فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

طرح تأسیس کارخانه سنگبری کارآموزی طرح تأسیس کارخانه سنگبری دانلود طرح تأسیس کارخانه سنگبری تحقیق طرح تأسیس کارخانه سنگبری

طرح تأسیس کارخانه سنگبری
طرح تأسیس کارخانه سنگبری - طرح تأسیس کارخانه سنگبری کارآموزی طرح تأسیس کارخانه سنگبری دانلود طرح تأسیس کارخانه سنگبری تحقیق طرح تأسیس کارخانه سنگبری



فهرست مطالب

عنوان
تقدیر تشکر
چکیده
مقدمه
نگرشی به بازار جهانی سنگ
صادرات سنگ
تاریخچه صنعت سنگ ایران
کم توجهی مسئولین به ارزش سنگ
مراحل تولید سنگ
کارگران
مشکلات کارگران
بازاریابی
مراحل ساخت کارخانه سنگبری
پرسشنامه جواز کسب
برآورد انرژی مورد نیاز
برآورد سرمایه ثابت
نام ومیزان مواد اولیه قطعات مصرفی
مشخصات ماشین آلات وتولیدات
صفحه
4
4
5
6
7
7
8
9
10
10
11
11
12
15
15
20
21
مشخصات وسایل جانبی،تاسیساتی و اداری
صورت حساب سود وزیان
صورت حساب درآمد
صورت حساب دستمزد ماهیانه
صورت حساب هزینه ها
کروکی کارخانه
مشخصات سنگهای تزئینی گرانیتی
بهای تمام شده یک متر مربع سنگ گرانیت زاهدان
نتیجه گیری
منابع









22
23
24
24
25
26
27
30
37
39











تقدیر و تشکر:
ما برخود لازم میدانیم که از مدیریت کارخانه نیایش آقای حمیدرضا حاج هاشمی واستادکار آقای احسان رجبی وحسابدار کارخانه آقای رحمتی که از انجام هرکوششی در جهت ارتقا و بهبود کیفیت این پروژه مارا یاری نمودند سپاس گذاری نمائیم.

چکیده:
درحال حاضر استخراج سنگهای تزئینی نرم و متوسط (از لحاظ موقعیت در برش)با روشهای مناسب فنی و اقتصادی مانند قله برهای سی تیغه وساخت ایتالیا انجام میشود. برش سنگهای سخت (گرانیت) به علت سایندگی ومقاومت بالایشان با مشکلاتی همراه است و باعث شد ه که تولید اینگونه سنگها نسبت به سایر سنگهای تزئینی افزایش یابد در این تحقیق قبل از هر کار نگاهی به بازار جهانی سنگ و مشکلات مر بوط به ان شده است و همچنین سنگ را از مرحله قله بر با تاثیر هزینه ها همچون الماس.برق ودستمزد مورد بررسی وحسابداری قرار داده ونشان داده شده است که در این مرحله قله بر (1) بیشترین هزینه را به خود اختصاص می دهد وبعد مراحل طولی بر (2) وکله بر عملیات شبیه به هم دارند وتقریبآ به یک نسبت مشابه هزینه ها در ان صرف شده است.در مرحله ساب (4) هزینه الماس حذف شده.به جای ان هزینه لقمه (برای عمل صیقل دادن) جایگزین شده است وبعد از مرحله قله بر بیشترین هزینه در مر حله ساب است. در اخر (نتیجه گیری) به وجود عواملی مانند( 1) سفارش کار (2) دستگاه های اتوماتیک(3) وجود یک استاد کار با تجربه که می توانند بر بهای تمام شده یک متر مربع تاثیر بسزائی داشته باشند اشاره شده است.










مقدمه :
بی شک نقش تاریخی .قذمت وگستردگی استفاده از سنگهای ساختمانی بر کسی پوشیده نیست به خصوص برای ساکنین کشوری با تاریخی بس کهن .چه کمتر منطقه ای در سرزمینهائی یافت می شود که از اثار باستانی بی بهره با شد و اولین وشاید تنها مصالح ساختمانی قابل مشاهده .سنگهای عظیم به جا مانده میباشد .به طور مثال کاخ داریوش کبیر. پاسارگاد. مقبره کوروش ومعبد عظیم چغا زنبیل وهزاران ابنیه .البته این امر تنها به کشور ما محدود نمی شود ودر سایر نقاط جهان مانند مصر. یونان وایتالیا نیز چنین اثاری مشاهده میشود .استفاده از سنگ توسط بشر به بیش از دوازده هزار سال پیش بر می گردد.استفاده از سنگ با بلوک های بزرگ شروع وبا پیشرفت علم به تدریج از وزن انها کاسته شد ولی در عوض توجه به رنگ.صیقل پذیری و استحکام سنگ بیشتر شده واکنون بیشتر از پلاک های زیبا با رنگ. صیقل. جلا و قطر اندک بهره برداری می گردد.









مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 40

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 44 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

کارآموزی طرح پرورش قارچ دانلود کارآموزی طرح پرورش قارچ کارآموزی طرح پرورش قارچ

کارآموزی طرح پرورش قارچ
کارآموزی طرح پرورش قارچ - کارآموزی طرح پرورش قارچ دانلود کارآموزی طرح پرورش قارچ کارآموزی طرح پرورش قارچ



عنوان پروژه: پرورش قارچ









از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندوقارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز2000سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزءهنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این سرزمین ها بوده است،فقط تاریخ مشخص درپرورش قارچ دکمه ای بدست آمده است که طبق آن کاشت این قارچ درحدود 700سال قبل ازمیلاد درحومه ی پاریس بوسیله ی یک باغبان ناشناس فرانسوی صورت گرفت.کشت قارچ درگلخانه ها برای اولین بار درحدود سال 1754درسوئد ابداع شد وسپس به انگلستان وسایرنقاط اروپا گسترش یافت. درسال 1901 درایالات متحده ی آمریکا،سالنهای استاندارد پرورش قارچ ساخته شد.توسعه تجربه ی تکنولوژی، ازیک سو ویاری جستن از دانشمندان ازسوی دیگرزمینه ی بوجود آمدن ایزوله های خالص-درنهایت تهیه ی بذر خالص-امکان تولید صنعتی قارچ را درسطح وسیع فراهم آورد ودرانستیتو پاستورفرانسه،روش های علمی کشت وجوانه زدن اسپور وتولید آسان درشرایط تبدیل ابداع نمودند وتا سال 1905به صورت یک راز دراختیار انستیتوپاستور باقی ماند.


تهیه بذر قارچ
سیندن:درسال1932تهیه ی بذرقارچ روی غلاّت را ابداع کرد وسبب تحویل انقلاب صنعتی در تهیه ی کمپوست مصنوعی برای صنعت پرورش قارچ های خوراکی را بوجود آورد. درطی 20 سال گذشته به دلیل ماشینی شدن تکنولوژی پرورش قارچ وانجام تحقیقات بنیادی بسیاری از مسائل ومشکلات صنعتی حل شد ومسائل علمی مختلف مورد بررسی وتجزیه تحلیل قرار گرفته است تا حاکثر تولید محصول در واحد سطح به دست آید.
نکته ی جالب: پرورش قارچ تروفل بر روی نهال های جوان درخت بلوط صورت می گیرد،که این بستر کاشت درخت بلوط را قبل ازکاشت با قارچ تروفل آلوده کرده و سپس به مدّت 2 تا 3 سال در گلخانه به طورموقت کشت می شوند.


پروتئین
میزان پروتئین قارچ های خوراکی ازحداقل 1.8تا 5.9 درصد وزن قارچ گزارش شده است. بهترین عوامل مؤثر در میزان پروتئین قارچ عبارتند از:
گونه خوارقارچ،شرایط زراعی اندام مورد آزمایش،مرحله ی رشدی قارچ، میزان آب موجود،دریافت چرخه ی باردهی وفاصله ی زمانی بین زمان برداشت و زمان اندازه گیری پروتئین.
درمقایسه با سایرغذاها پروتئین قارچ تازه درحدود دوبرابرپروتئین اغلب سبزیجات (به استثناء نخود سبزوکلم)وحبوبات(نخود،لوبیا،عدس)است.امّا قارچ خوراکی ازلحاظ پروتئین نسبت به منابع پروتئینی استاندارد مانندگوشت(20-14درصد)، ماهی(20-15درصد)، تخم مرغ(13 درصد)، پنیر(25درصد) در درجه ی دوم اهمیت قرار دارند.قابلیت هضم پروتئین قارچ خوراکی،عامل بسیارمهم درتعیین ارزش غذایی آن میباشد.درحدود %71 تا %90 پروتئین قارچ قابل هضم است که این مقدار تا حدودی کمتراز میزان هضم پروتئین گوشت(%99)است.

اهمیت قارچ در رژیم غذایی
پس ازجنگ جهانی دوم میزان کل تولید قارچ خوراکی در جهان افزایش یافته است.
درسال 1986میزان کل تولید جهانی 2182000 تن گزارش شده است. کشورهای اصلی تولید کننده درجهان عبارتند از:
چین، فرانسه، هلند، ایتالیا، ژاپن،انگلستان، آمریکا.
کشورآلمان بالاترین مصرف سالانه ی جهان را دارا می باشد.

قارچ های خوراکی مصرفی
کشت و پرورش قارچ های خوراکی صدفی بسیار ارزان وکم هزینه است،انتخاب وپرورش این قارچ درصنایع تولید غذایی برای کشاورزان، با درآمد های محدود می توانند منبع درآمد مناسبی باشد.

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 17

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 20 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

کارآموزی طرح پرواربندی جوجه شترمرغ دانلود تحقیق طرح پرواربندی جوجه شترمرغ تحقیق طرح پرواربندی جوجه شترمرغ

تحقیق طرح پرواربندی جوجه شترمرغ
تحقیق طرح پرواربندی جوجه شترمرغ - کارآموزی طرح پرواربندی جوجه شترمرغ دانلود تحقیق طرح پرواربندی جوجه شترمرغ تحقیق طرح پرواربندی جوجه شترمرغ



مقدمه :‌
طرح پرورش آهو و پرورش شترمرغ طرحهایی هستند که در بحث کارآفرینی مطرح بوده و توسعه آنها از اهداف دولت جمهوری اسلامی بوده و دولت همواره توجه خاص و حمایت نسبت به آن را ابراز داشته حال آکه پروژه پرواربندی جوجه شترمرغ مد نظر این طرح پروژه بوده در قسمت های بعدی به بحث مفصل این طرح پرداخته شده است و یکی از معایبی که شروع این طرح دارد این است که دولت هیچ نوع تسهیلات بانکی در اختیار کارآفرینان قرار نداده و هرکار آفرینی باید علاوه بر ریسک و خصوصیات دیگر کار آفرینان از سرمایه نیز برخوردار باشد . شترمرغ حیوانی است استرالیایی اما پرورش و زندگی این حیوان تنها به یک کشور و محدوده جرافیایی خاص محدود نمی شود و در هر نقطه آب و هوایی گرم ( استرالیا )‌ و سرد کانادا و روسیه قابل زیست و تولید مثل بوده زیرا ساختار بدنی این حیوان بگونه ای است که بین پر و پوست این حیوان لایه ای وجود دارد که هر نوع آب و هوا را تحمل کرده چه گرم و چه سرد می تواند سریعا خود را با آب و هوای محیط وفق دهد .
در این طرح بحث پروار بندی مدنظر است نه پرورش و تکثیر .
جوجه شترمرغ که 20% حسیاسیت جوجه مرغ معمولی را دارد برای پرواربندی خریداری شده و پس از 9 ماه پروارشده آماده فروش می گردد. پرورش شتر مرغ خواهان سرمایه گذاری بلند مدت بوده حال آنکه در پروار بندی زودتر به سوددهی خواهیم رسید . شترمرغ حیوانی است بیابانی و برای پرورش نیاز به مکانی است محصور شده برای جلوگیری از فرار این پرنده و بصورت چریدن رشد و نمو می نماید خوراک این حیوان متشکل از جو ،‌سبوس و ذرت می باشد .
در معرفی محصول این حیوان می توان گفت هیچ چیز این پرنده دور ریختنی نیست : پر ،‌ گوشت ،‌ چرم ، کود و حتی چشم این حیوان خواص دارویی دارد ، چرم این حیوان در نوع خود بی نظیر و گرانبهاست .
برای استفاده از این محصول هیچ رده سنی نیاز نبوده و کلسترل کمتری نسبت به گوشت قرمز دارد و از نظر جمعیت مشتری در ایران هر روز به جمعیت مشتریها افزوده می شود .
از نظر رقبا این محصول در بازارهای داخلی تقریبا هیچ رقیبی نداشته و تمام کسانی که در این راستا فعالیت چشمگیر داشته با سایر تولید کنندگان جنبه همکاری برای پیداکردن بازار بهتر و زیادتر شدن محصول دارند شاید در آینده تولید این محصول و ارائه آن بصورت رقابتی شود .
در بحص معیار های انتخاب مکان بدلیل کاهش هزینه این طرح چون مورد توجه دولت می باشد از طریق منابع طبیعی می توان بصورت رایگان در محدوده هایی که جزء حریم شهری نبوده دریافت و شروع به کار نمود.




خلاصه طرح :
موضوع طرح : پروار بندی جوجه شترمرغ
نوع تولیدات :‌شتر مرغ
تعداد شاغلین : 8 نفر
مشخصات سرمایه گذاری طرح ( ارقام به میلیون ریال)
سرمایه گذاری کل طرح :‌ 8/7546
سرمایه گذاری ثابت :‌ 8/7285
سرمایه در گردش :‌ 3/76
درآمد سالیانه :‌ 000/90
سود ویژه :‌ 5162.5
دروه بازگشت سرمایه :‌ 20 ماه
نرخ بازدهی سرمایه : 48%






1- سرمایه گذاری ثابت طرح :
1-1- زمین محل اجرای طرح :
متراژ زمینقیمت واحد (ریال)قیمت کل (میلیون ریال ) 120003000003600

1-2- محوطه سازی :
ردیفشرحمساحت (متر مربع)هزینه واحد (ریال)هزینه کل (میلیون ریال) 1خاکبرداری و تسطیح150070000105 2حصارکشی4508000036 3فضای سبز ،‌ خیابان کشی14 جمع155

3-1-ساختمانها :
ردیفشرحمساحت زیربناهزینه واحدهزینه کل (میلیون ریال) 1سالن تولید1000800000800 2انبارها900800000720 3ساختمان اداری و سرویسها50100000050 4نمازخانه30100000030 5آزمایشگاه 6نگهبان و سرایدار30100000030 سایر جمع1630

4-1 : تاسیسات و تجهیزات :
ردیفشرحمشخصات فنیهزینه کل ( میلیون ریال) 1برق رسانی ( حق انشعاب نصب تابلوها و ترانس کابل کشی و سیم کشی های مربوطه)30 2آبرسانی (حق انشعاب و لوله گذاری و . . . )20 3گازرسانی (حق انشعاب و ولوله گذاری و . . .) 4امتیاز خط تلفن10 5ایمنی و اطفا حریق200 6وسایل سرمایش و گرمایش50 7مخازن ذخیره سوخت و آب 8سیستم بخار : برآورد تعداد و ظرفیت دیگهای بخار 9تهویه و هوای فشرده 10سایر جمع310

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 17

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 46 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

طرح ایجاد مجتمع خدمات فناوری اطلاعات 23 ص

طرح ایجاد مجتمع خدمات فناوری اطلاعات 23 ص
طرح ایجاد مجتمع خدمات فناوری اطلاعات 23 ص - طرح ایجاد مجتمع خدمات فناوری اطلاعات 23 ص



فهرست عناوین

صفحه 1-مقدمه 4 2-عنوان طرح5 2-1 امتیازات استثنایی طرح5 3-محدوده جغرافیایی اجرای طرح و جمعیت هدف 5 4- اهداف کلی طرح5 5-خدمات قابل ارائه در مجتمع خدمات فناوری اطلاعات 5 5-1 ایجادکارگاه تولید نرم افزار برای تهیه نرم افزارهای کاربردی مورد نیاز مشتریان6 5-1-1تعریف کارگاه تولید نرم افزار 6 5-1-2 وظایف و فعالیت های برنامه نویسان در کارگاه تولید نرم افزار6 5-1-3 عمده محصولات تولیدی در کارگاه تولید نرم افزار 6 5-1-4 مشتریان نرم افزارهای تولید شده در کارگاه تولید نرم افزار6 5-2 ایجاد مرکز تحقیقات IT جهت ارائه خدمات به پژوهشگران IT7 5-2-1هدف7 5-2-2 خدمات قابل ارائه در این مرکز به پژوهشگران 7 5-2-3 عضویت 7 5-2-4 اخذ مجوزهای لازم 7 5-3 راه اندازی واحد سخت افزار ، شبکه و فروش برای ارائه خدمات به مشتریان8 5-3-1 طراحی و پیاده سازی شبکه های LAN , MAN , WAN , WireLess 8 5-3-2 تعمیرات سخت افزار 8 5-3-3 فروش کامپیوتر8 5-4 راه اندازی واحد خدمات کامپیوتری8 5-4-1 خدمات قابل ارائه در این واحد 8 5-5 راه اندازی کافی نت9 5-5-1 تعریف9 5-5-2 خدمات قابل استفاده در کافی نت9 5-5-3 مزیت استفاده از اینترنت در کافی نت نسبت به اتصال به اینترنت از منزل9 5-5-4 ضرورت راه اندازی کافی نت مجهز در شهرستان آزادشهر9 5-6 راه اندازی گیم نت10 5-6-1 تعریف10 5-6-2 ضرورت راه اندازی گیم نت مجهز و حرفه ای در شهرستان آزادشهر10 6- برآورد مالی و اشتغالزایی طرح11 6-1 واحد مدیریت و حسابداری11 6-1-1 اشتغالزایی 11 6-1-2 هزینه ها11 6-2 راه اندازی ISP دیجیتال E112 6-2-1 اشتغالزایی 12 6-2-2هزینه ها12 6-3- کارگاه تولید نرم افزار13 6-3-1 اشتغالزایی 13 6-3-2 هزینه ها13 6-4 مرکز تحقیقات IT 14 6-4-1 اشتغالزایی 14 6-4-2 هزینه ها14 6-5 واحد سخت افزار ، شبکه و فروش14 6-5-1 اشتغالزایی 14 6-5-2 هزینه ها15 6-6 واحد خدمات کامپیوتری16 6-6-1 اشتغالزایی 16 6-6-2 هزینه ها16 6-7 کافی نت17 6-7-1 اشتغالزایی 17 6-7-2 هزینه ها17 6-8 گیم نت18 6-8-1 اشتغالزایی 18 6-8-2 هزینه ها18 6-9 هزینه های مشترک واحد های مختلف19 6-10 جمع بندی هزینه ها و میزان اشتغالزایی19 7- پیش بینی هزینه های جاری 21 8- پیش بینی درآمد ماهانه21 9-مدت زمان لازم برای راه اندازی و رسیدن به سود دهی 22






1- مقدمه
امروزه در ابتدای هزاره سوم میلادی ، موجی در جامعه بشری در حال شکل گیری و تکامل است که برای اولین بار در دنیا ، پدر IT ایران جناب آقای دکتر جلالی در سال 1995 میلادی از آن به عنوان موج چهارم (عصر مجازی) یاد کردند.
تحولات تکنولوژیکی در جامعه بشری با ظهور کامپیوتر و اینترنت سرعت بیشتری به خود گرفت و این شبهه را در افکار عمومی ایجاد کرد که فناوری اطلاعات و کامپیوتر موجب جایگزینی تکنولوژی بجای نیروی کار انسانی گشته و موجبات بیکاری تعداد زیادی را فراهم نموده است.آیا واقعاً اینچنین است؟
حقیقت این است که پدیده ظهورکامپیوتر و اینترنت باعث ایجاد سهولت در کارهای دستی شد و نه تنها موجب بالا رفتن درصد بیکاران نشد بلکه حتی صنعت ها و مشاغل جدیدی را بوجود آورد همچون صنعت تولید نرم افزار ،‌ کافی نت ،‌گیم نت و ده ها شغل مرتبط دیگر .
افراد زیادی هم اکنون در زمینة IT (فناوری اطلاعات) مشغول به فعالیت هستند و فرصت های شغلی بسیاری نیز در انتظار علاقمندان و متخصصان کامپیوتر و اینترنت می باشد.
خوشبختانه در سالهای اخیر در کشور اسلامی ما نیز با به موازات جامعه جهانی بسترهای مناسبی برای فعالیت در زمینه IT فراهم شده است و حمایتهای خوبی از مشاغل مرتبط با فناوری اطلاعات صورت می گیرد. امروز در ایران فارغ التحصیل و یا حتی دانشجوی رشته های مرتبط با IT به ندرت بیکار می باشد زیرا با کمی همت و تدبیر می توان با تشکیل شرکت های خصوصی و یا تعاونی در بخش IT کشور فعالیت کرد و اتفاقاً درآمد خوبی را هم کسب کرد.
بخش های دولتی و سازمانها و نهادها نیز بطور حتم برای پیشبرد اهداف خود در زمینه IT نیاز به متخصصان IT دارند.
در این طرح سعی برآن است که ضمن معرفی مجری طرح که شرکتی تعاونی است که بیش از نیمی از اعضای آن فارغ التحصیلان و یا دانشجویان مهندسی کامپیوتر هستند،ایده‌ ایجاد مجتمع خدمات فناوری اطلاعات از لحاظ اقتصادی، فنی و اشتغالزایی توجیه شود .










2- عنوان طرح :‌
ایجاد مجتمع خدمات فناوری اطلاعات

2-1- امتیازات استثنایی طرح
الف) تعداد نفرات بالای اشتغالزایی
ب) اشتغالزایی برای افراد تحصیلکرده و متخصص IT
پ) اولین بودن در سطح استان
ت) مدت زمان نسبتاً کوتاه رسیدن به بهره برداری وسود دهی

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 23

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 40 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

پاورپوینت اختلال در تعادل انرژی (فصل دهم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت اختلال در تعادل انرژی (فصل دهم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )
پاورپوینت اختلال در تعادل انرژی (فصل دهم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) - پاورپوینت اختلال در تعادل انرژی (فصل دهم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 17 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



پاورپوینت اختلال در تعادل انرژی (فصل دهم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 17 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx








بخشی از متن :



در بیشتر افراد، تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی مصرفی به حفظ وزن بدن در یک محدوده ثابت منجر می شود.

به هم خوردن تعادل بین این دو مورد و یا اختلال در عملکرد دستگاه های عصبی، هورمونی و شیمیایی بدن می تواند به تغییرات وزن بیانجامد.

چاقی و لاغری هر دو یک حالت از سوء تغذیه فرد محسوب می شوند و ادامه هر یک با افزایش احتمال بروز بیماری ها در ارتباط است،

لذا شناخت علل و عوامل موثر در ایجاد آن ها توجه به راه های پیشگیری و درمان این وضعیت ها ضرورت دارد.




عناوین اسلایدها


اختلال در تعادل انرژی

چاقی

میزان چربی بدن

توزیع چربی در بدن

چاقی بالاتنه

چاقی پایین تنه به چاق هایی گفته می شود

ارزیابی وزن بدن

خطرات اضافه وزن و چاقی

سن بروز چاقی

چاقی بزرگسالی

کم وزنی و لاغری




مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 17

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 5955 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل