پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس - پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس در 50 صفحه ورد قابل ویرایش
پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس در 50 صفحه ورد قابل ویرایش
فهرست مطالب
شرح صفحه
فصل اول
جدول نتایج چکیده طرح 3
فصل دوم
کلیات در راستای شناسائی محصول و 6
مقدمه
1-2 تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و 7 2-2 چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای 10
3-2 ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش 11
فصل سوم
بررسی و برآوردهای فنی 12
1-3 ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه 12
2-3 تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید 12
3-3 مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد 17
4-3 بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت 20
5-3 تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد 25
6-3 ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی منابع تامین و ... 26
7-3 بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید 33
8-3 تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی 37
9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی 40
10-3 محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و ... 41
فصل چهارم
بررسی های مالی و اقتصادی 43
1-4 تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد 44
2-4 تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد 46
3-4 برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری 50
4-4 هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی 53
5-4 برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید 54
6-4 محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار 56
7-4 تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و ... 56
جدول نتایج چکیده طرح
ردیفموضوعات
1-1مشخصه طرح :
عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس
تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و کالباس
2-1فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندی میگردد.
3-1شرایط عملیاتی :
تعداد روز کاری : 270 روز تعداد شیفت : یک شیفت ساعت کارکرد روزانه : 8 ساعت
درصد تامین مواد اولیه داخلی : 95% خارجی : 5%
4-1تعداد کارکنان : مدیریت : 1 نفر مهندس : 2 نفر
پرسنل تولیدی : 20 نفر تکنیسین : 2نفر پرسنل اداری: 5 نفر کل پرسنل واحد: 30 نفر
5-1تاسیسات زیر بنائی :
توان برق : 8/240 کیلو وات
مقدار آب مصرفی روزانه : 16 M3
سوخت مصرفی روزانه :
6-1دستگاهها و تجهیزات خط تولید
بخش تامین داخلی : 2230725 ریال
بخش تامین ارزی : __ دلار
7-1زمین و ساختمانها :
مساحت زمین : 2800
سطح زیر بنا : 1022
سالن تولید : 770
انبارها :
خدماتی : 252
8-1سرمایه گذاری :
دارائیهای ثابت : 5037363
سرمایه در گردش : 915013
کل سرمایه گذاری : 5952376
سرمایه گذاری مجری : 2374038
وام بلند مدت : 3800000
هزینه کارمزد: 14%
9-1قیمت تمام شده : 45454760
کل هزینه های ثابت تولید : 1238507
کل هزینه های متغیر تولید: 44056251
قیمت تمام شده واحد هر یک از محصولات :
10-1قیمت عمده فروشی:
11-1شاخص های اقتصادی :
سود ویژه در ظرفیت نهائی : 3820240
ارزش افزوده : 7876347
نقطه سربه سر تولید: 15%
سهم منابع داخلی : __
دوره برگشت سرمایه : ماه چهارم سال دوم
سرمایه گذاری سرانه : 198412
کنترل کیفیت محصول
بعد از تولید محصول می بایستی اطمینان حاصل کرد که ویژگیهای کالای تولید شده با شرایط استاندارد مطابقت دارد. برای رسیدن به این اهداف میبایستی آزمایشات شیمیائی ، میکروبی و فیزیکی صورت گیرد.
آزمایشات شیمیائی شامل :
اندازه گیری رطوبت ، پروتئین ، خاکستر ، اسیدیتیه و چربی میباشد.
آزمایشات میکروبی شامل:
شمارش کلی ، تست ، و تعیین تعداد کلی فرم ، اشرشیاکلی ، کلستریدوم ، بوتولینوم و کلستریدیوم ولشای استافیلوکوکوس ،اروئوس ، شمارش کپک ، و مخمرها و باکتریهای سرما دوست .
آزمایشات فیزیکی محصول شامل :
کنترل ظاهری محصول از نظر بسته بندی ، یکنواختی وزن و شکل ، وضعیت چاپ ، وضعیت پوشش و عدم داشتن زدگی در آن .
تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه شامل:
- مخلوط کن - دسیکاتور - گرمخانه - میکسر و هاون چینی
- دستگاه کامل کجلدال - آسیاب برقی - بنماری - ترازوی دیجیتال حساس
- کوره - آب مقطر گیری -میکروسکوپ - فور
- ph متر - اتوکلاو - کلی شمار - دستگاه سوکسله و کارتوش
5-3 تعیین و محاسبه ظرفیت ، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد
ظرفیت و برنامه تولید
تعیین ظرفیت یک واحد صنعتی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است . اگر چه قیمت تمام شده کارخانجات با افزایش تولید کاهش میابد ولی بایستی همواره تقاضای بازار را در نظر داشت چرا که فقدان بازار باعث ضرر دهی و کاهش درصد عملکرد کارخانه میگردد بنا براین هر صنعتی یک حداقل ظرفیت اقتصادی را طلب مینماید که پایینتر از آن نمیتواند سود دهی داشته باشد . ظرفیت تولید این واحد 2700تن در سال برای انواع محصولات سوسیس و کالباس و همبرگر می باشد که برای هرکدام از این محصولات انواع سوسیس 1200 تن ، انواع کالباس و ژامبون 1200 تن ، انواع همبرگر 300 تن در سال در نظر گرفته شده است.
برنامه تولید
ابتدا مشخصات سفارش که عبارتند از نوع محصول، نوع بسته بندی ، زمان تحویل و نحوه ارسال آن توسط قسمت فروش تهیه و به بخش مهندسی تولید ارسال میگردد . بعد از هماهنگی با بخش کنترل کیفیت نمونه آزمایشی تولید میشود و از طریق بخش فروش با نمونه مورد تقاضای مشتری و بازار مقایسه میگردد و در صورت هر گونه نقطه نظر اصلاحی مراتب به بخش مهندسی و طراحی محصول اعلام می گردد(در این واحد بدلیل کوچک بودن فعالیت های طراحی و مهندسی و بخش کنترل کیفیت در واقع می تواند در بخش کنترل کیفیت تمام این کارها صورت گیرد).
مشخصات فروشنده
نام و نام خانوادگی : علیرضا خشاوه پور
شماره تماس : 09357717947 - 05137573265
ایمیل :info@cero.ir
سایت :cero.ir