فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

پاورپوینت هدف رفتاری در 53 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

پاورپوینت هدف رفتاری
پاورپوینت هدف رفتاری - پاورپوینت هدف رفتاری در 53 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



پاورپوینت هدف رفتاری در 53 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



هدف رفتاری

بطورکلی انسانها باید برانگیخته شوند تا رفتار مشخص و معینی را از خویش بروز دهند، یکی از راههایی که باعث افزایش تولید یا بطور کلی بالا رفتن کیفیت کار در سازمانها می شود، برانگیختن کارکنان به شیوه های مختلف است این اصلی است که هر مدیری برای پیشرفت کارش و اعمال مدیریت صحیح ناگریز به اعمالآن است در واقع مدیری با استفاده از شیوه ها و متدهای مختلف از مهارت های
متعددی استفاده می کند تا این مهارت او را در راه رسیدن به اهداف سازمانی یاری دهد. از مهمترین این مهارتها همانطور که ذکر شد ایجاد انگیزه در کارکنان است، «ضروری ترین تکلیفی که بر عهده مقامات رهبری در جامعه اسلامی در ایجاد انگیزش برای مدیریت ها مقرر است این است که برای تامین سعادت مردم جامعه آنان را از هدف اصلی حیات بطور کلی و انگیزش اصلی و انگیزشهای ثانوی و فردی آن آگاه ساخته و آنها را برای مردم چنان تعلیم دهد و قابل پذیرش سازد که مردم فعالیت های خود را در جامعه و در هر موقعیتی که باشند آگاهانه و از روی آزادی انتخاب نمایند هدف اصلی حیات انسانها در این زندگانی عبارت است از قرار گرفتن در جاذبه کمال اعلی ازمسیر ذیل که عبارت است از تکاپویی آگاهانه در حیات هر یک از مراحل زندگی که در این تکاپو سپری می شود و با نظر به عظمت انگیزش هدف در اشتیاق حرکت به مرحله بعدی می افزاید» از انگیزش تعاریف متعددی بعمل آمده است که ذیلا به برخی ازآنها اشاره می کنیم.


تعریف انگیزش

انگیزش عبارتست از هنر اداره کردن یک گروه برای رسیدن به اهداف با رغبت و تلاش پیگیر درونی (آیین مدیریت ص 142)
انگیزش عبارتست از: بکارگیری توانایی فکری، خلاقیت، تجربه وجهان بینی با توجه به عوامل بوم شناسی و محیطی همراه با طرح ریزی عقلانی برای حرکت جمعی بسوی اهداف سازمان (آیین مدیریت ص 142)

انگیزش عبارتست از ریشه های محرکی که فرد را وادار به بروز نوعی عمل یا رفتار می کنند تا نیازهایی را که آرزو دارد برطرف سازد (روابط انسانی در مدیریت، کمال پرهیزکار، ص 178)

انگیزش علت ها و سبب هایی که کلیه سلوک و رفتار آدمی را چه بصورت انفرادی و چه بصورت گروهی بوجود می آورند می باشد (روابط انسانی در مدیریت، کمال پرهیزگار، ص 178)

انگیزش عبارتست از عامل محرکه ای که مدیران در اعضاء سازمانی خود ایجاد می نمایند تا بتوانند برای حصول به اهداف سازمانی راه را هموار سازند (همان منبع ص185)

یکسان بودن همه در برابر مقررات: یکی از راههایی که باعث تشویقو تهییج افراد در سازمانها می شود این است که مدیر همه آنها را به یک چشم بنگرد، وقتی که انسانها در اصل آفرینش و خلقت با هم بطور مساوی آفریده شده اند دلیلی وجود ندارد که امتیازات خاصی برای گروهی از ایشان قائل شویم (البته با توجه به نوع

تخصص و کیفیت کارمدیر ناگزیر به بعضی اعمال نظر ها در چهارچوب قانون می باشد) هرچند که استعداد و لیاقت ها متفاوت است ولی در پیشگاه قانون و در برابر مقررات همه یکسان هستند. «یا ایها الناس اتقوا ربکم الذی خلقکم من نفس واحده» (نساء آیه 1) ای مردم از پروردگارتان بترسید و تقوا پیشه کنید که همه شما را از یک انسان آفرید است.

«هوالذی خلقکم من نفس واحد (اعراف189)

او است خدایی که شما را از نفس واحد آفرید.

«یا ایها الناس انا خلقناکم من ذکر و انثی و جعلناکم شعوبا و قبائل لتعارفوا ان اکرمکم عندالله اتقیکم» (حجرات آیه 13)

ای مردم ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شعبه ای بسیار و فرق مختلف گردانیدیم تا همدیگر را بشناسید، همانا گرامی ترین شما نزد پروردگار پرهیزگارترین شماست.

حضرت علی (ع) در خطبه 126 نهج البلاغه می فرماید:

«اتامرونی ان اطلب النصر بالجور فیمن ولیت علیه؟ والله لااطور به ما سمر سمیر و ما ام نجم فی السماء نجما و لوکان المال لی لویت بینهم فکیف و انما المال مال الله».


مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : مهدی حیدری

شماره تماس : 09033719795 - 07734251434

ایمیل :info@sellu.ir

سایت :sellu.ir

مشخصات فایل

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 53

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 44 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

پاورپوینت واحد تقطیر مایعات گازی در 21 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

پاورپوینت بررسی واحد تقطیر مایعات گازی
پاورپوینت بررسی واحد تقطیر مایعات گازی - پاورپوینت واحد تقطیر مایعات گازی در 21 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



پاورپوینت واحد تقطیر مایعات گازی در 21 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



سیستم پالایش واحدهای تقطیر
واحدهای تقطیر به صورت دو ردیف موازی ساختــه شده اند و هر یک از واحدها دارای 1150 بشکه ( 183 متر مکعـب در روز ) در روز ظرفیــت پالایشی بوده و دارای تجهیزات زیر می باشد :
.1برج اصلی تقطیر با 31 سینی به طول 29،1 متر و قطر 1219 و 914 میلیمتر .2مبدلهای خنک کننده هوایی .3برج تثبیت نفتا به طول 6،71 متر و قطر 610 میلیمتر .4برج تثبیت نفت سفید به طول 11،67 متر و قطر 460 میلیمتر .5سیستم مبدلهای خنک کننده آبی جهت خنک کردن محصولات .6کوره اصلی .7دستگاه جوشاننده .8سیستم های کنترلی و سایر امکانات جانبی ●

—به وسیله پمپ های P-302A/B مایعات برج پس از عبور از مبدل E-303 و خنک شدن تا حدود 32 درجه سانتیگراد به طرف تانکهای LOADING فرستاده می شوند . مقدار جریان خروجی به وسیله کنترل کننده جریان FV-306 کنترل می گردد و بخارات سبک نیز از بالای برج خارج و از طریق سینی شماره بیست و ششم وارد برج V-301 می شود . محصول حلال (SOLVENT) نیز با سرد کردن بخارات خروجی از برج V-301 به دســت می آید ، بدیـن روش که ابتدا بخـارات خروجــی از برج V-301 با فشار حدود 73/0 کیلوگرم بر سانتیمتــر مربع و دمای حدود 65 درجــه سانتیگراد از برج خارج و وارد مبدل هوایی E-301 شده تا خنک شوند . پس از مایع شدن وارد دریافــت کننــده بالا ســـری V-302 می شوند . به وسیلـــه پمـــپ هــای P-301A/B قسمتی از محصول پس از عبور از مبدل E-302 و خنک شدن تا حدود 32 درجه سانتیگراد به طرف تانکهای بیرون پمپ می شوند و قسمتی از حلال نیز به عنوان ریفلاکس از طریق سینی شماره سیو یکم وارد برج V-301 می شود تا بتوانیم دمای بالای برج را کنترل نماییم .

—مقدار ریفلاکس به وسیله TIC-302 که کنترل کننده دمای بالای برج می باشد کنترل می شود . با توجه به اینکه جداسازی محصولات مایعات گازی بر اساس اختلاف نقطه جوش انجام می گیرد و فشار نیز تأثیر زیادی روی نقطه جوش دارد .لذا بایستی فشار مخزن V-302 دقیق کنترل شود . فشار این مخزن به وسیله PIC-304 که روی سه کنترل ولو تأثیر دارد کنترل می شود . چنانچه فشار V-302 بالا رود کنترل ولو شماره PV-304 B باز می کند و گاز را به طرف مشعل هدایت می کند که در این حالت PV-304C/A بسته است و اگر فشار کم شود در این حالت PV-304 B بسته است و PV-304 A باز می کند و مقداری از بخارات ورودی به مبدل هوایی را از مسیر بای پاس به مخزن V-302 ه می کند و چنانچه فشار تأمین نشود کنترل ولو PV-304 C باز می کند و گاز سوخت (FUEL GAS) را به V-302 هدایت می کند سطح مایع مخزن V-302 نیز به وسیله کنترل ولو LV-302 کنترل می شود .

برج تقطیر
—شامل 31 سینی بوده که سینی شماره 6 مربوط به ورودی خوراک و سینی های شماره 31 ، 24 ، 10 و پایین برج تقطیر بترتیب محصولات حلال ، نفتا ، نفت سفید و گازوئیل بدست می آید . —دمای بالای برج ( سینی 31) 67.5ºC و پایین برج 334ºC می باشد . —هدف از برج تقطیر جداسازی محصولات بر اساس محدوده جوش ( BOILING RANGE ) آنها می باشد .

کولر هوایی و مبدلهای آبی
—هدف از نصب فن E-301 سرد و کاندنس نمودن بخارات بالای برج تقطیر ( از دمای 67.5ºC بهºC 57 ) —هدف از مبدلهای آبی E-302، E-303 ، E-305 و E-306 سرد نمودن محصولات تولیدی حلال ، نفتا ، نفت سفید و گازوئیل جهت انتقال به تانکهای ذخیره محصول می باشد .

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : مهدی حیدری

شماره تماس : 09033719795 - 07734251434

ایمیل :info@sellu.ir

سایت :sellu.ir

مشخصات فایل

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 21

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 882 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

پاورپوینت نگاهی بر کاربرد برج های تقطیر در پالایشگاه خانگیران سرخس (نوع سینی ومحاسبات اقتصادی برج)

پاورپوینت نگاهی بر کاربرد برج های تقطیر در پالایشگاه خانگیران سرخس (نوع سینی ومحاسبات اقتصادی برج)
پاورپوینت نگاهی بر کاربرد برج های تقطیر در پالایشگاه خانگیران سرخس (نوع سینی ومحاسبات اقتصادی برج) - پاورپوینت نگاهی بر کاربرد برج های تقطیر در پالایشگاه خانگیران سرخس (نوع سینی ومحاسبات اقتصادی برج) در 51 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



پاورپوینت نگاهی بر کاربرد برج های تقطیر در پالایشگاه خانگیران سرخس (نوع سینی ومحاسبات اقتصادی برج) در 51 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx




عملیات تقطیر مقدمه :
مایعــات گازی عبارتند از مواد سبک و سنگین هیدروکربوری که همراه گاز از چاههـــای گازخارج می کردند . این مواد با توجه به میزان تولید و شرایط چاههای گاز و میزان برداشت از چاههای گاز متفاوت می باشند . مایعات گازی قابلیت تبدیل به مواد سبک تقطیر و میان تقطیر را دارا بوده و قبلاً این مایعات در این پالایشگاه به عنوان سوخت دوم دیگهای بخار استفاده می شد و مقداری نیز به چاله های آتش هدایت می گردید و در دیگر مناطق با توجه به شرایط جغرافیایی منطقه تثبیت و یا صادر می گردید . این مایعات با پالایش مناسب می توانند ارزش افزوده مناسبی را به دست آورند و در بازارهای جهانی طرفداران زیادی دارد . مایعات گازی نسبت به نفت خام دارای درصد بالایی از مواد سبک و میان تقطیر است و همچنین دارای مواد سنگین کمتری نسبت به نفت می باشد . این مایعات را می توان به راحتی با سیستم فرآورش تقطیر تبدیل به فرآورده های با ارزشی مانند حلال (Solvent) بنزین خام یا نفتا (Naphtha) نفت سفید (Kerosene) و گازوئیل (Diesel) نمود . در راستای رسیدن به این هدف طراحی و ساخت واحدهای تقطیر مایعات نفتی از سال 1373 شروع شد .


سیستم پالایش واحدهای تقطیر

واحدهای تقطیر به صورت دو ردیف موازی ساختــه شده اند و هر یک از واحدها دارای 1150 بشکه ( 183 متر مکعـب در روز ) در روز ظرفیــت پالایشی بوده و دارای تجهیزات زیر می باشد :
.1برج اصلی تقطیر با 31 سینی به طول 29،1 متر و قطر 1219 و 914 میلیمتر .2مبدلهای خنک کننده هوایی .3برج تثبیت نفتا به طول 6،71 متر و قطر 610 میلیمتر .4برج تثبیت نفت سفید به طول 11،67 متر و قطر 460 میلیمتر .5سیستم مبدلهای خنک کننده آبی جهت خنک کردن محصولات .6کوره اصلی .7دستگاه جوشاننده .8سیستم های کنترلی و سایر امکانات جانبی ●

شرح فرآیند1
.1مایعـات گازی پس از تثبیـت در تانک های خوراک به وسیله پمپ های P-310A,B&C به طرف واحد پمپ می گردند . این مایعـــات پس از عبور از کنتــــرل ولو FV-301 وارد سینی ششم برج تقطیر می گردد . مقـدار جریان مایعـات را می توانیــم به وسیلــه FV-301 کنترل نماییم . پس از وارد شدن مایعات به سینی ششم به دلیل دمــای بالای این سینی بخارات ایجاد شده در این ناحیه به سمت بالا و سینی هفتم حرکت می کنند و در روی سینی هفتم و دیـگر سینی ها با مایعاتی که به سمت پاییــن جریان دارند تمـاس پیدا می کنند و در نتیجه ترکیبات دارای نقطه جوش بالا در بخار میعاـن یافته و مایـــع می شوند و ترکیبات دارای نقطـــه جوش پاییــــن در مایـــع نیز بخـــار می شونـد و به بالا حرکت می کننــد و این عمــل روی همه سینی ها تکـــرار می شود . قسمتـــــی از مایعاتی کــــه روی سینی دهـــم جمــع می شونـد از طریـــق یک لاین خــارج و به برج V-304 ( KEROSENE STRIPPER) وارد می شونــد . کنتــرل سطـح مایع برج بوسیله LV-305 که در ورودی برج نصب شده کنترل می گردد .

شرح فرآیند2
به وسیله پمپ های P-303A/B بخشی از مایعات برج وارد مبدل E-305 شده و تا حدود 35 درجه سانتیگراد خنک می گردد و سپس بعد از کنترل کننده جریان FV-308 به طرف مخازن فرستاده می شود و مابقی مایعات وارد مبدل E-304 شده و با دیزل داغ تبادل حرارت داده می شود تا بدین طریق دمای برج V-304 در حد نرمال نگه داری شود و مقدار FLASH POINT نفت نیز به حد استاندارد برسد. برای رسیدن به دمای مطلوب V-304 می توانیم از کنترل کننده جریان دیزل عبوری از مبدل E-304 که توسط TV-317 کنترل می شود استفاده نماییم . بخارات و هیدروکربنهای سبک که در برج V-304 آزاد شده اند ، از بالای برج خارج شده و از طریق سینی سیزدهم وارد برج V-301 می شـود و با بخــارات این سینــی مخلوط شــده و به طرف بالا می رود . از سینی بیست و چهارم نیز نفتا خارج می شود و توسط یک لاین به برج سرج درام نفتا (NAPHTHA SURGE DRUM) وارد می شود . مقدار سطح مایع این برج به وسیله کنترل ولو LV-304 که در ورودی برج نصب شده است کنترل می گردد .
شرح فرآیند3

شرح فرآیند4

شرح فرآیند5


هدف واحد تقطیر مایعات گاز
.1جلوگیری از سوزاندن مایعات گازی منطقه
.2تبدیل مایعات گازی منطقه به محصولات با ارزش افزوده
.3کاهش آلودگی محیط زیست و جلوگیری از اتلاف انرژیی


قسمتهای اصلی واحد تقطیر
.1برج تقطیر
.2کوره
H-301 .3کولر هوایی E-301 و مبدلهای آبی
.4 STRIPPER نفت سفید
.5پمپها
.6سیستم تزریق کاستیک ●


مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : مهدی حیدری

شماره تماس : 09033719795 - 07734251434

ایمیل :info@sellu.ir

سایت :sellu.ir

مشخصات فایل

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 51

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 3251 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

پاورپوینت نکاتی عملی برای داشتن رژیم غــذایی سالم در 21 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

پاورپوینت نکاتی عملی برای داشتن رژیم غذایی سالم
پاورپوینت نکاتی عملی برای داشتن رژیم غذایی سالم - پاورپوینت نکاتی عملی برای داشتن رژیم غــذایی سالم در 21 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



پاورپوینت نکاتی عملی برای داشتن رژیم غــذایی سالم در 21 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

کلید های اصلی در یک رژیم غذایی سالم تر :

v خوردن مقادیرصحیح مواد غذایی با توجه به

میزان فعالیت شما

v خوردن مواد غذایی متنوع به منظور داشتن

یک رژیم غذایی متعادل

v یک رژیم غذایی متعادل سالم حاوی انواع گوناگون موادغذایی ، شـامل مقادیرزیـــادی از گروه میوه جات، سبزیجات ومواد غذایی گروه نان وغلات مثل نان تهیه شـــده باآرد کامـل وغلات تهیه شــده از دانه کامل، برخی مواد غذایی غـنی از پروتئیـن مثل گوشــت،ماهی ، تخـم مرغ وحبوبات وبرخی ازمواد غذایی لبنی می باشد.





” هشت نکته برای خوب خوردن “

1- وعدهای غذایی را بر پایه مواد غذایی نشاسته ای تنظیم نمایید.



2- مقادیر زیادی میوه و سبزیجات مصرف نمایید.



3- ماهی بیشتری در هفته مصرف نمایید.از انواع ماهی های غنی از امگا- 3 بیشتر استفاده نمایید.



4- مصرف اسیدهای چرب اشباع وقند و شکر را کاهش دهید.

5- سعی کنیدنمک کمتری مصرف نمایید ولی همان مقداررا هم از نمک ید دار استفاده نمایید. این مقداربرای بزرگسالان بیشتراز 6 گرم در روز نباشد.



6- فعال باشید و سعی کنید وزن مطلوب داشته باشید.



7- آب زیاد بنوشید.



8- از خوردن صبحانه فرار نکنید. و بخاطر داشته باشید از خوردن غذا لذت ببرید!



مواد غذایی گروه نان وغلات مثل نان ، غلات ،برنج ، ماکارونی ، وسیب زمینی بخش مهمی از رژیم غذایی سالم هستند.سعی کنید حتی الامکان از غلات کامل استفاده نمایید.



مواد غذایی نشاسته ای باید یک سوم غذایی را که می خوریم تشکیل دهد. مواد غذایی نشاسته ای منبع خوبی از انرژی و منبع اصلی انواع مواد مغذی در رژیم غذایی ما هستند. این مـواد حـاوی فیبر ، کلسیم ، آهن ، ویتامین )Bویتامین های گروه(Bهستند.



اغلب ما باید مواد غذایی نشـــاسته ای بیشتری بخوریم ، سعی کنید حداقل یک نوع مــاده غذایی نشاسته ای به هریک از وعده های غذایی اصلی خود اضا فه نمایید.



بنابراین شما می توانید روز خود را باغلات کامل در وعده صبحانه شروع نمایید، یک ساندویچ برای ناهار ، ویک سیب زمینی ، ماکارونی یا برنج برای وعده شام مصرف نمایید برخی فکر می کنند مواد غذایی نشاسته ای چاق کننده هستند،اما مقایسه گرم به گرم آن با چربی نشان می دهد که حاوی کمتر از نصف کالری موجود در چربی ها هستند.


چرا غلات کامل را انتخاب می کنید؟




غلات کامل حاوی فیبر و مواد مغذی بیشتر نسبت به مواد غذایی نشاسته ای تصفیه شده یا سفید هستند.

بعلاوه هضم مواد غذایی حاوی غلات کامل آهسته ترصورت می گیرد بنابراین می تـواننـــد در ما احساس سیری بیشتری ایجاد نمایند.

ازجمله مواد غذایی حاوی غلات کامل می توان از نان سنگک و بربری ،ماکارونی سبوس دار و آش یا سوپ جو نام برد.



اغلب افراد افراد می دانند که باید از میوه و سبزیجات بیشتری استفاده نمایند.اما اغلب ما هنوز به اندازه کافی از این گروه استفاده نمی کنند.



سعی کنید حداقل 5 الی 8سهم از انواع میوه و سبزی را در روز مصرف نمایید.احتمالا از آنچه فکر می کنید راحت تر است .



شما می توانید سهم میوه مصرفی در طول روز را افزایش دهید.



برای مثال ، شما می توانید :



. یک لیوان آب میوه و یک موز خرد شده با غلات صبحانه مصرف نمایید.



. سالاد را برای ناهار پیش بینی نمایید .



. گلابی یرای عصرانه.



. یک سهم نخود یا دیگر سبزیجات برای وعده شام .





مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : مهدی حیدری

شماره تماس : 09033719795 - 07734251434

ایمیل :info@sellu.ir

سایت :sellu.ir

مشخصات فایل

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 21

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 195 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

پاورپوینت بررسی نقش فناوری اطلاعات و کارآفرینی در توسعه مجمع خیرین در 132 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

پاورپوینت بررسی نقش فناوری اطلاعات و کارآفرینی در توسعه مجمع خیرین
پاورپوینت بررسی نقش فناوری اطلاعات و کارآفرینی در توسعه مجمع خیرین - پاورپوینت بررسی نقش فناوری اطلاعات و کارآفرینی در توسعه مجمع خیرین در 132 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



پاورپوینت بررسی نقش فناوری اطلاعات و کارآفرینی در توسعه مجمع خیرین در 132 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


نشانگرهای اقتصاد دانایی (1)

•جواز امتیاز علمی( پنتت) داده شده به ساکنان(میلیون نفر)
• درآمد حاصل از حق امتیازات و مجوزهای علمی به ازای دلار برای هر یک هزار نفر
• تعداد بهره گیران از اینترنت در هر هزار نفر



نشانگرهای اقتصاد دانایی (2)

• •سهم صادرات فنّاوری عالی از کل صادرات صنعتی – صنایع فنّاوری عالی: به صنایعی گفته می شود که بیش از 4 درصد از گردش مالی خود را صرف تحقیق و توسعه می‌کند.

( فنّاوری ارتباطات و اطلّاعات، داروسازی)

–صنایع فنّاوری متوسط: به صنایعی گفته می شود که بین 1 الی 4 درصد از گردش مالی خود را صرف تحقیق و توسعه می‌کند.

( خودرو، شیمیایی)



چه عواملی دانایی را افزایش می دهد؟

•سرمایه انسانی
•فنّاوری ارتباطات و اطلّاعات
•شکل گیری فرایند نوآوری
•سرعت عمل در نوآوری
•تبدیل هر چه سریعتر ایده به محصول و خدمات
•عرضه آن نه در سطح محلی یا منطقه‌ای، بلکه در سطح جهانی



مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : مهدی حیدری

شماره تماس : 09033719795 - 07734251434

ایمیل :info@sellu.ir

سایت :sellu.ir

مشخصات فایل

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 132

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 1688 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل