فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

پاورپوینت بررسی سرطان کولو رکتال در 19اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

پاورپوینت بررسی سرطان کولو رکتال
پاورپوینت بررسی سرطان کولو رکتال - پاورپوینت بررسی سرطان کولو رکتال در 19اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



پاورپوینت بررسی سرطان کولو رکتال در 19اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


ساختمان کولون و رکتوم:

- کولون یک لوله عضلانی توخالی است که ازانتهای روده کوچک یا ایلئوم شروع شده و به مقعد ختم میشود. طول این روده 1/5متر و بزرگترین قطر آن در ابتدای روده بزرگ است. قطر آن به تدریج کاهش می یابد تا به ناحیه رکتوم میرسد.

روده بزرگ وظیفه جذب آب واملاح وانتقال مواد زائد بدن برای دفع به انتهای دستگاه گوارش را دارد


وبه بخشهای زیرتقسیم بندی میشود

1-در ابتدای روده بزرگ یا سکوم، زائده آپاندیس قرار دارد که در قسمت

تحتانی راست شکم واقع شده است.

2-کولون بالا رونده یا صعودی در قسمت راست شکم

3-کولون افقی در بالای شکم

4-کولون نزولی در قسمت چپ شکم

5-سیگموئید از انتهای کولون نزولی شروع و به ابتدای رکتوم ختم میشود.

6-رکتوم از انتهای سیگموئید تا اسفنکترهای ناحیه مقعد و به طول حدود 15 -12 سانتیمتراست


مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : مهدی حیدری

شماره تماس : 09033719795 - 07734251434

ایمیل :info@sellu.ir

سایت :sellu.ir

مشخصات فایل

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 19

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 494 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

طرح درس های روزانه علوم تجربی پایه سوم ابتدایی

طرح درس های روزانه علوم تجربی پایه سوم ابتدایی
طرح درس های روزانه علوم تجربی پایه سوم ابتدایی - طرح درس های روزانه علوم تجربی پایه سوم ابتدایی



در این فایل مجموعه از طرح درس های روزانه علوم سوم دبستان برای دانلود و استفاده شما عزیزان آماده شده است.امیدواریم از دانلود و استفاده این فایل راضی باشید. باتشکر

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : مهدی حیدری

شماره تماس : 09033719795 - 07734251434

ایمیل :info@sellu.ir

سایت :sellu.ir

مشخصات فایل

فرمت : pdf

تعداد صفحات : 28

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 441 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

پاورپوینت بررسی سرطان روده بزرگ در 9اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

پاورپوینت بررسی سرطان روده بزرگ
پاورپوینت بررسی سرطان روده بزرگ - پاورپوینت بررسی سرطان روده بزرگ در 9اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



پاورپوینت بررسی سرطان روده بزرگ در 9اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


سرطان روده بزرگ چیست ؟
• در این بیماری سلولهای سرطانی در داخل بافت روده شروع به تکثیر می کنند. اگر چه این سرطان از جمله معمولترین سرطانهای بشر به حساب می آید اما بدلیل بهبود روشهای غربالگری و تشخیصی ، تعداد موارد جدید این بیماری و مرگ ناشی از آن بطور قابل ملاحظه ای کاهش یافته است. •
•عوامل خطر
سن: اکثر افراد مبتلا به این بیماری سن بالای 50 سال دارند اما این بیماری در هر سنی اتفاق می افتد.
رژیم غذایی: بین این بیماری و رژیم غذایی پر از چربی و پر انرژی و کم فیبر، رابطه مستقیم وجود دارد.
توده های خوش خیم: این بیماری بصورت رشد توده های خوش خیم در جدار روده تعریف می شود که معمولاً بعد از سن 50 سالگی شایع است
التهاب زخم شونده روده : در این بیماری پوشش جدار روده بزرگ دچار لتهاب شده است.افراد مبتلا به این بیماری شانس بیشتری جهت ابتلا دارند.

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : مهدی حیدری

شماره تماس : 09033719795 - 07734251434

ایمیل :info@sellu.ir

سایت :sellu.ir

مشخصات فایل

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 9

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 466 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

پاورپوینت بررسی گاستریت در 46اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

پاورپوینت بررسی گاستریت
پاورپوینت بررسی گاستریت - پاورپوینت بررسی گاستریت در 46اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



پاورپوینت بررسی گاستریت در 46اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


گاستریت : Gastritis
التهاب مخاط معده vشایعترین وضعیت پاتولوژیک معده vافزایش در:
دهه 5و6 زندگی

در مردان

در افراد الکلی وسیگاری

انواع گاستریت:حاد-مزمن
×علل گاستریت: ü اگزوژن:عفونت های باکتریال(استاف)،داروها(NSAIDS،آسپرین
سولفونامیدها،استروئیدها)خوردن اسیدیاقلیا،غذای محرک،اشعه،هلیکوباکترپیلو

ری،مصرف زیادالکل
üآندوژن:بیماری های عفونی(حصبه،هپاتیت)،آلرژی،نمک های صفراوی وآنزیم های پانکراس،نارسایی تنفسی وکلیوی،سپسیس،ترومای سخت،همراه بابیماری های اتوایمیون(autoimmune)،آنمی پرنی شیوز

پاتوفیزیولوژی:
• •التهاب غشا ، ادم غشامخاطی معده وپرخونی ، سائیدگی سطحی
•ترشح اسید زیادمعده ، زخم سطحی،خونریزی

علایم گاستریت: بسته به شدت وعلت-برخی آسمپتوماتیک
حاد:دردشکم،بی اشتهایی ،سردرد،بی حالی،تهوع واستفراغ دزهیدراتاسیون،سکسکه((Hiccup
گاستریت مزمن:سوزش سردل بعدازخوردن غذا،آروغ زدن،احساس طعم ترشی دردهان،یاتهوع واستفراغ
گاستریت مزمن:آنمی
خونریزی هماتمزیاملنا HbوHCT
شوک یامرگ(پرفوراسیون)

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : مهدی حیدری

شماره تماس : 09033719795 - 07734251434

ایمیل :info@sellu.ir

سایت :sellu.ir

مشخصات فایل

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 46

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 2533 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

پاورپوینت فرایند تخمیر شیر در 114اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

پاورپوینت بررسی فرایند تخمیر شیر
پاورپوینت بررسی فرایند تخمیر شیر - پاورپوینت فرایند تخمیر شیر در 114اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



پاورپوینت فرایند تخمیر شیر در 114اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

تخمیر فراورده های حیوانی
oمهمترین فراورده های تخمیر شده حیوانی عبارتند از: فراورده های تخمیر شده شیر، فراورده های تخمیر شده گوشت و فراورده های دریایی تخمیر شده
3-1 فراورده های تخمیر شده شیر oهمان طوری که نام این گروه از فراورده ها نشان می دهد ماده اولیه تولید آنها شیر است، که ممکن است به صورت طبیعی و یا پس از تغلیظ نسبی، مورد استفاده قرار گیرد. تخمیر اصلی این فراورده ها تخمیر لاکتیک است که باعث انعقاد شیر می گردد.
فراورده های تخمیر شده شیر را به طور معمول به دو گروه تقسیم می کنند: شیرهای تخمیر شده و پنیرهای تخمیر شده هر گروه به طور جداگانه مورد بررسی قرار می گیرد. در تولید پنیرهای تخمیر شده به طور معمول بخشی از آب و ترکیبات شیر پس از انعقاد حذف می شود.

شیرهای تخمیر شده
oتاریخچه شیرهای تخمیر شده بسیار قدیمی است. منشأ اصلی آنها را آسیای مرکزی می دانند. ولی به طور مطمئن هر جا که دامداری بوده این فراورده ها هم کم و بیش تولید می شده اند. مهم ترین شبرهای تخمیر شده شناخته شده عبارتند از: ماست، دوغ کره کشت شده، دوغ بلغاری، شیر اسیدوفیل، کفیر، کومیس، اسکایر و تیت. فراورده های دیگری من و بیش مشابه فراورده های مذکور، و یا به طور کامل مشابه آنها، ولی با نام های دیگری، در کشورهای مختلف نیز تولید و مصرف می گردند.

oبرخی از متخصصان، شیرهای تخمیر شده را بر اساس درجه حرارت تخمیر، یا به بیان دیگر، حرارت بهینه مایه های میکروبی مورد استفاده در تولید آنها، به دو گروه تقسیم می کنند o
. فراورده های تخمیرهای گرمادوست وفراورده های تخمیرهای میاندوست حرارتی.
شیرهای تخمیر شده ای که با تخمیرهای گرمادوست تولید می شوند:
اصطلاح «گرمادوست» در اینجا در مورد تخمیرها ویا مایه هایی که برده می شود که حرارت بهینه آنها بین 37 تا 45 درجه سانتی گراد است و میکروب هایی که در این تخمیرها یا مایه های آنها وجود دارند، به طور معمول، گونه های مختلف جنس های لاکتوباسیلوس و استرپتوکوکوس هستند. مهمترین فراورده این گروه، ماست است

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : مهدی حیدری

شماره تماس : 09033719795 - 07734251434

ایمیل :info@sellu.ir

سایت :sellu.ir

مشخصات فایل

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 114

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 918 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل