فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

پاورپوینت بررسی جامع پمپ ها در 48اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

پاورپوینت بررسی جامع پمپ ها
پاورپوینت بررسی جامع پمپ ها - پاورپوینت بررسی جامع پمپ ها در 48اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



پاورپوینت بررسی جامع پمپ ها در 48اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


پمپ ها

تعریف:



وسیله ای است که برای جابجایی سیال از یک نقطه به نقطه دیگر استفاده می شود


تقسیم بندی پمپ ها :

پمپ های دینامیکی :

• پمپ های گریز از مرکز(توربوپمپها) • پمپ های محیطی • پمپ های خاص

پمپ های جابه جایی

• • پمپ های گردش (دوار) • پمپ های رفت و آمدی (پیستونی) •


مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : مهدی حیدری

شماره تماس : 09033719795 - 07734251434

ایمیل :info@sellu.ir

سایت :sellu.ir

مشخصات فایل

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 48

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 928 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

پاورپوینت بررسی غذا دادن روزانه گوساله در 16اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

پاورپوینت بررسی غذا دادن روزانه گوساله
پاورپوینت بررسی غذا دادن روزانه گوساله - پاورپوینت بررسی غذا دادن روزانه گوساله در 16اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



پاورپوینت بررسی غذا دادن روزانه گوساله در 16اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



The Digestive system

در هنگام تولد معده ئ گوساله از4 قسمت تشکیل شده؛ نگاری و شکمبه و هزارلا و شیردان.

شیردان تنها قسمت فعال معده می باشد.

شکمبه تنها قسمت از دستگاه گوارش است که مسئول تخمیر دانه هاست.



Pre Ruminant Digestion

در زمان تولد شکمبه فاقد جمعیت میکروبی است.

آنزیم های هضمئ از شیردان و روده ئ کوچک ترشح میشوند(کیموسین،پپسین،رنین،اسید هیدروکلریدریک).

مایعات از طریق ناودان مری به شیردان می ریزند.

شکل گیری ناودان مری...



Rumen Development

رشد و توسعه ئ شکمبه از دو جهت صورت می گیرد: .1اندازه ئ فیزیکی اندام .2افزایش طول پاپیلا و ضخامت دیواره ئ شکمبه

تغزیه فقط با شیر←شکمبه ئ کوچک←عدم نشخوار صحیح

در نتیجه،افزایش ماده ئ خوراکی خشبی از هفته ئ اول ←افزایش توسعه ئ شکمبه.


مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : مهدی حیدری

شماره تماس : 09033719795 - 07734251434

ایمیل :info@sellu.ir

سایت :sellu.ir

مشخصات فایل

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 16

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 779 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

آموزش خود درمانی سرطان پیشگیری وبهبود سرطان بارعایت اصول طبیعی درتغذیه وسبک زندگی

آموزش خود درمانی سرطان
آموزش خود درمانی سرطان - آموزش خود درمانی سرطان پیشگیری وبهبود سرطان بارعایت اصول طبیعی درتغذیه وسبک زندگی



آموزش خود درمانی سرطان
پیشگیری وبهبود سرطان بارعایت اصول طبیعی درتغذیه وسبک زندگی برای انانکه بدنبال رفع علت ,درمان اساسی وتغییر بنیادی در زندگیشان هستند.

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : مهدی حیدری

شماره تماس : 09033719795 - 07734251434

ایمیل :info@sellu.ir

سایت :sellu.ir

مشخصات فایل

فرمت : pdf

تعداد صفحات : 75

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 1615 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

پاورپوینت بررسی عناصر غذایی و تغذیه باغات در 29اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

پاورپوینت بررسی عناصر غذایی و تغذیه باغات
پاورپوینت بررسی عناصر غذایی و تغذیه باغات - پاورپوینت بررسی عناصر غذایی و تغذیه باغات در 29اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



پاورپوینت بررسی عناصر غذایی و تغذیه باغات در 29اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مقدمه



شناسایی وضعیت تغذیه ای باغهای میوه درمدیریت موادغذایی بمنظورافزایش تولیدوبهبودکیفیت میوه ها کاری ضروری واجتناب ناپذیراست.کاربردموادغذایی موردنیازدرزمان مناسب وبه مقدارمناسب برای سلامت باغهای میوه ضروریست. کاربرد موادغذایی موردنیازبه شکل صحیح نیزخیلی مهم است. همچنین وجودموادغذایی دریک محدوده مطلوب موجب افزایش رشد وتولید میشود . افزایش کمیت وکیفیت محصول درباغات میوه علاوه برخودکفایی وتامین موادغذایی موردنیاز مردم در داخل کشور از نظرصادرات نیز حائز اهمیت است.


اهداف:



* افزایش عملکردمحصول درباغات میوه



* افزایش کیفیت وبازارپسندی محصولات باغی



* افزایش خاصیت انباری ومدت زمان نگهداری میوه ها درسردخانه



* رفع علایم کمبودعناصرغذایی وکنترل ناهنجاریهای فیزیولوژیکی



* حفظ محیط زیست با مصرف بهینه کودهای شیمیایی



* بهداشت محصولات غذایی وتامین سلامت جامعه



* افزایش عمراقتصادی (مدت زمان بهره برداری) درختان میوه



* افزایش مقاومت درختان میوه به آفات وبیماریها



دستورالعمل اجرایی طرح



تغذیه بهینه درختان میوه

1 – چا لکود

روش چالکودکه درواقع نوع خاصی ازجایگذاری موضعی کودها می باشدیکی ازبهترین روشهایی است که ضمن کاهش سطح تماس کودباخاک،موجب افزایش غلظت کوددرنزدیکی ریشه شده وازاین طریق رشدمطلوب درختان رافراهم می نماید.دراین روش درنزدیکی ریشه درخت چاله هایی حفرکرده وسپس آنهارابامخلوط کودهای آلی وشیمیایی پرمیکنند.


روش اجرای طرح چا لکود

چاله هابایستی درقسمت انتهایی سایه اندازدرخت که بیشترریشه های جوان وفعال دراین منطقه قرارمیگیرندحفرشوند،چون توانایی ریشه های جوان وفعال درجذب آب و عناصرغذایی بیش ازریشه های پیر



می باشد.به علاوه باحفرچاله درچنین مناطقی به ریشه های اصلی وقطوردرختان صدمه ای واردنمی شود.محل چاله بایددرجایی باشدکه آب آبیاری حتمابه طریقی آن راخیس کند.بطورکلی برای هردرخت 10ساله یابالاتر2تا4چاله به عمق 40-50سانتی متروبه قطر30-40سانتی متردراطراف درخت ودرفاصله حداقل1تا1.5متری ازتنه درخت (بسته به سن درخت)ایجادمی شوند.

خاک خارج شده ازچاله هارابه صورت یکنواخت درفاصله بین ردیف های درختان پخش وازبازگرداندن دوباره آن به داخل چاله خودداری کنید.سپس کودهای شیمیایی توصیه شده راباکوددامی (برای هرچاله تقریبا2کیلوگرم کوددامی) مخلوط ودراواخرزمستان درچاله هاجایگذاری نمایید.


مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : مهدی حیدری

شماره تماس : 09033719795 - 07734251434

ایمیل :info@sellu.ir

سایت :sellu.ir

مشخصات فایل

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 29

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 2215 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

پاورپوینت بررسی جامع کلزا در 6 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

پاورپوینت بررسی جامع کلزا
پاورپوینت بررسی جامع کلزا - پاورپوینت بررسی جامع کلزا در 6 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



پاورپوینت بررسی جامع کلزا در 6 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مقدمه:

کلزا با نام علمی Brassica napus با کمتر از 2% اسید اروسیک در زوغن و کمتر از 30 میکرومول گلوکوزینولات در کنجاله نوع خاصی از کلزای روغنی می باشد. که به کانولا معروف است این دو خصوصیت دانه، روغن کلزا را برای تغذیه انسان و کنجاله را به عنوان منبع پروتئین بالا برای تغذیه دام مناسب کرده است.

کلزا قرن سیزدهم در اروپا کشت می شد، اما احتمالاً کشت آن در آسیا به هزاران سال قبل بر می گردد. این گیاه در آسیا همیشه برای تغذیه انسان و در اروپا به عنوان منبعی برای روغن چراغ و روغن نرم کننده استفاده می شده است. در طول جنگ جهانی دوم، کانادا هزاران هکتار از اراضی خود را برای رفع نیاز نرم کننده های ناوگان دریایی به کشت این گیاه اختصاص داد ولی با جایگزینی موتور دیزل به جای موتور بخار این میزان کاهش یافت.
در سال 1971 رقم اسپان (Span) اولین واریته بااسید اروسیک کم و سه سال بعد رقم تاور (Tower) با مقدار اندک اسید اروسیک و گلوکوزینولات به عنوان اولین واریته های کانولا معرف شدند. نام کانولا در سال 1978 توسط انجمن روغن گیری غرب کانادا به ثبت رسیده و امروزه نیز برای توصیف کلزایی که دارای مقادیر اندک اسید اروسیک و گلوکز زینولات است، استفاده می شود. در سال 1985 در ایالات متحده، مصرف کلزای روغنی حاوی کمتر از 2% اسید اروسیک بدون ضرر تشخیص داده شد. یک سال بعد انجمن پزشکی قلب آمریکا از مردم این کشور قاطعانه درخواست کرد که مقدار اسیدهای چرب اشباع را در تغذیه روزانه خود کاهش دهند. روغن کلزا حاوی 6 درصد اسید چرب اشباع است که پایین ترین میزان در بین روغن های گیاهی تجارتی می باشد.

•دانه با کیفیت کانولا در سه گونه جنس براسیکا اصلاح شده است. کلزا (Brassica napus) که کلزای آرژانتینی یا سوئدی نیز نامیده می شود، اولین و مهمترین کانولای مورد کشت است. شلغم روغنی (B.Rapa) که کلزای لهستانی نیز نامیده می شود، دارای ارقام با کیفیت کانولا می باشد که در سطوح فراوان سازگار شده و کشت می شوند. همچنین در خردل هندی (B.juncea) لاین های با کیفیت کانولا شناسایی شده اند، اما هیچ واریته ای تا کنون معرفی نشده است. اکثر واریته های زمستانه کلزا که در ایالات متحده اصلاح شده اند از گونه B.napus می باشند.

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : مهدی حیدری

شماره تماس : 09033719795 - 07734251434

ایمیل :info@sellu.ir

سایت :sellu.ir

مشخصات فایل

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 6

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 305 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل