پروژه کارآموزی شیمی کاربردی - آزمایشات شیمیایی لبنیات 45 ص - پروژه کارآموزی شیمی کاربردی آزمایشات شیمیایی لبنیات 45 ص
آزمایشات شیمیایی لبنیات
معرفی شرکت آساک سنجش شرق
شرکت آساک سنجش شرق در سال 1381 به شماره ثبت 575 با انگیزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئی به نیازهای واحدهای صنعتی – خدماتی و همچنین بازرگانان ، با شاخه های فعالیتی گسترده از جمله کنترل کیفی کالاهای بازرگانی (سورویانس )، ایجاد آزمایشگاه اکرودیته ، برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره در زمینه استانداردهای ملی و بین المللی در استان خراسان تاسیس گردید . شاخه های فعالیتی شرکت به ترتیب بدین شرح خواهد بود :
1- انجام بازرسی و کنترل کیفیت کالاهای بازرگانی ( سوردیانس ) .
2- آزمایش میوه و خشکبار وولبنیات در آزمایشگاه شرکت و ارائه آنالیز بر اساس استاندارد مورد نظر .
3- ایجاد و تهیه آزمایشگاه اکرودیته در واحدهای تولیدی و صنعتی .
4- مشاوره در زمینه اخذ پروانه های کار برد علامت استاندارد در واحدهای تولیدی و صنعتی .
5- همکاری متقابل با شرکتهای سورویانس داخلی و خارجی .
6- مشاوره در زمینه استانداردهای بین المللی در زمینه استقرار سیستم های 5S , ISO 17025 , ISO 14000 , ISO 9000 در واحدهای تولیدی صنعتی و خدماتی .
7- استقرار سیستم HACCP در واحدهای صنایع غذائی .
8- بر گزاری دوره های آموزشی .
این شرکت در تاریخ 8/9/1386 موفق به اخذ گواهینامه تایید صلاحیت جهت تاسیس آزمایشگاه همکار در زمینه آزمون ابنیات و خشکبار گردید ودر مرداد ماه 1387 گواهینامه تایید صلاحیت آموزشی در موضوعات مدیریت فرایند تولید و بهره وری ، زبان خارجی و فراوری داده ها را از موسسه استاندارد ایران در یافت نمود . هم اکنون نیز در حال گسترش زمینه های کاری آزمایشگاه جهت آزمون سایر مواد غذائی میباشد .
فهرست مطالب
عنوانصفحه
شیر10
ترکیبات شیر10
عوامل موثر در ترکیبات شیر10
نژاد11
فصل11
سن11
نسبت ویت11
حالت قلیایی و اسیدی12
شیر معمولی و غیر مرضی12
استاندارد شیر13
شیر حرارت ندیده13
شیر پاستوریزه13
شیر استرلیزه13
شیر استرلیزه UHT13
روش آزمون14
تعیین مقدار چربی شیر14
تعیین اسیدیته شیر14
تعیین درصد ماده خشک15
تعیین دانسیته شیر15
جستجوی تقلبات در شیر16
پنیر17
تعیین مقدار چربی پنیر19
تعیین اسیدیته پنیر19
تعیین مقدار Ph پنیر20
تعیین درصد ماده خشک20
تعیین نمک پنیر21
تعیین پروتئین پنیر22
خامه23
استاندارد خامه پاستوریزه در ایران24
تعیین مقدار اسیدیته خامه24
تعیین مقدار چربی خامه24
کره25
استاندارد کره پاستوریزه26
ویژگی های عمومی26
ویژگی های شیمیایی26
تعیین اسیدیته کره27
تعیین رطوبت کره27
تعیین مواد باقیمانده شیر28
تعیین درصد نمک کره29
تععین چربی کره29
دوغ29
تعیین مقدار چربی دوغ29
تعیین مقدار اسیدیته دوغ30
تعیین ماده خشک دوغ30
تعین میزان نکم دوغ31
ماست31
تعیین اسیدتیه31
تعیین PH ماست31
تعیین درصد چربی32
تعیین ماده خشک32
شیر:
ترکیبات شیر:
شیر غذایی بسیار کامل و با ارزشی است و مخصوص چون غذای منحصر به فرد نوزاد در ماه های اول تولد تامین می نماید دارای اهمیت زیادی است. ترکیب عمده شیر از سه قسمت مختلف تشکیل شده است آب، چربی و مواد جامد غیر چرب که شامل پروتئین های شیر (کازئین، آلبومین، گلوبولین) لاکتوز، اسیدلاکتیک، اسیدسیتریک و مواد معدنی می باشد. جدول زیر ترکیب شیرهای مختلف را به طور متوسط نشان می دهد.
ترکیباتگاوبزانسانگوسفندمادیان
آب7/870/862/883/818/89
چربی61/36/43/39/62/1
لاکتوز65/42/48/62/59/6
پروتئین (38/6 N)29/34/45/16/58/1
خاکستر75/08/02/00/13/0
عوامل موثر در ترکیبات شیر:
ترکیب شیر دام های مختلف ثابت نبوده و عوامل متعددی سبب تغییر ترکیبات شیر می شوند. این عوامل ممکن است مربوط به حالت بیماری و یا مرضی در دام باشند و یا مربوط به نژاد، نوع تغذیه، فصل، دوره شیردهی، سن و سایر عوامل باشند ذیلاً این عوامل را به طور مختصر در گاو مورد بررسی قرار می دهیم.
مشخصات فروشنده
نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی
شماره تماس : 09195145166
ایمیل :mohandesbartar@gmail.com
سایت :fileyar.ir