فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

کارورزی زراعت و اصلاح نباتات ایستگاه تحقیقات و اصلاح نهال و بذر استان گلستان ـ گرگان 40 ص

کارورزی زراعت و اصلاح نباتات -ایستگاه تحقیقات و اصلاح نهال و بذر استان گلستان ـ گرگان 40 ص
کارورزی زراعت و اصلاح نباتات -ایستگاه تحقیقات و اصلاح نهال و بذر استان گلستان ـ گرگان 40 ص - کارورزی زراعت و اصلاح نباتات ایستگاه تحقیقات و اصلاح نهال و بذر استان گلستان ـ گرگان 40 ص



معرفی سازمان:
مرکز تحقیقات اصلاح نهال و بذر، همان‌طور که از اسم آن پیداست، اصلاح رقم‌های مختلف است، یعنی مقایسه ارقام مختلف و رسیدن به یک نتیجه‌ای که کدام رقم بهتر است که این مقایسه هم در طرح‌های بهزراعی، مثل مقایسه فاصله ردیف‌ها، فاصله بوته‌ها، عمق کاشت و ... و معرفی یک رقم برتر به کشاورز و یا وارد کردن ارقام مختلف از مراکز تحقیقاتی بین‌المللی و آزمایش کردن آنها در مناطق مختلف تا ببینند آیا این رقم برای کشت در منطقه موردنظر مناسب است یا نه؟
فعالیت دوم آن، اصلاح بذر و یا همان بهنژادی، یعنی اینکه یک رقم که مقاومت خوبی دارد، ولی عملکرد خوبی ندارد، را با یک رقم که عملکرد خوبی دارد، تلاقی دهند و هیبرید بدست می‌آورند تا رقم را اصلاح کنند و آن رقم را بعد از سال‌ها تلاش به کشاورز معرفی کنند.
مختصات مرکز تحقیقات گرگان:
مرکز تحقیقات گرگان که محل اصلی آن در داخل شهر گرگان است، بعد از فلکه پمپ بنزین (میدان معلم) واقع است. دارای ایستگاهی است که این ایستگاه، ایستگاه تحقیقات اصلاح نهال و بذر است و در سال 1337 تاسیس شده است و وسعت آن حدود 37 هکتار و در 6 کیلومتری شمال گرگان واقع است.
موقعیت ایستگاه در 54 درجه و 20 دقیقه طول شرقی، در 46 درجه با 55 دقیقه عرض شمالی است که با 6 متر ارتفاع از سطح دریا، با متوسط بارندگی سالانه حدود 400-450 میلیمتر، بسیاری از تحقیقات بهنژادی و بهزراعی غلات، دانه‌های روغنی، ذرت، حبوبات،‌ گیاهان علوفه‌ای، مبارزه با آفات و بیماری‌ها، تغییر عناصر غذایی در خاک و گیاه و آماده‌سازی بستر بذر و کنترل گواهی بذر و ... انجام می‌شود.
همچنین دارای تعدادی ماشین‌آلات از جمله کمباین، تراکتور، گاوآهن، دیسک، دستگاه بوجار و ... و همچنین دارای 2 چاه آب و سیستم آبیاری ویل‌مو می‌باشد؛ دارای چندین انبار ژرم‌پلاسم است که مواد ژنتیکی در آنجا نگهداری می‌شود.




فصل دوم





گندم
گندم متعلق به تیره Poacea و زیرتیره Pooidea و جنس Triticum و گونه زراعی T.aestivum می‌باشد.
مرحل نمو گندم:

مرحله‌ جوانه‌زنی ظهور گیاهک مرحله پنجه‌زنی طویل شدن ساقه مرحله آبستنی مرحله ظهور خوشه مرحله گرده‌افشانی مرحله شیری شدن دانه مرحله خمیری شدن دانه
10. مرحله رسیدن کامل دانه گندم

تقسیم‌بندی گندم:
الف) تقسم‌بندی ژنتیکی:
گندم‌های دیپلوئید گندم‌های تتراپلوئید گندم‌های هگزاپلوئید
ب) تقسیم‌بندی تجاری:

گندم قرمز سخت زمستانه گندم قرمز سخت بهاره گندم قرمز نرم زمستانه گندم سفید گندم دوروم گندم قرمز دوروم

ج) تقسیم‌بندی زراعی:
گندم‌های بومی گندم‌های اصلاح‌شده
گندم‌های اصلاح شده، دو دسته‌اند:
گندم‌های داخلی گندم‌های هیبرید
برخی از مهمترین گندم‌های هیبرید که در استان گلستان کشت می‌گردند، عبارتند از:
پاستور، اترک، تجن، زاگرس
مصرف کود:
ازت: 120-70 کیلوگرم در هکتار ازت خالص
فسفره: 120-70 کیلوگرم در هکتار (p2o5)
پتاسیم: 70-50 کیلوگرم در هکتار (k2o)
زمان کاشت:
گندم آبی پاییزه در مناطق معتدله، از مهرماه تا آبان‌ماه
گندم آبی پاییزه در مناطق نیمه گرمسیر،‌ از اواسط آبان تا اواسط آذر
گندم دیم پاییزه در مناطق معتدله،‌ از اواسط اسفند تا اواسط فروردین
گندم دیم پاییزه در مناطق نیمه گرمسیر،‌ از اواسط بهمن تا اواسط اسفند
میزان مصرف بذر:
ارقامی که بیش از 5 پنجه تولید می‌کنند: 120-110 کیلوگرم در هکتار
ارقامی که کمتر از 2 پنجه تولید می‌کنند: 180-150 کیلوگرم در هکتار
در زراعت دیم: 90-65 کیلوگرم در هکتار
با استفاده از ردیف‌کار: 140-130 کیلوگرم در هکتار
روش سنتی: 220-180 کیلوگرم در هکتار
روش کاشت گندم:
کرتی (سنتی) خطی (مکانیزه)
آبیاری گندم:
گندم از زمان کاشت تا برداشت، به 4 تا 8 هزار مترمکعب رطوبت نیازمند است. در روش کشت کرتی، آبیاری به صورت غرقابی و در روش خطی، آبیاری به صورت نشتی انجام می‌شود.

علف‌های هرز:
یولاف وحشی، چاودار کوهی، جوموشی، علف خونی، گندمک، شلمی، خارشتر، خرفه و ... .
برداشت گندم:

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 41

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 159 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

دانلود مقاله کارآفرینی دانلود دانلود مقاله کارآفرینی مقاله کارآفرینی

دانلود مقاله کارآفرینی
دانلود مقاله کارآفرینی - دانلود مقاله کارآفرینی دانلود دانلود مقاله کارآفرینی مقاله کارآفرینی



کارآفرینی
مقدمه
ساختار اقتصادی دنیای امروز با گذشته به طور اساسی تفاوت دارد. شاخص‌های سخت افزاری و دارایی‌های مشهود که دیروز در جایگاه یک بنگاه اقتصادی نقش تعیین کننده داشت جای خود را به نوآوری، ابداع، خلق محصولات جدید و دارایی‌های نرم افزاری داده است. اگر دیروز ثروتمندترین افراد دنیا آن‌هایی بودند که منابع مالی بیشتری در اختیار داشتند، امروز ثروتمندترین مردم دنیا فردی دانش مدار و کارآفرین هستند. لذا توسعه اقتصادی دنیای امروز برپایه نوآوری وخلاقیت و استفاده از دانش استوار است. این اقتصاد را اقتصاد مبتنی بر دانش یا اقتصاد دانش محور می‌گویند.
تولید علم و دانش، بهره گیری ازدانش و گسترش آن در سطح جامعه در تمام زمینه‌های اجتماعی توانمندی و قدرت ایجاد می‌نماید. کشورهایی که بخش قابل ملاحظه ای از تولید علم و دانش را به خود اختصاص داده اند، از نظر صنعتی توسعه یافته و ازتوان اقتصادی و سیاسی بالایی برخوردارند.
بدیهی است تولید علم و دانش جز از راه تحقیق حاصل نمی‌شود.
رابطه سرمایه گذاری درامر تحقیقات و تولید علم و رابطه تولید علم با توان اقتصادی و سیاسی کشور‌ها یک رابطه مستقیم است. به کارگیری دانش و مدیریت در هر جامعه زیر بنای نوآوری و خلاقیت‌هاست. بنابراین لازمه رشد اقتصادی در دنیای امروز توسعه مراکز تولید دانش، فنّاوری و مهارت‌های فنی است که مهمترین آن‌ها دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی هستند. دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی به عنوان رکن اساسی در توسعه همه جانبه کشور باید از هر نظر مورد حمایت قرار گیرند تا قادر باشند نیروهای جوان و طالب علم کشور را اهل فکر و نظر، نوآور و خلاق پرورش دهند. در دنیای امروز بزرگترین سرمایه‌های یک بنگاه اقتصادی منابع انسانی یا نیروهای اهل فکر، یادگیرنده و خلاق آن‌ها هستند و این نیروها کسانی جز کارآفرینان نیستند.
کارآفرین کیست؟
در قرن حاضر اقتصاد جهان و سرعت رشد اقتصادی بر پایه نوآوری استوار است باید بستر لازم را برای رشد کسانی که ایده را به محصول، علم و دانش را به صنعت تبدیل می‌نمایند، یعنی کارآفرینان( ارتباط دهندگان دانش و علوم با صنعت و بازار) فراهم ساخت.
تعاریف زیادی از واژه کارآفرینی به عمل آمده که هر یک ابعادی از ویژگی‌های کارآفرینی را ارائه می‌دهد. اما شاخصه‌های کارآفرین به قدری زیاد است که نمی‌توان تمام آن را در یک جمله یا عبارت خلاصه نمود. اما با تمام تفاوت‌ها در تعاریف تقریباً همگی بر نوآور بودن، تصمیم گیر بودن، متعهد بودن و مخاطره پذیر بودن کارآفرین اتفاق نظر دارند.
کارآفرین، نوآور و خلاق، مخاطره پذیر و مسئولیت پذیر است. او هدف گرا، واقع گرا و رشدگراست. کارآفرین دارای عزم و اراده، اعتماد به نفس و استقلال طلب است. قدرت تخیل، دوراندیشی، خودجوشی، بصیرت، تفکر مثبت، توانمندی در ایجاد ارتباط از دیگر ویژگی‌های کارآفرینان است. کارآفرین به چالش‌ها پاسخ مثبت می‌دهد، با مشکلات و موانع برخوردی مثبت دارد و از دانش به خوبی بهره می‌گیرد. او تلاش می‌کند تا دانش تولید شده در مراکز تحقیقاتی را به دانش تولید محصول تبدیل نماید و محصولی قابل رقابت به بازار ارائه دهد.
در یک نگاه کلی می‌توان کارآفرینی را به دو گروه اساسی تقسیم نمود. کارآفرینی فردی و کارآفرینی سازمانی. اگر نوآوری و ساخت محصولی جدید یا ارائه خدماتی نو با توجه به بازار، حاصل کار فرد باشد آن را کارآفرینی فردی و اگر حاصل تلاش یک تیم در سازمانی باشد آن را کارآفرینی سازمانی می‌نامند.
جاذبة اصلی کارآفرینی چه در بعد فردی و چه در بعد سازمانی آن بی حد بودن نوآوری است. کارآفرینان با ویژگی خلاقیت، براساس فرصت‌ها در زمان‌های مناسب قادرند محصولی جدید یا خدماتی نو به بازار ارائه نمایند. نوآوری فرایندی است پایان ناپذیر، زیرا نمی‌توان برای تولید علم حد و مرزی قائل شد. در اقتصاد مبتنی بر دانش، نوآوران و صاحبان فکر سرمایه‌های اصلی شرکت‌های تولیدی و کارآفرین هستند. امروزه 70 تا 75 درصد سود در شرکت‌های نرم افزاری و دارویی از طریق سرمایه‌های فکری کارکنان حاصل می شود.
بسیاری از کارآفرینان فعالیت خود را در قالب ایجاد شرکت‌های کوچک و متوسط 2SME)‌ها) شروع می‌نمایند. این شرکت‌ها سهم به سزایی در توسعه صنایع (پیشرفته) و ایجاد اشتغال داشته و نسبت به شرکت‌های بزرگ از انعطاف پذیری بالایی برخوردارند.

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 14

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 15 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

کارآفرینی و پروژه شرکت فرآورده های لبنی مفید دانلود کارآفرینی و پروژه شرکت فرآورده های لبنی مفید

کارآفرینی و پروژه شرکت فرآورده های لبنی مفید
کارآفرینی و پروژه شرکت فرآورده های لبنی مفید - کارآفرینی و پروژه شرکت فرآورده های لبنی مفید دانلود کارآفرینی و پروژه شرکت فرآورده های لبنی مفید



فهرست مطالب :
عنوانصفحه خلاصه مشخصات کلی طرح1 میزان سرمایه گذاری انجام شده توسط سرمایه گذار به شرح زیر می باشد :2 مطالعات اقتصادی طرح3 روش تولید محصول5 برنامه اجرایی و زمان بندی شده طرح7 برآورد هزینه های سرمایه گذاری کل طرح8 کل سرمایه گذاری طرح و نحوه تامین منابع مالی آن9 تسطیح و محوطه سازی و دیوار کشی10 ساختمان ها10 تاسیسات12 هزینه تاسیسات13 وسائط نقلیه14 اثاثیه و لوازم اداری14 حقوق و دستمزد15 هزینه های انرژی16 هزینه سوخت و انرژی17 پیش بینی فروش18 محاسبات اقتصادی طرح19 نقطه سر به سر20 جدول پیش بینی سود و زیان (ارقام میلیون ریال)21



خلاصه مشخصات کلی طرح
موضوع طرح : تولید فرآورده های لبنی .
ظرفیت اسمی : ظرفیت اسمی در سال 700 تن که محصولات آن به شرح زیر است:
نوع محصولظریفت (تن) شیرپاستوریزه ماست پاستوریزه کره پاستوریزه خامه پاستوریزه پنیر پیتزا کشک پاستوریزه500 50 30 25 15 8 جمع628
کل سرمایه گذاری طرح :7500 میلیون ریال
میزان زمین : 2800متر مربع
میزان زیربنا : 1700 متر مربع
نرخ باردهی سرمایه : 30%
تعداد پرسنل :43 نفر
دوره برگشت سرمایه : 7/2 سال مکان اجرای طرح : .استان خراسان شمالی- شهرستان شیروان- شهرک صنعتی






میزان سرمایه گذاری انجام شده توسط سرمایه گذار به شرح زیر می باشد

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 26

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 68 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

کارآفرینی و پروژه کارگاه خیاطی کارآفرینی و پروژه کارگاه خیاطی دانلود کارآفرینی و پروژه کارگاه خیاطی

کارآفرینی و پروژه - کارگاه خیاطی
کارآفرینی و پروژه - کارگاه خیاطی - کارآفرینی و پروژه کارگاه خیاطی کارآفرینی و پروژه کارگاه خیاطی دانلود کارآفرینی و پروژه کارگاه خیاطی



فهرست مطالب



مقدمه .........................................................................5

اساسنامه ......................................................................6

اهداف .......................................................................13

جا و مکان کارگاه ........................................................14

مواد اولیه ..................................................................15

تجهیزات ...................................................................16

پرسنل ......................................................................17

چارت سازمانی ..........................................................18

روابط پرسنل ..............................................................19

تایسات ....................................................................20

هزینه استهلاک ...........................................................21

معرفی محصولات .......................................................22

سود دهی ...................................................................22






مقدمه



نیاز به پوشاک از نیاز های ضروری و اولیه انسان می باشد که رفع این نیاز در گرو ایجاد چنین کارگاه هایی برای تولید پوشاک می باشد. بسته به نوع آگاهی و دانش افراد این کارگاه ها توسط کارآفرینان ایجاد می شود. در این کار گاه خیاطی که توسط کارآفرینان ایجاد شده انواع پوشاک بسته به نوع فصل و هم چنین نوع سفارشات وتقاضا به بازار عرضه می شود.
از طرفی ایجاد چنین کارگاه هایی باعث اشتغال زایی شده و تعداد کثیری از افراد بیکار را تحت پوشش خود قرار می دهد.
درآخر هم می توان به این مطلب اشاره کرد که این طرح توسط تعدادی از فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته طراحی و دوخت ایجاد شده است.






















اساسنامه
فصل اول
– کلیات و اهداف
ماده 1: به منظور گسترش و پیشبرد و ارتقای پوششی جامعه و توسعه کیفی نیروهای متخصص و بهبود بخشیدن به امور اجتماعی در زمینه های آموزشی و پوششی و دینی و اجتماعی انجمن جامعه پوشان ایران که از این پس در این اساسنامه انجمن نامیده می شود، تشکیل می گردد.
ماده 2: انجمن مؤسسه ای غیرانتفاعی است و در زمینه های آموزشی و پوششی و دینی و اجتماعی و فنی فعالیت می کند و از تاریخ ثبت دارای شخصیت حقوقی است و رئیس هیئت مدیره آن نماینده قانونی انجمن می باشد.
ماده 3: مرکز انجمن در شهر اصفهان می باشد و شعب آن پس از موافقت کمیسیون انجمن های علمی می تواند در هر منطقه از کشور تشکیل شود.
تبصره: هیئت مدیره می تواند در صورت لزوم نسبت به تغییر نشانی مرکز اصلی انجمن اقدام کند، به شرط آنکه موضوع در روزنامه رسمی کثیرالانتشار اعلام شود و کتباً به اطلاع کمیسیون انجمن های پوششی برسد.
ماده 4: انجمن از تاریخ تصویب این اساسنامه برای مدت نامحدود تشکیل می شود و ملزم به رعایت قوانین جمهوری اسلامی است.
فصل دوم – وظایف و فعالیتها:


ماده 5: به منظور نیل به هدفهای مذکور در ماده (1) این اساسنامه، انجمن اقدامات زیر را به عمل خواهد آورد:

1-5 انجام تحقیقات علمی و فرهنگی در سطح ملی و بین المللی با محققان و متخصصانی که به گونه ای با علم دینی و فرهنگی سرو کار دارند.
2-5 همکاری با نهادهای اجرایی، علمی و پژوهشی در زمینه ارزیابی و بازنگری و اجرای طرحها و برنامه­های مربوط به امور آموزش و پژوهش در زمینه علمی موضوع فعالیت انجمن.
3-5 ترغیب و تشویق پژوهشگران و تجلیل ازمحققان و استادان ممتاز
4-5 ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی و فنی
5-5 برگزاری گردهمایی های علمی در سطح ملی، منطقه ای و بین المللی
6-5 انتشار کتب و نشریات علمی
1-6 عضویت پیوسته:موسسان انجمن و کلیه افرادی که حداقل دارای درجه کارشناسی ارشد در رشته­های آموزشی و پوششی و دینی و اجتماعی و رشته­های وابسته باشند می توانند به عضویت پیوسته در آیند.

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 18

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 118 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

کارآفرینی مائ العشیر دانلود کارآفرینی مائ العشیر

کارآفرینی مائ العشیر
کارآفرینی مائ العشیر - کارآفرینی مائ العشیر دانلود کارآفرینی مائ العشیر



کلیاتی در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید
مقدمه
ماءالشعیر یا کوشاب فرآورده‌ای است گازدار و غیرالکلی که از مالت آب جوی آب و مواد افزودنی مجاز بدون مرحله تخمیر الکلی تهیه می‌شود. عصاره مالت نیز از انجام فرایند بر روی جو به دست می‌آید. رنگ ماءالشعیر زلال و شفاف می‌باشد. وزن ماءالشعیر حدود 330 گرم می‌باشد.(حدود 70٪ مایع ماءالشعیر را آب تشکیل می‌دهد.)
ماءالشعیر به علت دارا بودن مواد غذائی در مقابل نور و گرما آسیب‌پذیر می‌باشد. اگرچه به خاطر جلوگیری از فعل و انفعالات شیمیایی مایع ماءالشعیر در شیشه‌های رنگی ارائه می‌گردد می‌بایست ماءالشعیر را در جای خنک و دور از نور خورشید نگهداری نمود کخه در این صورت مدت انقضای مصرف ماءالشعیر حدود 3 ماه بعد از تولید خواهد بود.

تعریف محصول
ماءالشعیر یا کوشاب فرآورده‌ای است گازدار و غیرالکلی که از مالت جو آب و مواد افزودنی مجاز بدون مرحله تخمیر الکلی تهیه می‌شود.
ماءالشعیر در بطری 330 میلی‌لیتر غیر قابل برگشت یا قوطی‌های یک‌بار مصرف عرضه می‌گردد که در این طرح نوع اول مورد نظر می‌باشد.

ویژگی‌ها و مشخصات فنی محصول
از نظر شکل ظاهری در بطری شیشه‌ای 330 میلی‌لیتری بوده که از شیشه‌های معمولی رنگی با درب فلزی لستفاده شده ارائه می‌گردد. همچنین محصول دارای برچشب بوده و در داخل بسته‌های 12 تائیس به صورت بسته‌بندی شرینگ (SHINING) توزیع می‌گردد. از نظر شیمیایی ماءالشعیر باید ویژگی‌های زیر را دارا باشد.

ویژگی‌های شیمیایی ماءالشعیر (کوشاب)
ردیفنوع ویژگی 1رنگ بر حسب واحد EBC8-4 2کدورت بر حسب واحد EBCحداکثر 2 3میزان PH نمونه4- 6/3 4میزان اسیدیته2/0 – 12/0 5میزان الکل اتیلیک بر حسب درصد وزنیحداکثر 1/0


تعیین فلزات در ماءالشعیر
ردیفتعیین فلزات موجود در ماءالشعیربر حسب میلی‌گرم در لیتر 1ارسنیکحداکثر 2/0 2سربحداکثر 2/0 3مسحداکثر 4/0 4آهنحداکثر 25/0


جدول ویژگی‌های بهداشتی ماءالشعیر
ردیفنوع آزمایشحد مورد قبول 1تعداد کل میکروبها در هر سانتیمتر مکعب ماءالشعیرحداکثر 20 2کپک و مخمر و سایر میکروبهای پاتوژنمنفی


طبقه‌بندی محصول
ماءالشعیر در ترکیبات مختلف و در بسته‌بندی‌های مختلف ارائه می‌گرد. ماءالشعیر مورد نظر در این طرح دارای ترکیبات استاندارد و بدون الکل و کربنات‌دار تهیه می‌شود و در بطری‌های شیشه‌ای می‌باشد.

فرمول محصول
ماءالشعیر ترکیسبی از موادی مانند عصاره مالت، شکر، اسیدهای خوراکثی و گازکربنیک می‌باشد. از نظر غذائی ماده اصلی ماءالشعیر یعنی عصاره مالت حاوی ویتامینهای گروه ب و اسیدهای آمینه می‌باشد.

بسته‌بندی اجزاء
ماءالشعیر در بسته‌بندی‌های مختلف ارائه می‌گردد که از آن جمله می‌توان در بطری‌های شیشه‌ای غیر قابل بازگشت در اشکال مختلف، قوطی‌های یکبار مصرف فلزی و بطری‌های شیشه‌ای قابل بازگشت توزیع نمود. در این طرح ماءالشعیر در بطری‌های شیشه‌ای قابل بازگشت با درب فلزی ارائه و هر 12 بطری در یک بسته‌بندی شرینگ به بازار ارائه می‌گردد.
قطعات متشکله محصول عبارتند از:
درب فلزی( تشتک) 1عدد
رزین پی ای تی 1 عدد
بطری شیشه‌ای 330 میلی‌لیتری رنگی 1 عدد
مایع خوراکی ماءالشعیر 330 میلی‌لیتر
برچسب چاپ شده برای روی بطری 1 عدد

حد استاندارد ملی و جهانی

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 61

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 54 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل