فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

تحقیق و مقاله ای در مورد الو انواع گونه های ان

تحقیق و مقاله ای در مورد الو انواع گونه های ان
تحقیق و مقاله ای در مورد الو انواع گونه های ان - تحقیق و مقاله ای در مورد الو انواع گونه های ان



توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
(قابل ویرایش و اماده پرینت)Wordفرمت :
تعداد صفحات: 12
تصویر:این فایل دارای تصویر می باشد
برخی از سر فصل ها:
· انتخاب و گزینش
· آماده سازی
· گونه های ژاپنی
· گونه های اروپایی
· گونه های پیوندی
چکیده:
آلوها به دو گروه اصلی تقسیم می شوند:آلوی ژاپنی و اروپایی یا آلوی مخصوص خشک کردن. آلوی ژاپنی بصورت تازه ، کمپوت ، مربا یا داخل ژله مصرف می شود . آلوی اروپایی را خشکی می نامند چون آنها را می توان بدون خارج کردن هسته خشک نمود.در واقع مردم بیشتر این نوع آلو را بصورت خشک شده می بینند.البته آلوی اروپایی را می توان به شکل تازه یا درون غذا مصرف کرد.تقریباً 90 درصد آلوی مصرفی آمریکا در کالیفرنیا کشت می شوند که بیشتر آنها در دره San Joaquin پرورش می یابند.ودازده گونه ژاپنی سه چهارم تولید آلوی کالیفرنیا را تشکیل می دهد. آلو همچنین در واشنگتن ، آیداهو ، میشیگان و نیویورک بعمل می آید.

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : هادی بنائیان

شماره تماس : 09154309506 - 05836220376

ایمیل :filebooker@yahoo.com

سایت :filebooker.com

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 12

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 82 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.