستگاه آزمایش.... 71
12-5 روش آزمایش.... 72
12-6 خواسته های آزمایش.... 75
منابع.. 76

فهرست تصاویر
شکل 1 آزمایش برینل برای تعیین سختی جسم.. 3
شکل 2 آزمایش برینل.. 3
شکل 3 منحنی تنش کرنش برای مواد نرم و سخت... 8
شکل 4 تغییرات سفتی با دمای فولاد در آزمایش Charpy. 8
شکل 5 آزمایش ضربه برای مواد مختلف... 9
شکل 6 مولفه های آزمایش ضربه. 10
شکل 7 دستگاه آزمایش ضربه. 10
شکل 8 نمونه های شکسته شده براثر خستگی.. 13
شکل 9 بارگذاری فنر با مقدار متوسط تنش غیر صفر. 14
شکل 10 اصول تست خستگی (Rotary Bending) 15
شکل 11 آزمایش Wohler 15
شکل 12 نمودار خستگی برای مواد آهنی و غیرآهنی.. 16
شکل 13 روابط مختلف ضریب اطمینان عمر خستگی.. 16
شکل 14 ابعاد نمونه. 17
شکل 15 دستگاه آزمایش خستگی.. 18
شکل 16 تیر تحت خمش.... 21
شکل 17 تیر تحت بارگزاری.. 22
شکل 18 تیر یک سر گیردار 23
شکل 19 انواع پروفیل های مختلف... 26
شکل 20 سیستم مختصات پروفیل.. 26
شکل 21 تغییرات گشتاور خمشی.. 27
شکل 22 تغییرات تنش در مقطع تیر. 27
شکل 23 خط خمش تیر. 27
شکل 24 مختصات محلی مقطع پروفیل.. 28
شکل 25 دستگاه خمش نامتقارن.. 30
شکل 26 روش نصب صحیح ساعت ها 31
شکل 27 روش محاسبه نیروی وارده بر تیر. 33
شکل 28 تیر نیم دایره ی کنسولی.. 35
شکل 29 تیر ربع دایره ی کنسولی.. 36
شکل 30 میله تحت پیچش.... 40
شکل 31 تفاوت محل اعمال بار و نصب ساعت... 40
شکل 32 دستگاه پیچش الاستیک.... 41
شکل 33 پیچش در مقاطع توخالی.. 46
شکل 34 مفهوم کلی دستگاه آزمایش پیچش مقاطع توخالی.. 47
شکل 35 میله تحت پیچش.... 50
شکل 36 میله ی تحت پیچش و زاویه ی ایجاد شده 51
شکل 37 دستگاه تست پیچش.... 52
شکل 38 نمونه منحنی کالیبراسیون تست پیچش.... 53
شکل 39 دستگاه تست پیچش.... 54
شکل 40 نمونههای تحت آزمایش کشش.... 57
شکل 41 منحنی تنش کرنش و نقاط مهم آن.. 59
شکل 42 دستگاه آزمایش کشش.... 60
شکل 43 دستگاه آزمایش کمانش.... 64
شکل 44 شرایط تکیه گاهی مختلف آزمایش کمانش.... 65
شکل 45 کمانش در شرایط تکیه گاهی مختلف... 66
شکل 46 نحوه ی قرار گیری کرنش سنج ها در شعاع. 70
شکل 47 توزیع تنش در مخزن جدار ضخیم، به ترتیب از راست:محوری، شعاعی،مماسی.. 70
شکل 48 منحنی تنش کرنش تجربی و تحلیلی.. 71
شکل 49 طرحواره دستگاه 72
شکل 50 دستگاه آزمایش سیلندر جدار ضخیم به تفکیک اجزا 72
شکل 51 نرم افزار دستگاه و کالیبره کردن آن.. 73
قیمت فقط65,800 تومان پرداخت و دانلود

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 92

قیمت : 65,800 تومان

حجم فایل : 4389 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

همراه فایل اکسل و spss ،فاصله بین خطوط یک سانتی متر و فونت بی نازنین 14

نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در ارتقاء و توسعه گردشگری و اکوتوریسم
نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در ارتقاء و توسعه گردشگری و اکوتوریسم - همراه فایل اکسل و spss ،فاصله بین خطوط یک سانتی متر و فونت بی نازنین 14



نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات ( ICT ) در ارتقاء و توسعه گردشگری و اکوتوریسم
نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در ارتقاء و توسعه گردشگری و اکوتوریسم+همراه فایل اکسل و spss
**توجه**
1- این فایل توسط گروه مهندسین برتر(فایل یار) نگارش شده است استفاده از فایل فقط برای خریدار ان مجاز می باشد و هرگونه استفاده برای کسانی که فایل خریداری ننموده اند شرعا حرام و قابل پیگیری حقوقی می باشد.
2-این فایل دارای گارانتی ویرایش یک مرتبه برای خریدار آن می باشد.

چکیده
جهانگردی پدیده ای است کهن که از دیرباز در جوامع انسانی وجود داشته و به تدریج با طی مراحل تاریخی مختلف به موضوعی اجتماعی و اقتصادی تبدیل شده است . یکی ازاشکال مختلف گردشگری، اکوتوریسم یا گردشگری در کشورهای مختلف و سراسر دنیا به امر گردش در طبیعت و در ورای آن به لزوم حفظ محیط زیست بیش از هر زمان دیگری اذعان دارند.
کشورهای عضو اکو به دلیل داربودن شرایط ویژه جغرافیایی، اقلیمی، مناظر زیبا و بدیع طبیعی و هم چنین جاذبه های تاریخی، فرهنگی و مذهبی و ... بستر مناسبی جهت حضور گردشگران با علایق متفاوت است.
روش مطالعه در تحقیق حاضر تحلیلی – توصیفی می باشد که ویژگی های اقلیمی و زیست محیطی،راه های دسترسی، امکانات موجود در کشورهای اکو، منابع گردشگری و وضیعت بهره برداری آن ها مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین با مطالعه قابلیت ها و تنگناهای این کشورها به ارائه راهکارهایی جهت توسعه گردشگری این مناطق اکوتوریستی پرداخته است.
در بررسی های صورت گرفته مشخص گردید که عدم وجود زیرساخت ها و امکانات اولیه مناسب و فقدان مدیریت صحیح باعث گردیده تا این کشورها از تاثیرات اقتصادی و اجتماعی گردشگری بهره چندانی نبرد.
اما آنچه مسلم است این است که در صورت برنامه ریزی دقیق و مدیریت صحیح و اصولی، ایجاد تاسیسات زیربنایی مناسب، تسهیلات و امکانات اقامتی و تبلیغات بیشتر در زمینه اکوتوریسم کشورهای اکو، می توان آنها را به قطب گردشگری طبیعی در جهان تبدیل کرده وسالانه هزاران گردشگر داخلی و خارجی را به سوی خود جذب نماید و با ایجاد حجم انبوهی از فرصت های شغلی منافع آن را به طور مستقیم متوجه اقشار مردم جهان سازد.
واژه های کلیدی: توسعه گردشگری، اکوتوریسم، کشورهای اکو،جهانگردی
بیان مسئله
موقعیت جغرافیایی ویژه و تنوع پدیده های طبیعی باعث شده تا ایران به عنوان پنجمین کشور دارای تنوع طبیعی جهان شناخته شود . این در حالی است که علی رغم برخورداری از جاذبه های فراوان اکوتوریستی،کشور با مشکلات و موانع گوناگونی در جذب طبیعت گرد مواجه بوده که مانع از گسترش آن شده است. استفاده از مزایای فناوری اطلاعات وارتباطات و ارائه راهکار علمی مبتنی بر مدل سازی و بهره مندی از ابزارهای مرتبط می تواند بخش زیادی از مشکلات و چالش های موجود در توسعه این صنعت در کشور را مرتفع نماید. در واقع اگر مهمترین موانع موجود در توسعه صنعت اکوتوریسم کشور را کمبود امنیت، نارسایی خدمات زیربنایی، عدم شناخت کامل و معرفی جاذبه های اکوتوریستی ، عدم سهولت در تهیه ویزا، روادید، شکاف فرهنگی ، تخریب آثار اکوتوریستی و... فرض کنیم، فناوری اطلاعات و ارتباطات با توسعه زیرساخت های تحت وب ، مدل سازی نظام مدیریت مقصد (DMO)، نظام ذخیره جا (CRS)، نظام توزیع جهانی (GDS)، نظام مدیریت مشتری مداری (CRM) و استفاده از ابزارها و فناوری هایی چون GIS و یا توسعه گردشگری مجازی (Virtual Tourism) می تواند بر بیشتر مشکلات موجود غلبه نماید و زمینه توسعه پایدار اکوتوریسم را موجب شود ،چرا که توسعه پایدار مستلزم این است که آثار و جذابیتهای اکوتوریستی برای نسل های آینده حفظ شوند که این مهم در گرو توسعه فناوری های نوین است . نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد که ، مدل سازی و ابزار های زیر مجموعه فناوری اطلاعات و ارتباطات می تواند بخش زیادی از مشکلات موجود در این زمینه را رفع نماید. کاربرد ICT در گردشگری را می‌توان به سه حوزه شبکه‌های داخلی (Internet)، شبکه‌های خارجی(Extranet) و اینترنت تفکیک کرد. کاربرد ICT در شبکه‌های داخلی صنایع گردشگری موجب افزایش کارایی و اثر بخشی می‌شود و در بخش‌های مختلف شرکت‌ها بکار می‌رود. از سوی دیگر، کاربرد ICT در شبکه‌های داخلی و اینترنت موجب همبستگی قوی بین فعالیت‌های متفاوت واحدهای فعال در گردشگری شده است، به گونه‌ای که کاربرد ابزارهای ICT به شکل( CRS)نظام ذخیره جا، (GDS) نظام توزیع جهانی و DMO (مدیریت مقصد) در صنایع حمل و نقل هوایی و هتل‌ها و خدمات مسافرتی از توسعه فراوانی برخوردار است. ابزار ICT منجر به تغییر روند گردشگری و ایجاد سازوکارهای جدید راهبردی و مدیریتی در این صنعت شده است.از جمله مهمترین استفاده‌های ICT در شرکت‌ها، تقویت یکپارچگی افقی و عمودی و کاهش عدم صرفه‌های مقیاس در شرکت‌های کوچک و متوسط گردشگری(SMTE) بوده است. این تحقیق با هدف بررسی نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در ارتقاء و توسعه گردشگری و اکوتوریسم (مطالعه موردی تهران) به سوال اصلی تحقیق که فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در ارتقاء و توسعه گردشگری و اکوتوریسم تاثیر دارد ، می پردازد.
گردشگری
لغت گردشگری «Tourism » از کلمه Tour به معنای گشتن اخذ شده است، که ریشه در لغت لاتین Turns به معنای چرخیدن و رفت وبرگشت بین مبداء و مقصد دارد. در فرهنگ و بستر گردشگری به سفری که در آن مسافرتی به مقصد صورت می پذیرد. وسپس به محل سکونت را در بر دارد گفته می شود.(پاپلی یزدی وسقایی، 1385: 19)
در بعد جغرافیایی گردشگری زمانی از فعالیت گذراندن اوقات فراغت یا تفریح که مستلزم غیبت شبانه از مکان مسکونی عادی است تعریف می شود. ( پاپلی یزدی وسقایی،1385: 19)
اصطلاح «توریست» از قرن نوزدهم معمول شده است. در آن زمان اشراف زادگان فرانسه می بایست برای تکمیل تحصیلات و کسب تجربه های لازم زندگی، اقدام به مسافرت می نمودند، این جوانان در آن زمان توریست نامیده می شدند و بعدها در فرانسه این اصطلاح در مورد کسانی به کار می رفت که برای سرگرمی، وقت گذرانی و گردش به فرانسه سفر می کردند و بعدا با تعمیم بیشتر به کسانی اطلاق می شد که اصولا به این منظور به سفر می رفتند. کم کم کلمه توریست به بعضی زبان های دیگر نیز وارد شد و از آن واژه توریست بوجود آمد. از همان زمان توریسم و توریست به بعضی از مسافرت ها و مسافرانی گفته می شد که هدف آن ها استراحت و گردش و سرگرمی و آشنایی با مردم بود ونه کسب درآمد و اشتغال.
در زبان فارسی کلمه سیاح در گذشته به کسانی گفته می شد که با هدف و منظور شخصی دست به سفر می زدند؛ مانند ناصر خسرو و سعدی، این واژه در زبان فارسی تا نیمه اول قرن بیستم در معنی فوق به کار می رفت تا آن که دو واژه جهانگرد و جهانگردی جای آن را گرفت.
واژه جهانگردی به این سبب که معنی خود عبور از مرزهای سیاسی و سفر به دیگر کشورها را تداعی می کند، نمی تواند معنی کامل توریسم را ادا نماید. زیرا توریست ها به دو گروه توریست های خارجی و داخلی تقسیم می شوند که واژه جهانگرد بیشتر در تعریف توریست های خارجی کاربرد دارد. در صورتی که توریست های داخلی نیز در واژه گزینی فارسی کلمه توریست گنجانده شود. از این رو واژه «گردشگر» رساتر از واژه جهانگرد بوده و گویای اصطلاح توریست می باشد. ( رضوانی، 1374: 14).
کنفرانس 1991 اوتاوا یک مجموعه «پیشنهادات پیرامون آمار گردشگری» را ارائه داده است که توسط کمیسیون آمار سازمان ملل در سال 1993 رسما به تصویب رسیده است. جنبه های مهم این تعریف به شرح زیر خلاصه می شود:
گردشگری فعالیت های مسافرتی افراد و اقامت خارج از محیط دائم زندگی آنها برای بیش از بیست وچهار ساعت و کمتر از یک سال پیاپی برای تفریح، تجارت واهداف دیگر.


فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل 1- کلیات تحقیق... 1
1-1- مقدمه.............. 2
1-2- بیان مسئله. 3
1-3- اهمیت و ضرورت انجام تحقیق.. 4
1-4- چهار چوب نظری تحقیق.. 5
1-5- اهداف تحقیق.. 6
1-6- سوالات تحقیق.. 6
1-7- فرضیات تحقیق.. 7
1-8- تعاریف واژه ها 7
فصل 2- روش شناسی تحقیق... 9
2-1- گردشگری 10
2-2- تاریخچه صنعت گردشگری.. 11
2-3- از یک جهت انواع گردشگری را می توان به شکل زیر تقسیم بندی کرد: 12
2-4- تعریف گردشگر و گردشگری.. 12
2-5- اشکال عمده گردشگری.. 13
2-5-1- گردشگری شهری.. 13
2-5-2- گردشگری روستایی.. 13
2-5-3- گردشگری قومی و عشایری.. 14
2-5-4- گردشگری مذهبی و زیارتی.. 14
2-5-5- گردشگری طبیعت گردی.. 14
2-5-6- 2 گردشگری درمانی.. 15
2-5-7- گردشگری علمی و آموزشی.. 15
2-5-8- گردشگری سیاسی.. 15
2-5-9- گردشگری تاریخی- فرهنگی.. 15
2-5-10- گردشگری تفریحی.. 16
2-5-11- گردشگری تجاری و بازرگانی.. 16
2-5-12- گردشگری ورزشی.. 17
2-6- گردشگری ماجراجویانه. 17
2-6-1- گردشگری برای دیدار بستگان.. 17
2-7- اهمیت برنامه ریزی توسعه گردشگری.. 18
2-8- روش های مطالعه گردشگری.. 19
2-9- اجزای توسعه گردشگری.. 20
2-10- پیوند جغرافیا با فعالیتهای توریستی : 21
2-11- اثرات گردشگری.. 22
2-11-1- اثرات مثبت گردشگری.. 22
2-11-2- اثرات منفی گردشگری.. 23
2-12- تعریف اکوتوریسم.. 25
2-13- مفهوم اکوتوریسم: 28
2-14- ویژگی های اکوتوریسم: 29
2-15- تحلیل بازار اکوتوریسم: 31
2-16- فرهنگ طبیعت گردی: 32
2-17- ظرفیت پذیری و استفاده چند جانبه. 36
2-18- اثرات اکوتوریسم.. 37
2-18-1- اثرات مثبت اکوتوریسم.. 37
2-19- اثرات منفی اکوتوریسم.. 37
2-20- تعریف منطقه و انواع مناطق.. 37
2-21- منطقه گرایی یا ناحیه گرایی.. 38
فصل 3- روش شناسی تحقیق... 40
3-1- روش پژوهش.... 41
3-2- ابزار جمع آوری اطلاعات... 41
3-3- موقعیت جغرافیایی استان تهران.. 42
3-4- موقعیت جغرافیایی شهر تهران.. 43
3-5- روش تجزیه و تحلیل اطلاعات... 43
فصل 4- نتیجه گیری و پیشنهادات... 44
4-1- یافته های توصیفی مریوط به متغیرهای تحقیق.. 45
4-2- یافته های مربوط به فرضیات تحقیق.. 66
فصل 5- نتیجه گیری و پیشنهادات... 69
5-1- نتیجه گیری.. 70
5-2- پیشنهادات 71
5-3- راهکارها و جمع بندی.. 72

بخشی از منابع

موسوی،سیده معصومه- شناسایی جاذبه های اکوتوریستی، 1390، پایان نامه کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی توریسم ، دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی، هراتی فرد، سعیده، نقش اطلاع رسانی دفاتر خدمات مسافرتی ایرانگردی و جهانگردی، 1388، پایان نامه کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی توریسم،دانشگاه تهران مرکز. میلر، جرج تایلر، زیستن در محیط زیست، 1379، ترجمه مجید مخدوم، دانشگاه تهران. اکوتوریسم در جهان، نشریه بازاریابی، شماره 4 . اکوتوریسم در ایران، 1378، ماهنامه تخصصی و بازاریابی، شماره 4. ادینگتون، آتوراستائلی، اکوتوریسم، 1374، ترجمه اسماعیل کهرم، تهران، سازمان حفاظت از محیط زیست. امانی، منوچهر، اکوتوریسمیا گردشگری پاک، نشریه دهاتی، 1383، سال اول، شماره 12. اسلام پناه، علی رضا، 1389، روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری.
قیمت فقط95,600 تومان پرداخت و دانلود

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : docx

تعداد صفحات : 82

قیمت : 95,600 تومان

حجم فایل : 359 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل