فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

پروژه کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای در46 صفحه ورد قابل ویرایش

پروژه کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای
پروژه کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای - پروژه کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای در46 صفحه ورد قابل ویرایش



پروژه کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای در46 صفحه ورد قابل ویرایش
فصل اول - معرفی طرح
1-2-مشخصات محصول
1-1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی با هدف کاشت ، داشت و برداشت گیاه چای و سپس بسته بندی و ارائه آن به بازار داخلی و خارجی


4-1-2-تشریح مختصر فرایند ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی چای

فصل دوم – تعیین ظرفیت :
2-2-تعیین ظرفیت انجام فعالیت
ردیفنام محصولظرفیت انجام فعلالیت سالانهظرفیت انجام فعالیت ماهانهظرفیت انجام فعالیت روزانه 1تهیه تجهیزات مورد نیاز600000500002000 2نصب وراه اندازی شبکه----------- 3نصب و تجهیز سیستم امنیتی--- 4نصب و راه اندازی سیستم خشک کن یکپارچه--- 5تولید چای سیاه2500000640003800 6تولید چای سبز30000250001000


2-3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی :
ردیفنام ماده اولیه/ قطعات خریدنیمشخصات فنیمورد مصرف در محصولمیزان مصرف در محصولمصرف سالیانهمنبع تامین مقدارواحدداخلیخارجی 1سیستم خشک کنC150--* 2کاور های حمل و نقلWaterproof* 3سیستم آسیاب5 تن* 4کابل شبکه*

توجه : برآورد میزان مواد اولیه مصرفی در شرکت تولیدی و خدماتی گیاه چای بدلیل اینکه کاشت و برداشت محصول بصورت فصلی و یا به عبارتی دوره ای می باشد نمی توانیم میزان دقیقی برای مواد مصرفی و یا خریدنی تعیین نمائیم .

2-5-معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی
ردیفعنوان تاسیساتبه مقدار مصرفمقدار مصرف محوطهکارگاهاداریبنزینگازوییل 1برق* 2آب* 3گاز* 4تلفن* 5سوخت گرمایش*


مرحله اول دریافت برگ سبز چای
تولید چای سیاه با دریافت برگ سبز از کشاورزان آغاز می شود. ابتدا کشاورزان چای سبزی را که از مزارع و توسط قیچی یا دست از مزرعه چیده اند داخل کیسه می ریزند و به کارخانه تحویل می دهند. از زمان چیدن برگ تا شروع فرآیند باید مدت زمان کوتاهی طی شود. زیرا اگر برگ ها سریع به کارخانه نرسد ، فعل و انفعالات درون چای شروع می شود که این فعل وانفعالات در برگ ایجاد حرارت می کند. لذا تاخیر در این کار باعث سیاه شدن برگ ها و از بین رفتن کیفیت آن می شود.
در قسمت تحویل برگ متصدیان و کارشناسان چای آن را درجه بندی می کنند. سپس آن ها را وزن کرده و اطلاعات شامل نوع چای، وزن آن و ... را ثبت می کنند. بعد از دریافت، برگ ها توسط تسمه پلاستیکی بالابر به طبقه دوم و سالن پلاس انتقال داده می شود.

مرحله دوم : پلاس
در سرتاسر اتاق پلاس تراف هایی تعبیه شده اند که باعث پلاسیده شدن برگ ها می شود. این تراف ها در واقع دالان های بزرگ و طویلی هستند که بر روی آنها توری سیمی تعبیه شده است و در زیر آن جریان هوا وجود دارد. این جریان توسط فن های بزرگی تولید می شود که در سر تراف وجود دارد. این فن ها هم می توانند باد گرم تولید کنند و هم باد سرد. شدت باد و دمای هوا نیز توسط دریچه موجود در انتهای تراف تنظیم می شود. اندازه تراف نیز در حدود 1.5 در 20 متر است . در طول انجام مرحله پلاس کارگران یکی دو بار برگها را زیر و رو می کنند تا برگها به صورت یکنواخت پلاسیده شوند. هدف از این مرحله خشک شدن برگ نیست. چون در صورت خشک شدن در اثر حرارت زیاد، چای از بین می رود. این مرحله در حدود 12- 8 ساعت طول می کشد و به فاکتورهای محیطی مانند رطوبت ، بارش باران و ..... بستگی دارد. بعد از پلاسیده شدن برگ ها توسط دریچه های موجود در کف به طبقه پایین فرستاده می شود تا برای مرحله بعدی آماده شود.

تراف ها
مرحله سوم : مالش
برگ های پلاسیده شده در طبقه بالا توسط دریچه ای به طبقه پایین انتقال داده می شود و داخل دستگاه مالش ریخته می شود. دستگاه مالش دستگاهی است که از دو قسمت تشکیل شده است. قسمت پایینی آن ثابت است و به زمین چسبیده و قسمت بالایی آن نیز متحرک است و حرکت بیضوی دارد. در واقع مانند حرکت میل لنگ به صورت بیضی حرکت می کند. برگهایی که بین دو قسمت قرار می گیرند، حالت لوله شده و گرد پیدا می کنند. بر روی دستگاه برجستگی هایی قرار دارد که حالت لوله ای برگ ها را افزایش می دهد. چون در حین گردش دستگاه ، برگها به قسمت برجستگی خورده و بیشتر لوله می شوند. بعد از اتمام کار برگ ها برای انتقال به قسمت بعد آماده می شوند. این مرحله مالش دور اول نام دارد. در این دور برگهای لطیف و جوان کاملا لوله ای شکل شده و نیازی به مالش دور دوم ندارند. این برگ ها مستقیما به مرحله تخمیر می روند. ولی برگهای درشت باید برای بار دوم نیز مالش داده شوند.
جدا سازی این دو نوع برگ توسط غربال صورت می گیرد.
قیمت فقط3,000 تومان پرداخت و دانلود

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : علیرضا خشاوه پور

شماره تماس : 09357717947 - 05137573265

ایمیل :info@cero.ir

سایت :cero.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 46

قیمت : 3,000 تومان

حجم فایل : 161 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.