فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

تحقیق جلال آل احمد و اثر هر آدمی سنگی است بر گور پدر خویش

تحقیق جلال آل احمد و اثر هر آدمی سنگی است بر گور پدر خویش
تحقیق جلال آل احمد و اثر هر آدمی سنگی است بر گور پدر خویش - تحقیق جلال آل احمد و اثر هر آدمی سنگی است بر گور پدر خویش



تحقیق جلال آل احمد و اثر هر آدمی سنگی است بر گور پدر خویش
زندگینامه آل احمد و اثر منتشر نشده ی او که در 6 فصل می باشد. این فایل دارای 116 صفحه است
قسمتهایی از متن:
جلال آل احمد در یازدهم آذرماه ١٣٠٢ در خانواده‌ای مذهبی-روحانی به دنیا آمد. دوران کودکی و نوجوانی جلال در نوعی رفاه اشرافی روحانیت گذشت. پس از اتمام دوران دبستان، پدر جلال به او اجازه‌ی درس خواندن در دبیرستان را نداد. اما او که همواره طالب و جویای حقیقت بود به این سادگی تسلیم خواست پدر نشد. «دارالفنون هم کلاس‌های شبانه باز کرده بود که پنهان از پدر اسم نوشتم. روز‌ها کار؛ ساعت سازی، بعد سیم‌کشی برق، بعد چرم فروشی و از این قبیل ... و شب‌ها درس. با در آمد یک سال کار مرتب، الباقی دبیرستان را تمام کردم. بعد هم گاه‌گداری سیم‌کشی‌های متفرقه. بردست «جواد»؛ یکی دیگر از شوهر خواهرهام که این کاره بود. همین جوری‌ها دبیرستان تمام شد و توشیح «دیپلمه» آمد زیر برگه‌ی وجودم ...»
در سال‌های آخر دبیرستان است، که جلال با کلام کسروی و شریعت سنگلجی، آشنا می‌شود و همین مقدمه‌ای می‌شود برای پیوستن وی به حزب توده. در سال ١٣٢٢ وارد دانش‌سرای عالی تهران می‌شود و در رشته‌ی ادبیات فارسی به تحصیل می‌پردازد. در سال ١٣٢٣ رسماً به حزب توده می‌پیوندد و دیری نمی‌پاید که در شمار اعضای فعال این حزب در می‌آید. ...
...
هـ- خاطرات و نامه ها
نامه های جلال آل احمد (جلد اول 1364) به کوشش علی دهباشی، چاپ شده است که حاوی نامه های او به دوستان دور و نزدیک است.
جلال دبستان را که به پایان رساند ، پدرش دیگر اجازه درس خواندن را به او نداد و او ناچارا به سمت بازار کار رفت ، تا اینکه پنهانی در کلاسهای دارالفنون ثبت نام کرد . روزها به کار سیم کشی برق و ساعت سازی مشغول بود و شبها درس می خواند. در سالهای آخر دبیرستان با حزب توده آشنا شد و با دوستان و همفکرانش به برگزاری میتینگ ها و جلساتی در این زمینه پرداخت . با درآمدی که از کار بدست آورده بود ، دبیرستان را به پایان رساند و وارد دانشکده ادبیات (دانشسرای عالی) شد . دانشگاه را که به پایان رساند ، به شغل معلمی مشغول شد . در این زمان به طور جدی وارد حزب توده شد و از یک عضو ساده به عضویت کمیته حزبی تهران رسید و نماینده کنگره شد . در این مدت در مجله های زیادی قلم می زد . در سال 41 کتاب معروف غرب زدگی را به رشته تحریر درآورد که نقطه عطفی در نوشته های وی به شمار می آید. چند مقاله از این کتاب در (کیهان ماه ) چاپ شد که موجب توقیف این نشریه شد. ...
...

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : علیرضا خشاوه پور

شماره تماس : 09357717947 - 05137573265

ایمیل :info@cero.ir

سایت :cero.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 116

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 153 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

تحقیق سی رایت میلز ( زندگی و آثار و نظریه ها )

تحقیق سی رایت میلز ( زندگی و آثار و نظریه ها )
تحقیق سی رایت میلز ( زندگی و آثار و نظریه ها ) - تحقیق سی رایت میلز ( زندگی و آثار و نظریه ها )



تحقیق سی رایت میلز
مراحل تحصیلی و شغلی
" سی رایت میلز در 28 ماه اوت 1916 درشهر واکو تگزاس زاده شد ودر خانواده ای از طبقه متوسط پرورش یافت .پدروی کارمند(دلال بیمه) ومادرش خانه دار بود .اودرسال 1939 از دانشگاه ایالتی تگزاس با درجه فوق لیسانس درجامعه شناسی فارغ التحصیل شد .او یک دانشجوی عادی نبود قبل ازترک دانشگاه تگزاس مقالات بسیاری در دو مجله معتبر جامعه شناسی چاپ کرد .سپس دردانشگاه ویسکانسین زیر نظر جامعه شناسانی ازجمله هوارد بکر (Howard Beaker) و هنس گرث(Hans Gerth) ادامه تحصیل داد ودرسال 1942 به دریافت درجه دکتری درجامعه شناسی نایل آمد .اودر 25سالگی اولین مقاله علمی خود را نگاشت.میلزکار تدریس خود را از دانشگاه مری لند شروع کرد وسپس به نیویورک آمد وبه عنوان استادیار دردانشگاه کلمبیا استخدام شد وی به مدت 17سال دراین دانشگاه مشغول به تدریس وتحقیق بود وسرانجام در20 مارس 1962 به علت حمله قلبی درسن 46سالگی درگذشت"(عبدالمعبودانصاری،مقدمه کتاب بینش جامعه شناختی ،1360 :7-5 )
"وی قسمت اعظم زندگی خود را از سال 1945 تا هنگام مرگش دردانشگاه کلمبیا مشغول به کار بود ودراین مدت خدمات ارزنده ای درزمینه جامعه شناسی انجام داد"(ریتزر،35:1374) ....
...
به گفته میلزسه مورد ازبالاترین سمتهای سیاستگزاری درکشور(وزرای خارجه ، خزانه داری ودفاع)نمایندگان یک مؤسسه پیشروی حقوقی نیویورک را اشغال کرده اند.یعنی مدیر عامل شرکت می دوست که مدیر اجرایی یک مجتمع بودورئیس سابق سومین وچهارمین شرکت های بزرگ تولید کننده تجهیزات نظامی در امریکا ست.چهارنفردیگرازآنها اعضای شرکتهای ثروتمند درکابینه هستند.رئیس دیوان عالی کشور که نماینده مجلس نیویورک وشریک موسسه حقوقی لرد ودی –لرد بوده است ،ازسال 1942مدیر سیاسی دووی وبعدا آیزنهاوربوده است. (میلز،319:1383-20)
میلزازتیم دوم مدیران سیاسی درامریکا یاد میکندبه اعتقادوی درتیم دوم مدیران سیاسی کابینه کوچکی وجوددارد که اعضایش رده اول محسوب می شوند ودرحقیقت بیشتر اموراجرایی دولت رااداره می کنند:
"ازمیان سی ودو معاون عالی رتبه ،ادارات وسازمان ها وکمیسیون ها،بیست ویک نفر درامور دولتی تازه کارهستند:تعداد زیادی ازآنها هیچ گاه سمت سیاسی نداشته اندوحتی،قبل ازسمت فعلیشان دردولت کارنکرده اند .این مردان معمولا پدرانی داشته اند که تاجران بزرگ بوده اند،دوازده نفرشان درکالج آیوی لیگ تحصیل کرده وخودشان اغلب جزو تجارویا بانک داران ویا وکلای شرکتها ی بزرگ یا عضو مؤسسات حقوقی بزرگ بوده اند.برخلاف سیاستمداران حرفه ای ،آنها به گروههای محلی کوچک ولیگ آیوی تعلق ندارند:آنها اغلب عضو کلوپ های گمنام اجتماعی وکلوپ های خصوصی ورزشی بوده واصلیتشان ،شغلشان وارتباطشان آنها رانماینده شرکتهای ثروتمند می سازد." (میلز،320:1383)
میلزمعتقداست ازنه عضو اصلی کارمندان کاخ سفید ،شش نفر دراموردولتی وسیاسی مبتدی هستند:هیچ کارمند دولتی غیرنظامی وجود ندارد:یک سیاستمدار حرفه ای:یک مدیرحرفه ای سیاسی ویک مرد نظامی حرفه ای وجود دارد . بنابراین ،افراد محفل داخلی رئیس جمهوری ازمحافل داخلی دووی هنری لوسی یا سطوح بالای پنتاگون هستند وچند استثنادارند:آنها نه سیاستمدار حزبی حرفه ای ونه دیوانسالار سیاسی اند. (میلز،321:1383)
دیوانسالاری واقعی
به اعتقادمیلزظهورسیاستمداربیرونی بیشتر ازهمه مشکلاتی که برای تئوریسین ها ودموکراسی خلق میکند باعث فقدان دیوان سالاری واقعی میشود.زیرا به جای با تسلط سیاستمداران بیرونی دیوانسالاری ساختگی جای دیوان سالاری واقعی راپرکرده است. (میلز،322:1383) ....
...
فهرست مطالب
- فصل اول : بیوگرافی
- 1-1- مراحل تحصیلی – شغلی 6-5
- 2-1- خاستگاه اجتماعی 8-7
- 3-1- زمینه فکری 10-9
- فصل دوم : روش شناسی در اثار سرایت میلز
- 1-2- روش شناسی در اثار سرایت میلز 12
- 2-2- مراحل مختلف انجام یک پروژه تحقیقاتی از دیدگاه میلز 13
- فصل سوم : بررسی ارا و اثار سی رایت میلز
- 1-3- بینش جامعه شناختی 59-16
- 2-3- نخبگان قدرت 153-60
- 3-3- یقه سفیدان 154
- 4-3- مارکسیست ها 155
- فصل چهارم : مفاهیم کلیدی جامعه شناسی عمومی سی رایت میلز
1-4- روش و نظریه 157
2-4- اثبات تجربی 158
3-4- ساخت اجتماعی 159
4-4- ازادی 160
5-4- دموکراسی 161
6-4- قدرت 162
- فصل پنجم : مفاهیم کلیدی جامعه شناسی تخصصی سی رایت میلز
1-5- جامعه شناسی و جامعه شناسی 164
2-5- بینش جامعه شناسی 165
3-5- ساختار طبقاتی نوین 7-166
4-5- نخبگان جدید قدرت 168
5-5- لیبرالیسم و مارکسیسم 169
6-5- کارگران یقه سفید 170
7-5- واقعیت گرایی مسخره 171
- نتیجه گیری 173-172
فهرست منابع و ماخذ 175-174

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : علیرضا خشاوه پور

شماره تماس : 09357717947 - 05137573265

ایمیل :info@cero.ir

سایت :cero.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 175

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 113 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

مقاله صائب تبریزی

مقاله صائب تبریزی
مقاله صائب تبریزی - مقاله صائب تبریزی



مقاله صائب تبریزی

میرزا محمد علی، متخلص به صائب، از معروفترین شاعران عهد صفویه است. تاریخ تولدش معلوم نیست، و محل تولد او را بعضی در تبریز و بسیاری در اصفهان دانسته‏اند؛ اما خاندان او مسلماً تبریزی بوده‏اند.
پدرش از بازرگانان اصفهان بود و خود یا پدرش به دستور شاه عباس اول صفوی با جمعی از تجار و مردم ثروتمند و متشخص از تبریز کوچ کرد و در محله عباس آباد اصفهان ساکن شد. عموی صائب، شمس الدین تبریزی شیرین قلم، مشهور به شمس ثانی، از استادان خط بود.
صائب در سال 1034 هـ . ق از اصفهان عازم هندوستان شد و بعد به هرات و کابل رفت. حکمران کابل، خواجه احسن الله مشهور به ظفرخان، که خود شاعر و ادیب بود، مقدم صائب را گرامی داشت. ظفرخان پس از مدتی به خاطر جلوس شاه جهان، عازم دکن شد و صائب را نیز با خود همراه بود. شاه جهان، صائب را مورد عنایت قرار داد و به او لقب مستعدخان داد
(برخی بر این باورند که این لقب را درویشی به او داده است).
...
شاعران بزرگی همچون صائب، کلیم، طالب، عرفی و ... از مهاجرینی بودند که به طور مستقیم و از نزدیک، محیط و فرهنگ هندی را آزمودند و تجربه کردند.
علاوه بر اینان بزرگانی چون بیدل دهلوی، غنی کشمیری و غالب دهلوی، شاعرانی هندی الاصل فارسی زبانی بودند که در دوره متأخر این سبک ظهور کردند و نگاهی سبگ شناسانه به آثارشان حکایت از چیرگی مفرط ذوق و فرهنگ هندی بر آثارشان نسبت به شاعران گروه اول دارد.
هر شاعر در افق خاصی از هستی قادر به کشف و دریافت لحظات و حالات شاعرانه زندگی است. سبک و شیوه هر شاعری در سرودن شعر نیز، شیوه‏ای منحصر و یگانه است؛ چرا که آفاق درک و دریافتهای شهودی و کشفی شاعران با یکدیگر متفاوت است.
از طرفی به دلیل آن که همواره گروهی از شاعران در یک دوره معین تاریخی و در یک جامعه زندگی می‏کنند و تحت تأثیر عوامل مشترک همچون روح حاکم بر اندیشه‏های رایج در آن زمان و مسائل اجتماعی و... قرار می‏گیرند، زبان شعر یک دوره، صاحب ویژگیها و مؤلفه‏هایی می‏شود که در آثار شاعران آن عهد مشترک است.
معمولاً این ویژگیها و مؤلفه‏های مشترک را در زیرمجموعه سبکهایی که به سبکهای دوره‏ای موسوم است، بررسی می‏کنند.
در واقع، اطلاق نام واحد سبک خراسانی، سبک عراقی و سبک هندی بر آثار شاعران در محدوده‏های معین تاریخی فقط با توجه به اشتراکاتی که در زبان شعر جمیع آنها وجود دارد، ممکن و میسر می‏شود. ...
...

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : علیرضا خشاوه پور

شماره تماس : 09357717947 - 05137573265

ایمیل :info@cero.ir

سایت :cero.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 17

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 13 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

دانلود مقاله کوبیسم

دانلود مقاله کوبیسم
دانلود مقاله کوبیسم - دانلود مقاله کوبیسم



دانلود مقاله کوبیسم
مقدمه
کوبیسم پیش از آنکه وارد ادبیات شود ، در نقاشی قدم به عرصه‌ی وجود گذاشت. در آغاز قرن بیستم هنوز اصول مکتب « اکسپرسیونیسم » بر عالم نقاشی حکم‌رانی می کرد .
مکتب‌های بعدی ، مانند مکتب مکتب های ادبی به نظریات افراطی و تندرو متمایل شدند و درگیری همیشگی میان طرف‌داران نو و نگهبانان اصول کهنه را بیدار کردند .
کژمکاتب « پیشرو » تقلید دنیای خارج و تشریح موبه مو قوانین کهن طرح و نقش را مسخره و تحقیر می‌کردند . مکتب اکسپرسیونیسم ، می‌خواست احساس‌های خاص هنرمند را ، ولو اینکه عجیب و غریب و استثنایی باشد ، بیان کند .
مکتب کوبیسم ، که هنر « انتزاع » است می‌کوشد تا بینش خود از اشیا و حتا موجودات را به صورت ترکیب اشکال هندسی درآورد . پایه گذاران این مکتب نخست «پیکاسو Picasso» (1881) و « براک » braque (1882) و « درن » draine (1880) و چند تن از طرفداران آنها بودند .
به‌طور خلاصه می‌توان این مکتب را چنین تعریف کرد که :کوبیست‌ها می‌خواهند در نقش هر منظره ، گذشته از آن قسمتی که به چشم دیده می شود ، قسمت‌های پنهان و نامرئی را نیز نشان دهند و تمام جهات و عناصر اساسی هر چیز را در عین واحد مجسم سازند . ...
...
کوبیسم در سالهای تعیین کنندة 14ـ1907 به عنوان جدیدترین و بانفوذترین سبک هنری قرن بیستم بسیار مورد توجه قرار گرفت و وسعت پیدا کرد. زمان قطعی توسعة آن در طول تابستان 1911 اتفاق افتاد. همان موقعی که پابلوپیکاسو و جرجیس براک پا به پای هم به این سبک نقاشی می‌کردند. تنگ، کوزه و کاسة میوه (Carafe, Jug and Fiuit Boul) مراحل اولیة این سبک نقاشی پیکاسو را نشان می‌دهد. سطوح آن با صراحت به چند قسمت تقسیم شده اما با این وجود به طور پیچیده‌ای چند تکه نشدند. از نظر شکل و قالب توده‌ای از خیال و وهم را در خود نگهداشته و با وجود این‌که از وجه‌ی دراماتیکی آن کاسته شده است، اما قابل چشم‌پوشی نیست . در سیر تحولی این سبک، براک و پیکاسوکوبیسم تحلیلی را تقریباً در موضوع اختلال حواس کامل به وجود آوردند که در بین آثار پیکاسو ارگ‌زن (Accordionist) ترکیب گیج کننده‌ای از این نوع بود. چندی بعد پیکاسو مرگ کوبیسم را با یادگاری زندگی آرام ماندولین و گیتار (Mondolin and Guitar) در طول مهمانی شب‌نشینی در پاریس در حضور شرکت‌کنندگان که فریاد می‌زدند «پیکاسو در میدان رقابت مرد» اعلام کرد. این مهمانی در آخر شب با یک شورش و آشوب به پایان رسید و تنها با ورود پلیس فرونشانده شد. سری تابلوهای رنگ‌آمیزی شدة بعدی پیکاسو در سبک کوبیسم با ترکیبی شجاعانه در شکل‌های به هم پیوسته چنین قضاوتی را بی‌اعتبار می‌کند و در پایان از روش تکنیکی کارش به دفاع می‌پردازد. اما هنرمند حقیقتاً در پی احیای کشفیات قبلی خود نبود. واضح است که تصاویر بنیانی و نماهای اشباع شده گواهی به قدردانی او از پیشرفت همزمان در نقاشی سوررئالیست می‌دهد که مخصوصاً این تأثیر از آثار آندرماسون (Andre Masson) و خوان میرو (Joan Miro) برخاسته است. ...
...

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : علیرضا خشاوه پور

شماره تماس : 09357717947 - 05137573265

ایمیل :info@cero.ir

سایت :cero.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 17

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 128 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

پاورپوینت تصمیم گیری (فصل هفتم تئوری حسابداری هندریکسن)

پاورپوینت تصمیم گیری (فصل هفتم تئوری حسابداری هندریکسن)
پاورپوینت تصمیم گیری (فصل هفتم تئوری حسابداری هندریکسن) - پاورپوینت «تصمیم گیری» فصل هفتم جلد اول کتاب تئوری های حسابداری هندریکسن از مباحث درس تئوری حسابداری ویژه دانشجویان ارشد رشته حسابداری می باشد



پاورپوینت «تصمیم گیری» فصل هفتم جلد اول کتاب تئوری های حسابداری هندریکسن از مباحث درس تئوری حسابداری ویژه دانشجویان ارشد رشته حسابداری می باشد.
فایل موجود کاملا باز و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی, املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : علیرضا خشاوه پور

شماره تماس : 09357717947 - 05137573265

ایمیل :info@cero.ir

سایت :cero.ir

مشخصات فایل

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 23

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 1164 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل