پاورپوینت خط تولید ناگت مرغ - پاورپوینت خط تولید ناگت مرغ در 12 اسلاید
در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر به همراه عکسها و تصاویر جذاب پرداخته ایم.
روش تولید در خط غذاهای نیمه آماده بصورت مداوم میباشد و دمای خمیر 2- درجه سانتیگراد بهترین نتیجه را خواهد داشت. در تولید غذا های آماده تولید غیر مداوم میباشد... .
- تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید غذاهای نیمه آماده و غذاهای آماده:
1- تحویل گوشت و آماده سازی:
الف- فیله ماهی
ب- بلوک های خمیر ماهی(سوریمی خام) و سوریمی فرآیند شده
ج- ماهی کامل
و... .
2- آماده سازی مواد اولیۀ غیرگوشتی و توزین
3- چرخ کردن گوشت (Grinding)
4- اختلاط (Mixing)
و... .
مشخصات فروشنده
نام و نام خانوادگی : جعفر علایی
شماره تماس : 09147457274 - 04532722652
ایمیل :ja.softeng@gmail.com
سایت :sidonline.ir
مشخصات فایل
فرمت : pptx
تعداد صفحات : 12
قیمت : 2,500 تومان
حجم فایل : 1143 کیلوبایت