فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

پرورش ماهی کپور دانلود پرورش ماهی کپور کارآموزی پرورش ماهی کپور کارورزی پرورش ماهی کپور

کارآموزی پرورش ماهی کپور
کارآموزی پرورش ماهی کپور - پرورش ماهی کپور دانلود پرورش ماهی کپور کارآموزی پرورش ماهی کپور کارورزی پرورش ماهی کپور



پیش گفتار:
استفاده مطلوب از منابع آبی، مسئله ای است که نباید از سوی کارشناسان امور نادیده گرفته شود، زیرا وضعیت اقلیمی کشورمان اقتضا می کند که حداکثر بهره برداری از منابع آبی صورت می گیرد. برای استفاده حداکثر از این منابع در مرحله اول باید از به هدر رفتن آب جلوگیری کنیم در ایران باستان روشهائی را مورد استفاده قرار می دادند که هم اکگنون نیز در اکثر مناطق کشور مرسوم است. از جمله این روشها احداث مخازن ذخیره آب است که پس از انباشتن آب در آن، در مواقع لزوم جهت امور کشاورزی و دامداری و غیره به مصرف میرسد. با توجه به وجود مخازن ذخیره آب که از قبل موجود بوده و همچنین احداث شبکه های آبیاری می توانیم از این منابع آبی جهت پرورش ماهی استفاده نمائیم. البته تجربیات در این مورد اندک است و لازم است متخصصین فن با مشاوره و همکاری، شرایط مساعد جهت انجام این کار را فراهم آورند.
امروزه با توجه به نقش و اهمیت آبزیان در تأمین پروتئین انسان، پرورش انواع آبزیان در سطح وسیعی مورد عنایت و توجه قرار گرفته است. بطوریکه هم اکنون سرمایه گذاری قابل توجهی را به سوی خود جلب کرده و افراد زیادی به این فن روی آورده اندآبیاری jlj Hfdhvd . از طرفی محدودیت صید از دریاها و آبهای آزاد و همچنین افزایش تقاضای بازار، خود عاملی جهت استفاده از آبهای داخلی در پرورش آبزیان می باشد.
در کشور ما علیرغم وجود استعداد های بالقوه فراوانی که در مناطق ساحلی فراهم است، امکانات و استعداد های قابل توجهی نیز در اراضی و آبهای داخلی وجود دارد که می تواند در پرورش آبزیان و تولید مقدار قابل توجهی پروتئین سفید مورد استفاده قرار گیرد. از جمله این امکانات قنوات، چشمه ها و چاههای کشاورزی هستند که یا در مظهر اغلب آنها استخر های کوچک و بزرگ ذخیره آب موجود بوده و یا امکان احداث چنین استخرهائی در مجاورت آنها وجود دارد. با توجه به شرایط و موقعیت خاصی که این استخر ها از آن برخوردار هستند می توان به پرورش ماهی در آنها اقدام نمود. بعضی از این استخر ها با توجه به شرایط محیطی و موقعیت جغرافیائی جهت پرورش کپور ماهیان و بعضی از آنها جهت پرورش ماهیان سرد آبی (قزل آلا)، میتوانند مورد استفاده قرار گیرند. در این جزوه آموزشی صرفاً مسائل مربوط به پرورش کپور ماهیان در استخر های ذخیره آب کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و امید است مورد استفاده عموم عالاقمندان بویژه روستائیان و کشاورزان عزیز قرار گیرد و در آشنائی هر چه بیشتر آنها با شیلات. علی الخصوص حرفه پرورش ماهی موثر واقع شود.











فصل اول
کلیاتی راجع به پرورش کپور ماهیان
1ـ معرفی کپور ماهیان پرورشی:
کپور ماهیان از گروه ماهیان گرمایی هستند، رشد، نمو و تولید مثل آنها در آبهای گرم با دمای بهینه 20 تا 30 درجه سانتیگراد صورت میگیرد. عمده ترین کپور ماهیان پرورشی عبارتند از:
1ـ کپور معمولی 2ـ کپور علفخوار یا آمور
3ـ کپور نقره ای یا فیتوفاگ 4ـ کپور سر گنده یا بیگ هد
بطور کلی پرورش کپور ماهیان بصورت توأم و در استخر های خاکی صورت می گیرد. هر یک از گونه های مذکور عادت غذایی خاصی دارند و پرورش توأم آنها باعث می شود تا از کلیه سطوح غذاهای موجود در استخر استفاده گردد. در این استخرها هم از طریق کوددهی منظم (جهت تولید غذاهای طبیعی) و هم از طریق دادن غذاهای دستی کلیه احتیاجات غذایی ماهیها تأمین می گردد.
در اینجا بطور جداگانه به تسریح خصوصیات هر یک از گونه های کپور ماهیان پرورشی میپردازیم.
الف ـ کپور معمولی:
از ماهیانی است که بعلت داشتن گوشت وقیمت مناسب در سراسر دنیا پرورش داده می شود.
نژاد پرورشی این ماهی دارای بدنی پهن تر و گوشتی تر از نوع وحشی است. رنگ آن در دو طرف زرد طلائی و در پشت تیره است. هر یک از فلس ها در انتها دارای یک خال سایه رنگ می باشد. باله ها تیره هستند ولی باله دمی گاهی نارنجی یا قرمز رنگ است. از علائم مشخصه این ماهی داشتن بدنی پهن و یک باله پشتی ممند می باشد.
دستگاه گوارش آن نسبتاً ساده و فاقد معده مشخص است. این ماهی همه چیز خوار است و عمدتاً از جانوران کف زی، گیاهان، مواد غذایی پوسیده بستر و داخل گل تغذیه می کند. در آب و هوای گرم و معتدل، نرها در 2ـ1 سالگی و ماده ها در 3ـ2 سالگی بالغ میشوند مناسب ترین دما برای تخم ریزی 20ـ18 درجه سانتیگراد و مناسب ترین دما جهت رشد و نمو آن 25 درجه سانتیگراد است. یک ماهی کپور 4کیلوگرمی 450ـ300 هزار عدد تخم می گذارد.
متخصصین ژنتیک، توانسته اند از ماهی کپور معمولی چند نژاد کم فلس به نام های کپور آئینه ای، کپور خطی و کپور چرمی یا لخت پرورش دهند. این ماهی در شرایط پرورشی بخوبی از انواع غذاهای دستی استفاده می کند.
ب ـ کپور علفخوار یا آمور:
این ماهی عمدتاً از گیاهان عالی و جلبکهای ریسه ای تغذیه می کند. تغذیه فعال این ماهی از گیاهان زمانی شروع می شود که طول ماهی به 3 سانتیمتر و بیشتر رسیده باشد. میزان غذای مصرفی این ماهی در هر شبانه روز حدود 40% وزن بدن و ضریب تبدیل غذا به گوشت حدود 1: 30ـ25 می باشد. مرز شروع و قطع تغذیه این ماهی بین 12ـ10 درجه سانتیگراد میرسد تغذیه ماهی آمور شروع شده و در فصل پائیز زمانی که درجه حرارت به همین حد میرسد، قطع می گردد. این ماهی از گوشت مرغوب و با ارزشی برخوردار است و به طول و وزن قابل توجهی می رسد، بطوریکه طول آن ممکن است تا 5/1 متر و وزن آن تا 50 کیلوگرم برسد. ماهی آمور دارای بدنی کشیده، سرپهن، پوزه گرد و فلسهای درشت می باشد. این ماهی بر خلاف کپور معمولی دارای یک باله پشتی کوتاه است. در سن 5ـ3 سالگی بالغ می شود، یک ماهی آمور 7 کیلوگرمی حدود 800 هزار عدد تخم تولید می کند. این ماهی نقش مفیدی در کنترل گیاهان هرز کف و دیواره های استخر دارد.
ج ـ کپور نقره ای یا فیتوفاگ:
فلسهای این ماهی ریز و نقره ای و بدن فشرده است. روی شکم از زیر گلو تا مخرج لبه ای تیز وجود دارد. زائده های کمان برانشی آن بلند است که از دو طرف بهم متصل شده و در نهایت توده ای اسفنج مانند به وجود می آورند که کار فیلتر کردن آب و گرفتن پلانکتونهای غذائی را انجام میدهند. این ماهی در مراحل اولیه رشد از انواع فیتوپلانکتونها و زئوپلانکتونها و در مراحل اصلی رشد عمدتً از فیتوپلانکتونها تغذیه می کند. گرچه در مورد میزان مصرف غذای آنها ارقام کاملاً صحیحی در دست نیست ولی به نظر میرسد که این ماهی روزانه به مقدار 17% وزن بدن خود احتیاج به غذا داشته باشد. درجه حرارت شروع و قطع تغذیه شبیه کپور علفخوار است. پرورش این ماهی در استخر های خاکی مبتنی بر کوددهی استخرهاستو در شرایط آب و هوائی معتدل و گرم، در سن 4ـ3 سالگی بالغ می شود. تعداد تخم های یک ماهی فیتوفاگ 7 کیلوگرمی حدود 500 هزار عدد است. در بازارهای ماهی فروشی به این ماهی به غلط آزاد پرورشی گفته می شود.
د ـ کپور سرگنده یا بیگ هد:

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 29

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 27 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

بررسی فنی واقتصادی طرح ایجاد کارخانه تولید پودر آب پنیر و پودر شیر خشک

بررسی فنی واقتصادی طرح ایجاد کارخانه تولید پودر آب پنیر و پودر شیر خشک
بررسی فنی واقتصادی طرح ایجاد کارخانه تولید پودر آب پنیر و پودر شیر خشک - بررسی فنی واقتصادی طرح ایجاد کارخانه تولید پودر آب پنیر و پودر شیر خشک کارآموزی بررسی فنی واقتصادی طرح ایجاد کارخانه تولید پودر آب پنیر و پودر شیر خشک



فهرست





فهرست مطالبصفحه 1) هدف 2) بیان موضوع 3) اهمیت موضوع 4) تشریح محصولات 1-4) آب پنیر 2-4) پودر آب پنیر 3-4) پودر شیر خشک صنعتی 5) محل اجرای طرح 6) زمین و محوطه سازی 7) فرایند تولید 1-7) پودر شیر خشک کامل 2-7) پودر شیر خشک کم چرب (اسکیم) 3-7) پودر آب پنیر 8)ماشین آلات و تجهیزات 9) تأسیسات و وسایل تأسیساتی 10) وسایط نقلیه و تجهیزات 11) وسایل اداری و تجهیزات آزمایشگاهی 12) هزینه‌های قبل از بهره‌برداری 13) هزینه‌های پیش‌بینی نشده 14) جدول سرمایه‌گذاری ثابت طرح 15) سرمایه در گردش ناخالص 16) برنامه اجرای پروژه 17) بررسی اقتصادی و بازاریابی 1-17) مطالعه بازار 2-17) رقبا: 3-17) پیش بینی ظرفیت تولیدی 4-17) قیمت 5-17) نتیجه‌گیری بحث اقتصادی و بازاریابی 18) محاسبه صرفه جویی ارزی 19) نحوه تامین مالی 20) مواد اولیه و مواد بسته بندی 21) نیروی انسانی مورد نیاز 21) دستمزد مستقیم و غیر مستقیم تولیدی 22) تعمیرات و نگهداری 23) هزینه انرژی 24) هزینه استهلاک دارایی‌های ثابت 25) هزینه‌های سربار 26) هزینه‌های تولید 27) هزینه‌های اداری و توزیع فروش 28) هزینه‌های غیر عملیاتی 29) مبانی برآورد فروش 30) قیمت تمام شده و سود 31) جدول پیش بینی گردش وجوه نقد و ترازنامه 32) تجزیه و تحلیل نسبتهای مالی 33) روش های ارزیابی 34) خلاصه طرح3 3 4 5 5 7 10 12 13 16 16 17 17 18 19 21 21 22 22 22 22 23 25 25 27 29 30 31 32 33 34 35 36 37 37 38 39 40 40 41 41 42 42 45 50 52



1) هدف:
هدف پروژه تولید انواع پودرها از جمله پودر خشک صنعتی و پودر آب پنیر به میزان 2750 تن در سال در دو شیفت کاری برای رفع نیازهای کمکی کارخانه‌های مورد استفاده در مناطق مرکزی ایران (استانهای قم‏، تهران، اصفهان، سمنان، یزد، مرکزی، قزوین) است.


2) بیان موضوع:
در مورد سرانجام احداث این کارخانه چند مطلب باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد یکی داده های لازم برای انجام کار است که این داده ها از بزرگترین آنها مثل سرمایه گذاری ثابت تا کوچکترین آنها مثل نیروی انسانی و مواد اولیه قابل شناسایی است که اگر به طور کامل برآورده شود یک قسمت کار به درستی طی شده و نمی‌تواند تهدیدی برای حرکت باشد. در مورد دادها این توضیح لازم است که مواد اولیه مهم‌ترین داده ها در این کارخانه است که با توجه به وجود مراکز لبنی برای تهیه آب پنیر در ظرفیت پیش‌بینی شده و دامداری‌های فراوان برای تهیه شیر، این مورد با مشکلی مواجه نمی‌شود.

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 57

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 111 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

ایجادیک واحد پرواربندی گوساله به ظرفیت 300 راس از نزاد آمیخته

ایجادیک واحد پرواربندی گوساله به ظرفیت 300 راس از نزاد آمیخته
ایجادیک واحد پرواربندی گوساله به ظرفیت 300 راس از نزاد آمیخته - ایجادیک واحد پرواربندی گوساله به ظرفیت 300 راس از نزاد آمیخته



مقدمه
بی گمان از قرون گذشته تا آیندگان.نوع بشر در اولین اقدامات خود رفع گرسنگی را ملاک قرار داده و خواهد داد.غذا بویزه نوع حیوانی آننقش سرنوشت سازی در استقالال و سلامت و پویندگی و سازندگی ملل و اقوام داشته و خواهد داشت.هرفرد و اجتماعی که ازحیث مواد غذایی فقیر می باشند اقتدار در تفکر.سیاست و اقتصاد خودرا کم کم به ورطه فنا خواهد سپردوسلطه پذیر مقتدران و ثروتمندان خواهد شد.چرا که بدون امکانات و تجهیزات مورد نیازجوامع امروزی می توان گذران عمر نموداما بدون آذوقه و توشه هرگز .تولید و تامین مواد غذایی از انجا که از ضروریات اساسی و اولیه زندگی انسانها محسوب شده و هرگونه اهمال و سهل انگاری و غفلت در این امربا بازتابهای غیرقابل جبرانی همراه خواهد بودلذا بر ماست که امروزاین نیاز حیاتی و سرنوشت ساز ملت رابیش از پیش باور کنیم و خدایی ناکرده با کوتاهی و ضعف موجبات تباهی و انقراض و شکست آیندگان رافراهم نیاوریم که نیاز امروز را باید پاسخگو بود چرا که فردانیازی دیگر به آن افزوده خواهد شد.ارج نهادن به تلاش هموطنانی است که سوای جوانب اشتغال و سودآوری همت خویش را در زمینه تولید جزم نموده و با قبول زحمات طاقت فرسا گامی در راه توسعه و قطع وابستگی بر میدارند.

واینک هموطنان دیگر با میل شخصی و با نیات خیر خواهانه قدم در راه تولید نهاده و با مشارکت در عرصه پرورش دامگوشتی خواهان خدمت به جامعه نیازمند کنونی است.جامعه ای که به پروتئین به عنوان یک ضرورت حتمی در رشد حجسمی و شکوفایی خلاقیتهای ذهنی کودکان خود و به عنوان یک ماده مغذی در حفظ و نگهداری سلامت سایر افراد خود می نگرند.
مهم به بار نیاید مگر آنکه پایه های رفاه و آسایش را در خودکفایی و استقلال جستجو کنیم و به یقین باید اظهار داشت که ریشه های استقلال در فعالیت های دامپروری و کشاورزی است هر چه ین دو بخش پویا تر باشند صنایع وابسته فعال تر وهرچه صنعت در این دوخادم تر باشد شکوفایی ثمره خودکفایی خوش منظرتر خواهد بود










کلیات
1) هدف ایجادیک واحد پرواربندی گوساله به ظرفیت 300 راس از نزاد آمیخته در روستای ابراهیم آبادآبیک میباشد.
برای اجرای طرح نیاز به ساختمانها و تاسیسات پرواربندی گوساله با مشخصاتی که ذکر خواهدشد می باشد.این واحد تحت شرایط متعارف س از تکمیل و بهره برداری قادر خواهد بود در سال اول116تن گوشت و585تن کود(با در نظر گرفتن تلفات)تولید نماید.
2) مجری طرح سید رحمت اله اسدی می باشد که در امر پرورش و پروار گوساله ها با(همکاری مسئول فنی طرح)اطلاعات و تجاربی که از آنان سراغ می رود قادر خواهند بود به خوبی دامداری خود را سرپرستی و اعمال مدیریت نمایند.
3) محل و موقعیت و محل اجرای طرح کیلومتر 17 جاده طالقان از سه راه قشلاق بخش آبیک می باشد. امکانات منطقه از لحاظ آب جهت شرب دامها با توجه به آب طالقان رود و مجوز اداره کل آب منطقه اردبیل دال بر استفاده از آب تحت ارضی پس از اخذ مجوز قانونی مناسب بوده و علاوه بر آن نیروی امسانی لازم در دسترس و بازار مصرف و فروش تولیدات نیز با نزدیکی به شهر آبیک کشتارگاه زیاران و قزوین و کرج و تهران فراهم است
4) شرایط اقلیمی روستای ابراهیم آباد برای کشاورزی و علوفه داری مناسب بوده و هست. اما از آنجا که مجری قراردادکشت و علوفه خود را از زارعین طرف قرداد خریداری می نماید مشکل خاصی در تهیه مایحتاج غذایی وجود ندارد.
تدارک دیگر اقلام خوراک دام نیز به علت نزدیکی به قزوین و سه راه کرج وتهران بودن محل اجرای طرح کاری است عملی و مقدور و میسر.
5) میزان سرمایه گذاری براساس محاسبات انجام شده برای ایجاد ساختمانها پرواربندی گوساله و اماکن وابسته به آن و تاسیسات آبرسانی و برق و خرید گوساله و همه همه نیاز به حدود3829068 هزار ریال سرمایه گذاری می باشد
6) ساختمان و تاسیسات به منظور پروار گوساله ها از جایگاه باز(openshad)که عبارت از یک ساختمان بسیار ساده بوده و از سه طرف بوسیله دیوار مسدود واز یک طرف باز می باشد استفاده می گردد این بنا پشت به بادورود آفتاب بوده و کاملا از رطوبت احتمالی در امان می باشد. در جلوی این جایگاه بهاربند قرارداشته که این محوطه بوسیله دیوار و یا نرده کشی محصور می گردد.در این قسمت آبخور و آبشخور لازم مورد نیاز متناسب با تعداد دام بنا خواهد شد.انبارها و سیلو و دفتر مدیریت و محل عملیات دامپزشکی نیز با ظرافت در گوشه ای از زمین احداث خواهد شد تا زیبایی مکان نیز محوظ بماند.




خلاصه طرح
نام طرح:پرواربندی گوساله
ظرفیت:300راسی
محل روستای ابراهیم آباد-بخش آبیک
مجری:آقای سید رحمت اله اسدی
مساحت زمین:برای ساختمان و تاسیسات50000متر مربع یا5/0 هکتار
مساحت کل زمین:5هکتار(قراردادکشت)+50000مترمربع(5/0هکتار)
میزان سرمایه مورد نیاز:3829068 هزار ریال
سهم متقاضی:1148720 هزار ریال 30درصد کل هزینه
سهم بانک:2680347 هزار ریال 70درصد کل هزینه
درآمد سالیانه:3712600 هزار ریال

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 27

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 37 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

اهمیت آموزش و پژوهش کارآفرینی درعلوم‌انسانی

اهمیت آموزش و پژوهش کارآفرینی درعلوم‌انسانی
اهمیت آموزش و پژوهش کارآفرینی درعلوم‌انسانی - اهمیت آموزش و پژوهش کارآفرینی درعلوم‌انسانی



آموزش و پژوهش کارآفرینی، راهکاری
برای ارتقاء رشته‌های علوم انسانی


چکیده
پژوهش حاضر رویکردی به اهمیت آموزش و پژوهش کارآفرینی درعلوم‌انسانی است. هدف اصلی مقاله، بررسی میزان تأثیری‌است که ارائه آموزش کارآفرینی و پژوهش در زمینه کارآفرینی در رشته‌‌های علوم انسانی خواهد داشت. روش تحقیق‌به‌کاررفته‌در‌این‌پژوهش از نوع توصیفی- پیمایشی‌است وابزارپژوهش نیز پرسشنامه‌ای محقق ساخته باروایی‌تأیید شده و پایایی (89/0) می‌باشد. جامعه آماری این تحقیق عبارت است از خبرگان آموزش کارآفرینی در دانشگاه تهران، وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری، وزارتخانه آموزش و پرورش و مؤسسات کارآفرینی خصوصی که از میان جامعه آماری هدف، تعداد 40 نفر از صاحب نظران آموزش کارآفرینی به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند.باتحلیل نظرات خبرگان آموزش کارآفرینی با استفاده از مدل آماری (خی دو) و آزمون (فریدمن) نشان داده شده است که می‌توان با آموزش و پژوهش کارآفرینی، جایگاه رشته‌های علوم انسانی را با توجه به چند شاخص، از جمله تقویت روحیه رسیدن به کسب و کار یا احراز شغل، رشد استقلال طلبی، انگیزه پیشرفت و رقابت اقتصادی، خلاقیت بالاتر و ریسک‌پذیری ارتقاداد. همینطور در طی این تحقیق این نتیجه به دست آمده‌است که ارائه آموزش و انجام پژوهش در زمینه کارآفرینی در رشته‌های علوم انسانی بیشترین تاثیر را در رشد استقلال طلبی دانشجویان دارد، سپس در رشد خلاقیت تأثیرگذار می‌باشد و در نهایت به ترتیب، در تقویت روحیه رسیدن به کسب و کار یا احراز شغل و انگیزه پیشرفت و رقابت اقتصادی تأثیر‌گذار می‌باشد.
کلید‌واژه‌ها:‌علوم‌انسانی،کارآفرینی،کسب‌وکار،استقلال‌طلبی،‌ رشدخلاقیت، انگیزه پیشرفت و رقابت اقتصادی

مقدمه و بیان مسأله
علوم‌انسانی‌امروزه‌دورانی‌پرتلاش‌و‌پر‌تکاپورامی‌گذاراند‌؛ دانشمندان علوم سیاست درک ما را از فرایند همکاری و رقابت میان ملل ژرفتر می‌کنند، مردم شناسان برای درک بهتر فرهنگ‌های خودی و بیگانه، ابزارهای تازه‌ای فراهم می‌آورند، مورخان، نور تجربی و تبیینی تازه‌ای برگذشته می‌افکنند و بر همین شیوه، دیگر علوم انسانی رو به رشد می‌رود (لیتل،1995؛ ترجمه سروش، 1381). با این همه، چیزی که به چشم ناظران و شاید مشتغلان به این علوم می‌رسد این است که علوم انسانی دچار نوعی کندی در رسیدن به اهداف خویش است. با اینکه علوم انسانی از الگو‌های تبیینی و نظام‌های مفهومی مختلفی بهره می‌جوید و از اهداف تحقیقی متفاوتی برخورداراست،در مواردی چون فرصت شغلی، استقلال‌طلبی، انگیزه پیشرفت، خلاقیت و نوآوری و رقابت پذیری مشترک‌است و چنین به نظر می‌رسد که سرعت رشد و توسعه‌ای همگام با علوم دیگر در این زمینه‌ها نداشته‌است (آراسته، 1382). پرورش و آموزش مردان بزرگسال و زنان بزرگسالی که دارای آموزشهای مناسب و مورد نیاز جامعه باشند، در رأس برنامه‌های آموزش هر دانشگاه، دانشکده و رشته‌ای می‌باشد؛اما آنچه‌در کشورهای جهان سوم و ایران مورد توجه نبوده است، دقت در محتوی آموزشی و مسائل و مشکلات مبتلا به افراد در جامعه و انتقال آنها به برنامه‌های آموزشی دانشگاه‌ها می‌باشد. نقش هویت شغلی در انسانها یکی از مباحثی است که می‌تواند در مجموعه برنامه آموزش در هر رشته‌ای بگنجد و امروزه ‌این مسأله با رشد جمعیت‌ها و کمبود مشاغل، اهمیت زیادی پیدا کرده است. همینطور که، نقش کارآفرینی و خود اشتغالی در کشورهای دنیا در برنامه‌های آموزشی رشته‌های گوناگون مورد توجه زیادی قرارگرفته است

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 21

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 243 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

احداث سالن ورزشی دانلود احداث سالن ورزشی تحقیق احداث سالن ورزشکارورزی احداث سالن ورزشی کاراموزی احداث سالن ورزشیی

کارآموزی احداث سالن ورزشی
کارآموزی احداث سالن ورزشی - احداث سالن ورزشی دانلود احداث سالن ورزشی تحقیق احداث سالن ورزشکارورزی احداث سالن ورزشی کاراموزی احداث سالن ورزشیی



فهرست


خلاصه طرح .................................................................................................. 7
مقدمه ............................................................................................................. 8
مشخصات مالک طرح کسب و کار
- الف ) شخص حقیقی ............................................................................... 10
مشخصات مکانی
- ابعاد مکان ................................................................................................. 10
- فضای مستقیم .......................................................................................... 10
- فضای غیر مستقیم و جانبی .................................................................... 10
- معیار های انتخاب مکان .......................................................................... 10
ماموریت و آینده نگری
- دور نمای کسب و کار ................................................. ............................ 11
- تولید یا خدمات کار ................................................. .............................. 11
- نیاز سنجی از دیدگاه مشتری ................................................................ 11
فرآیند مدیریت تولید
- نوع تولید ات کسب و کار .................................................................... 12
- ارزش برای مشتریان ................................................................................. 12
- ویژگی خاص خدمت ................................................................................... 12
- جمعیت شناسی مشتریان .......................................................................... 12
شناسایی رقبا
- مسائل قانونی و حقوقی و موانع کسب و کار .............................................. 12
- تاریخچه گذشته , اوضاع زمان حال , پیش بینی زمان آینده ................... 13
- تیم مدیریت .................................................................................................. 14
توصیف کسب و کار
- زمان شروع طرح و بهره برداری کسب و کار .............................................. 15
- فرصتهای رشد و تهدیدات محیطی کسب و کار ......................................... 15
- اطلاعات و خدمات مشاوره ای کسب و کار .................................................. 16
تحلیل بازار ارزیابی ریسک
- پذیرش میزان ریسک ................................................................................... 16
- موانع ورود به کار و راه حل های آن .............................................................. 16
- عوامل پشتیبانی قانونی یا سیاسی کسب و کار ........................................... 17
- تأثیر تغییرات تکنولوژی ............................................................................... 18
- تأثیر تغییرات فرهنگی ، جمعیتی ، اجتماعی .............................................. 18
- بازار کسب و کار ............................................................................................... 18
خصوصیات محصول – خدمت
- ویژگی های خدمت .......................................................................................... 18
- نقش خدمت در نزد مشتری ............................................................................ 19
- اطلاعات فنی و دانش مربوطه .......................................................................... 19
تحلیل رقابتی
- رقبای مستقیم .................................................................................................... 19
- تبلیغات رقبا ....................................................................................................... 20
- نقاط ضعف و قوت ............................................................................................... 20
تحلیل جغرافیایی محل کار واستراتژی بازار یابی
- دلایل انتخاب از دیدگاه مشتری ....................................................................... 21
- روشهای تبلیغات خدمت .................................................................................. 21
- روش قیمت گذاری ............................................................................................ 21
- روش دریافت و استفاده بازخورد از مشتریان ................................................. 22
طرح توسعه
- مطالعات و برنامه ها ...................................................................................... 22
- میزان دسترسی به تکنولوژی ...................................................................... 22

سازماندهی کسب و کار
- چارت سازمانی ......................................................................................... 23
ملاحظات زیست محیطی
- استانداردهای کسب و کار ...................................................................... 24
- مجوزهای مربوطه .................................................................................... 24
- موانع و چالشهای مجوز .......................................................................... 25
مراحل راه اندازی طرح .................................................................................. 26
زمان بندی اجرای طرح ................................................................................ 26
سرمایه گذاری ثابت .................................................................................... 27
هزینه های جاری طرح ................................................................................. 29
سرمایه در گردش ( 2 ماهه ) ......................................................................... 31
جمع کل سرمایه گذاری طرح ....................................................................... 31
جدول درآمد طرح ......................................................................................... 31
تحلیل مالی .................................................................................................... 32
پیش بینی مالی طرح ....................................................................................... 32
محاسبه دوره بازگشت سرمایه ........................................................................ 33
اسبه نقطه سر به سر ........................................................................................ 33


دانشگاه جامع علمی کاربردی مدیریت صنعتی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تأسیس سالن ورزشی دی ماه 1387





















خلاصه طرح :


موضوع طرح : تأسیس سالن ورزشی محل اجرای طرح : قابل اجرا در کلیه مناطق شهری کشور سرمایه گزاری کل : 6/264 دوره بازگشت سرمایه: اشتغال زایی : 8 نفر


مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 37

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 87 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل