بانکداری الکترونیک - بانکداری الکترونیک در کشورعزیز ما در حالیکه فشار بسیار زیادی از سوی دولت به مردم برای استفاده از خدمات عابر بانک ، شتاب ،ATM و … می باشد که همه این 4 مربوط به این بانکداری می باشد این نوع بانکداری در قدیم این گونه تعریف می شد یعنی الکترونیکی کردن فعالیتها ی بانکی بدانیم ، تمام بانکی بعد از جنگ جهانی دوم از کامپیتوتر استفاده کردند طبق این نظر ک
همانگونه که می دانید ، در گذسته بر یک از بانکها برای پیاده سازی سیستم های انفور ماتیکی خود ، مستقل عمل می کردند و این کار هم هزینه زیادتری داشته و هم باعث شده است .
نمونه هر یک ازبانک یا مؤسسه مالی یک دستگاه POS نصب می گردد و این کار مشتریان را به هنگام استفاده از دستگاهها سر در گم می کرد . از این رو ، برای حل این مشکل و نیز صرفه جویی در هزینه های ملی ، مرکز شتاب گرفت و هم اکنون تمام بانکها ی ایران عضو مرکز شتاب هستند و 3 بانک صادرات ، کشاورزی و توسعه صادرات ایران ، ملت ، با پرداخت کارفر – از دستگاههای POS , ATM یکیگر و بانکهای تجارت و سپه نیز از این دستگاههای یکدیگر بهره مند می گردند . کل عملیات شتاب در سال 83 ، 100 میلیارد تومان است ، تولید ناخالص کشور را 135 میلیارد دلاری برای ساال 83 بر آورد کرده اند .
100 میلیارد تومان تقریباً برابر با 100 میلیون دلار است و این نشان می دهد عملیات شتاب از 1/0 درصد هم کمتر می باشد ، کل فضای بانکداری الکترونیک کشور یک درصد تولید ناخالص کشور است .
مشکل دیگری که در کشورمان داریم ، تحریم اقتصادی است ، بعضی از تجهیزات اعتباری و بانکداری الکترونیک تحت گرو آمریکا می باشد و چون ما در تحریم هستیم ، نمی توانیم بانکداری الکترونیک ، اینترنتی راه بیندازیم .
شکل و راهبر نظام بانکداری الکترونیک کشور
با توجه به اینکه بانک مرکزی هدایت و راهبری سیستم بانکی کشور را درتمام زمینه ها بر عهده دارد ، بهترین گزینه برای این کار است .
که این بانک پروتکل واحدی را در این زمینه مشخص و بستر حرکت بانکها را هموار سازد ، بانکها سرعتی بیشتر – در زمینه پیاده سازی سیستم بانکداری الکترونیک گام بر می دارند ، کما اینکه خدمات انفورماتیک نیز در این راستا تأسیس گردید ؛ اما به هر دلیل ، با آنکه تفکر ، تفکر نو بوده ، اما فرآیند پیاده سازی – به دلیل پرسشنامه شمار – به خوبی اجرا نشده است .
بیمه پرداخت الکترونیک
مشکلات زیر ساختی زیادی داریم ، قسمتی از آن زیر ساختهای مخابرات است . در حال حاضر در بانکها ، خط دیت نداریم ، ما در کشور 000/16 شعبه بانکی داریم و به 16 هزار پورت دیتا نیاز داریم . ولی متأسفانه تا کنون نیازمان برطرف نشده است .
در مورد سخت افزار و نرم افزار های هم چون در تحریم هستیم و نمی توانیم بسیاری از سخت افزارها و نرم افزارها را داشته باشیم . زمانی که پروژ ه ای در کشور راه اندازی نمی شود همه به دنبال مقصر می گردند ، جدیداً بهترین مقصری که وجود ندارد بیمه شناخته شده است و کارشناسان می گویند اگر بیمه پرداخت الکترونیکی داشته باشیم مشکلات حل می شود در حالی که اصلاً این چنین نمی باشد برای بوجود آمدن بیمه باید ببینیم چند نفر ممکن است از طریق سیستم بانکداری الکترونیکی کلاهبرداری کنند . زمانیکه قدرت شناسایی افراد را درنظام اینترنتی نداریم . پس نمی توانیم دسک را پیش بینی کنیم در نتیجه بیمه را به کار برد .
مشخصات فروشنده
نام و نام خانوادگی : حسین طالب زاده
شماره تماس : 09120218371
ایمیل :info@fileforosh.ir
سایت :fileforosh.ir
مشخصات فایل
فرمت : doc
تعداد صفحات : 12
قیمت : 7,000 تومان
حجم فایل : 10 کیلوبایت