فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

دانلود کارآفرینی مهد تحقیق دانلود کارآفرینی مهد دانلود کارآفرینی مهد

دانلود کارآفرینی - مهد 10 ص
دانلود کارآفرینی - مهد 10 ص - دانلود کارآفرینی مهد تحقیق دانلود کارآفرینی مهد دانلود کارآفرینی مهد




کسب و کار خدماتی است.
مهد کودک و آمادگی محراب یک نوع مؤسسه خدماتی است که برای رفع نیازهای اجتماعی جامعه و مالی ایجاد شده است و خدماتی را برای خانواده‌هایی است که مادر شاغل دارند و برای بالا بردن سطح فکری کودکان نیز می‌باشد.
خدماتی چون : آموزش نقاشی
حفظ و روخوانی قرآن
شعر خوانی و قصه گویی
نگهداری از فرزندان شیرخوار
آموزش مفاهیم اولیه برای ورود به دبستان در مقطع آمادگی



مشخصات مدیر و همکاران
عنوان سمتتاریخ تولدسابقة کاریتحصیلات مدیر6/2/132220 سالفوق لیسانس مربی آمادگی13/2/136010 ساللیسانس مربی16/2/13628 ساللیسانس کمک مربی10/10/13615 سالفوق دیپلم مستخدم8/9/134816 سالزیر دیپلم نظافت چی5/1/135010 سالزیردیپلم

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 10

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 1032 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

کارآفرینی کارخانه تولید کنسانتره میوه دانلود کارآفرینی کارخانه تولید کنسانتره میوه

کارآفرینی کارخانه تولید کنسانتره میوه 35 ص
کارآفرینی کارخانه تولید کنسانتره میوه 35 ص - کارآفرینی کارخانه تولید کنسانتره میوه دانلود کارآفرینی کارخانه تولید کنسانتره میوه




(طرح کسب و کار)



عنوان طرح:
احداث و راه‌اندازی کارخانه تولید کنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال

نام استاد:‌
جناب آقای دکتر بزرگ زاده

نام طراح:
سید ابراهیم حسینی


سال تحصیلی 1387 خلاصه طرح
ـ درخواست کننده تسهیلات : شرکت کشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص)
ـ موضوع طرح : احداث و راه‌اندازی کارخانه تولید کنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال
ـ محصول اجرای طرح : کیلومتر 5 جاده مشکین‌شهر به اهر ـ استان اردبیل
ـ سرمایه‌گذاری قبلی
(ریالی) : 620/655/2 هزار ریال
(ارزی) : -
ـ سرمایه‌گذاری جدید
(ریالی) : 047/921/24 هزار ریال (با احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشارکت مدنی)
047/241/19 هزار ریال (بدون احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشارکت مدنی)
(ارزی) : 482/887/3 یورو بدون سود دوران مشارکت
ـ تسهیلات بانک
(ریالی) : 000/000/12 هزار ریال از محل اعتبارات SME (سود دوران مشارکت مدنی: 000/680/1 هزار ریال)
(ارزی) : 000/400/3 یورو از محل اعتبارات صندوق ذخیره ارزی (سود دوران مشارکت مدنی: 000/102 یورو)
ـ سرمایه‌ در گردش : 000/000/4 هزار ریال
ـ سهم سرمایه‌گذاری جدید متقاضی
(ریالی) : 047/241/7 هزار ریال
(ارزی) : 482/487 یورو
ـ مدت تسهیلات : یکسال دوران مشارکت مدنی و 6 سال بازپرداخت با اقساط سالانه
ـ سود مورد انتظار:
(ریالی) : 14 درصد در سال
(ارزی) : با توجه به امتیازات منطقه محروم، 3 درصد در سال (2 درصد سهم بانک و 1 درصد سهم دولت)
نرخ بازده سرمایه‌گذاری : 44/24 درصد نتیجه‌گیری شده است.

1) درخواست‌کننده تسهیلات و مجری طرح:
شرکت کشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص) که تحت شماره 227387 و تاریخ 11/5/83 نزد اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری به ثبت رسیده است.
سرمایه ثبت شده شرکت برابر سه میلیارد ریال و موضوع شرکت عبارت است از تولید انواع کنستانتره و مواد اولیه برای تولید و بسته‌بندی انواع آبمیوه و توزیع آن، تولید و توزیع انواع نوشابه‌های غیر الکلی و آب و تولید انواع نکتار و پوره و صادرات و واردات کلیه کالاهای مجاز بازرگانی.
ـ صاحبان سهام و درصد سهام:
1ـ آقای محمد درخشان دارنده 90% سهام
2ـ خانم زهرا صمدی امیر کندی 5% سهام
3ـ خانم نسترن درخشان 5/2% سهام
4ـ خانم نازنین درخشان 5/2% سهام
جمع: درصد 100
ـ مدیران شرکت به استناد آگهی شماره 13377/32 مورخ 20/4/85 عبارتند از:
1ـ آقای محمد درخشان به سمت مدیرعامل و رییس و عضو هیات‌مدیره
2ـ خانم زهرا صمدی امیر کندی به سمت نایب رییس هیات‌مدیره
انتخاب گردیدند و کلیه اسناد و اوراق بهادار و تعهدآور شرکت از قبیل چک، سفته، بروات، قراردادها و عقود اسلامی اوراق عادی و اداری با امضای مدیرعامل به تنهایی همراه با مهر شرکت معتبر است.

ـ دفتر مرکزی شرکت:
تهران ـ بزرگراه بعثت ـ چهارراه فرح‌آباد ـ خیابان شهید امیرحسین اسدی ـ بلوک 2 طبقه 3 پلاک 20

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 35

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 68 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

علل موفقیت ساندویچ هایدا راز علل موفقیت ساندویچ هایدا موفقیت ساندویچ هایدا

علل موفقیت ساندویچ هایدا
علل موفقیت ساندویچ هایدا - علل موفقیت ساندویچ هایدا راز علل موفقیت ساندویچ هایدا موفقیت ساندویچ هایدا



گفت و گو با مدیر رستوران های زنجیره ای هایدا (آقای علی فرزامی)
به 10سال قبل برگردیم، به یاد می‌آوریم که هیچ خبری از این همه رستوران‌های رنگارنگ نبود، حتی در پایتخت بزرگ‌و‌گاهی دوست‌داشتنی چند ساندویچ فروشی خیلی معمولی با تنوع غذایی محدود به چشم می‌خورد. حتی در خیابان‌های اصلی شهر که این‌روزها به دلیل تعدد رستوران‌ها در شب‌های تعطیل به پارکینگی مبدل می‌شوند هم اثری از رستوران‌های زرد، نارنجی و بنفش با تابلوهای نقاشی رنگارنگ نبود. قصه از اینجا شروع می‌شود که 10سال پیش که هنوز خبری از این تعداد رستوران جورواجور نبود، یک جوان بیست و چند ساله به تنهایی و بدون کمک خانواده همراه با یک شریک شعبه اول ساندویچ هایدا را افتتاح کرد. حالا بعد از گذشت چند سال تعداد شعبه‌ها و تنوع غذاهای آن افزایش پیدا کرده است.
علی فرزامی 37 ساله و اهل اردبیل مدیرکل شعبه‌های هایدا است. طرح‌ها وبرنامه‌های زیادی برای آینده دارد که بیشتر در راستای اشتغال آفرینی و توسعه کارش است. او به مدرن‌تر و بهداشتی‌تر شدن می‌اندیشد و به امید روزی است که بتواند غذایی با کیفیت و طمعی بهتر از امروز به مشتریان خود ارایه کند. علی فرزامی در راستای شغل خود مدرک کارشناسی را در رشته صنایع غذایی از دانشگاه راچ‌ویل آمریکا گرفته است. باوجود مشغله زیاد او مدت زیادی را برای گفت‌وگو منتظر ماندیم، به‌دلیل اینکه پیشرفت و رشد کارش می‌تواند الگوی خوبی برای دیگران باشد.
• آخرین بار کی غذای هایدا را خوردید؟
دو روز پیش ناهار.

• چی خوردید؟‌
ژامبون مرغ تنوری هایدا.

• کالباس از کجا آمده؟‌
در ایران کالباس را به نام ارمنی‌ها می‌شناسند. اما اینطور نیست. بیشتر از این نمی‌دانم.

• شنیده‌ایم هایدا کلاس‌هایی برای طرز برخورد با مشتری و آداب‌معاشرت برگزار می‌کند. چه کسی معلم است؟‌
بله. مهندس کنترل کیفیت داریم که این کارها برعهده اوست.

• چند سال پیش کلنگ هایدا را زدید؟‌
10 سال.

• با چند شعبه؟‌
با یک شعبه در خیابان شریعتی مقابل یخچال.

• آن موقع خیابان شریعتی به اندازه الان رستوران نداشت؟‌
بله. 10 سال پیش خیلی تعداد رستوران کم بود، اما الان هم همان اندازه مشتری داریم.

• قبل از افتتاح هایدا مشغول به چه کاری بودید؟‌
شغل پدری ما تره‌بار است.

• سرمایه اولیه را از کجا آوردید؟‌
هیچ سرمایه‌ای از پدرم نگرفتم. بارفروشی و تره‌بار، را به همراه برادرانم شروع کردیم. شغل اصلی پدرم کشاورزی است از 40 سال پیش 6 ماه اول سال را در اردبیل کشاورزی می‌کرد و 6 ماه دوم سال را در تهران در کار تره‌بار بود. هنوز هم ما آن کار را ادامه می‌دهیم.
• جالب است که بدانم چه شد که به فکر ارایه این نوع ساندویچ افتادید؟‌
وقتی سرباز بودم به خیابان لویزان که می‌رفتم آنجا دو ساندویچ‌فروشی کاری شبیه هایدا ارایه می‌دادند. چون ژامبون خیلی دوست دارم همیشه از غذای آنجا می‌خورم. آنجا فکر هایدا به ذهنم رسید.

• ظاهرا ً‌ژامبون خیلی دوست دارید؟‌
من عاشق ژامبون هستم. هر روز صبح، ظهر، شب.

• اضافه وزن پیدا نکردید؟‌
چرا، دکتر گفت یا باید ژامبون نخوری یا ورزش کنی.

• کدام را انتخاب کردید؟‌
ترجیح می‌دهم ورزش کنم.

• این علاقه شما به نفع هایدا است؟‌
بله، بهترین آزمایش برای کیفیت غذا، خوردن آن است، اگر احساس رضایت داشته باشم احتمالاً‌مشتریان هم از غذا راضی هستند.

• ولی شاید شما به نوع غذای خودتان عادت کردید؟‌
نه، فکر نمی‌کنم برای عادت باشد. سیگار که نیست.

• شما تضمین صددرصد می‌کنید که غذای شما بهداشتی است؟
بله، صددرصد.

• یعنی هیچ مورد تخلفی ندیدید یا کسی ناراضی نبوده است؟
تا به حال خیر، اما خب احتمال دارد. سس را به‌صورت روزانه تهیه ‌می‌کنیم. بنابر این هیچ‌وقت مسموم نمی‌شود. کاهو هم همیشه با مواد ضدعفونی شسته می‌شود. به هر حال ممکن است ایرادهایی هم وجود داشته باشد. سعی می‌کنیم از نظر بهداشتی بهترین باشیم.

• چه اقداماتی از نظر بهداشتی انجام می‌دهید؟‌
مهندس بهداشت داریم که هفته‌ای سه بار شعبه‌های مختلف را کنترل می‌کند.

• از بازدهی کارتان راضی هستید؟‌
صددرصد. بیشتر از آن خدا را شکر می‌کنم که این تعداد مشتری خوب دارم. همه آنها آدم‌های خوبی هستند.

• از 10 سال پیش کار هایدا شروع شد، این روند چگونه ادامه پیدا کرد؟‌
کار رفته‌رفته گسترش پیدا کرد. اما سال اول ضرر دادیم.

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 8

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 53 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

پاورپوینت نحوه ایمن سازی فضاها و وسایل بازی (فصل دهم کتاب شناخت تاسیسات و اماکن ورزشی)

پاورپوینت نحوه ایمن سازی فضاها و وسایل بازی (فصل دهم کتاب شناخت تاسیسات و اماکن ورزشی)
پاورپوینت نحوه ایمن سازی فضاها و وسایل بازی (فصل دهم کتاب شناخت تاسیسات و اماکن ورزشی) - پاورپوینت نحوه ایمن سازی فضاها و وسایل بازی (فصل دهم کتاب شناخت تاسیسات و اماکن ورزشی) سال سوم آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 52 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



پاورپوینت نحوه ایمن سازی فضاها و وسایل بازی (فصل دهم کتاب شناخت تاسیسات و اماکن ورزشی) سال سوم آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 52 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






بخشی از متن :



باید پذیرفت که تامین ایمنی و امنیت کامل تاسیسات امکانات و وسایل ورزشی کاری مشکل پیچیده و وقت گیر است. ولی بدون شک با پیش بینی های صحیح و منطقی می توان این کار را به نحو احسن اجرا کرد. بدیهی است در حوزه ی فعالیت های حرکتی و ورزشی تقریبا ممکن است که بتوان کلیه ی عوامل خطر زا را از بین برد.




عناوین اسلایدها


مراحل ایمن سازی فضاهای ورزشی

به منظور ایمن سازی بهتر فضاها و اماکن باید مراحل زیر را به خوبی رعایت کرد

رعایت اصول و ضوابط ایمنی و حفاظتی اماکن و فضاهای ورزشی

عوامل ایمنی در انتخاب محل

ایمنی در ساختمان های ورزشی(اماکن سرپوشیده)

ایمنی آتش

انبار کردن وسایل وتجهیزات قابل اشتعال

انباشت زباله

مسیرهای فرار

آژیر و سیستم ارتباطی

سرویس های اضطراری

آسیب های برخوردی و کمک های اولیه

هم سطح کردن

شیشه کاری

اتاق لباس

ابزار و وسایل

ذخیره ی مواد شیمیایی

کف سازی

دسترسی به دستگاه ها

خرابی و امنیت

محافظت از اشیای قیمتی

جلوگیری از ورود اخلال گران (افراد خاطی)

محافظت در مقابل خرابکاری

ایمنی درفضاهای تربیت بدنی(اماکن روباز)

ایمنی وسایل وتجهیزات بازی


مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 52

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 4812 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

دانلود طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ

دانلود طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ
دانلود طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ - دانلود طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ تحقیق طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ کارآموزی طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ



فهرست مطالب
چکیده طرح......................................................................................................................................................... 4
فصل اول : مقدمه ، تاریخچه و شرح موضوع پروژه.......................................................................................... 5
1-1- موارد مصرف پودرهای تخم مرغ........................................................................................................ 9
2-1- انواع پودر تخم مرغ.......................................................................................................................... 11
مزیت‌های استفاده از پودر کامل تخم‌مرغ مخصوص فرآورده‌های آردی..................................................... 14
3-1- نکاتی در مورد تخم مرغ................................................................................................................... 20
رنگ زرده به چه عواملی بستگی دارد؟........................................................................................................ 28
5-1- مقایسه تخم خوراکی پرندگان که در ساخت پودر کاربرد دارند........................................................ 33
6-1- درجه بندی تخم مرغهای مورد استفاده در پودر سازی....................................................................... 36
8-1- تاریخچه تولید پودر تخم مرغ............................................................................................................ 44
9-1- معرفی محصول................................................................................................................................. 45
10-1- کالاهای قابل جایگزینی با پودر تخم مرغ........................................................................................ 46
11-1- کشورهای عمده تولید کننده پودر تخم مرغ................................................................................... 46
12-1- قابلیت نگهداری............................................................................................................................. 47
13-1- کشورها و یا سازنده های عمده ماشین الات.................................................................................... 48
14-1- گزارش تعداد واحد و ظرفیت اسمی محصول در استان/شهرستان(در حال تولید)........................... 49
15-1- گزارش تعداد واحد و ظرفیت اسمی محصول در استان/شهرستان(طرح های در دست اجراﺀ)....... 49
فصل دوم : مروری بر خط تولید محصول....................................................................................................... 51
1-2- فریز ، یخچالی و خشک کردن (تولید پودر ).................................................................................... 54
2-2- روشهای خشک کردن و تهیه پودر تخم مرغ..................................................................................... 55
3-2- مروری کلی بر روش تولید................................................................................................................ 58
4-2- افزودنی های مجاز و مواد اولیه کمکی فرایند تولید.......................................................................... 63
فصل سوم : ارزیابی فنی (لیست تجهیزات و . . .)................................................................................................ 65
1-3- لیست تجهیزات و ابزار آلات صنعتی مورد نیاز................................................................................... 66
2-3- لیست تجهیزات اداری مورد نیاز................................................................................................... 67
3-3- نیروها و تخصصهای مورد نیاز اولیه................................................................................................... 68
4-3- وسایل حمل و نقل داخل و خارج از کارخانه..................................................................................... 69
5-3- مواد اولیه مور نیاز............................................................................................................................. 69
6-3- لیست تجهیزات دفتری و بهداشتی...................................................................................................... 70
فصل چهارم : ارزیابی مالی (برآوردهای مالی).................................................................................................. 71
1-4- برآورد هزینه تجهیزات و ابزار آلات صنعتی مورد نیاز........................................................................ 72
2-4- برآورد هزینه تجهیزات اداری مورد نیاز........................................................................................ 73
3-4- برآورد هزینه نیروها و تخصصهای مورد نیاز اولیه............................................................................... 74
4-4- برآورد هزینه های وسایل حمل و نقل داخل و خارج از کارخانه......................................................... 75
5-4- برآورد هزینه مواد اولیه مور نیاز......................................................................................................... 76
6-4- لیست تجهیزات دفتری و بهداشتی...................................................................................................... 77
7-4- برآورد هزینه برق و سوخت مصرفی.................................................................................................. 77
8-4- برآورد هزینه های تعمیرات و نگهداری............................................................................................. 78
9-4- برآورد سرمایه ثابت........................................................................................................................... 79
1-9-4- هزینه های سرمایه ای............................................................................................................... 79
2-9-4- هزینه های قبل از بهره برداری.................................................................................................. 79
10-4- برآورد سرمایه در گردش............................................................................................................... 80
11-4- نحوه سرمایه گذاری....................................................................................................................... 80
12-4- برآورد هزینه استهلاک................................................................................................................... 81
13-4- برآورد هزینه های تولید سالیانه........................................................................................................ 82
14-4- قیمت تمام شده محصول................................................................................................................ 83
15-4- محاسبه فروش کل.......................................................................................................................... 83
16-4- محاسبه نقطه سربه سر...................................................................................................................... 84
17-4- محاسبه دوره بازگشت سرمایه......................................................................................................... 85
18-4- سود و زیان ویژه............................................................................................................................. 85
فصل پنجم : استانداردهای پودر تخم مرغ.......................................................................................................... 86
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران..................................................................................................... 88
پیشگفتار....................................................................................................................................................... 91
ویژگیهای پودر تخم مرغ.............................................................................................................................. 93
جدول شماره 2 ـ حد مجاز آلودگیهای میکروبی پودر تخم مرغ................................................................. 95
6 ـ بسته بندی و نشانه گذاری.................................................................................................................... 112
راهنمای ثبتی شرکت های ( سهامی خاص)..................................................................................................... 114
اساسنامه.......................................................................................................................................................... 127
فرمها و تقاضانامه های ثبت شرکت و . . ......................................................................................................... 147





چکیده طرح

نام شرکت: پودر تخم مرغ ایران
موضوع طرح: تاسیس کارخانه تولید پودر تخم مرغ































فصل اول : مقدمه ، تاریخچه و شرح موضوع پروژه















مدتی است که در برخی موارد به خصوص در صنایع بزرگی مثل دامپروری ، بیسکویت سازی و ... تخم مرغ جای خود را به پودر تخم مرغ داده است . پودر تخم مرغ توسط کارخانه های زیادی در ایران و سراسر جهان به بازار عرضه می گردد. از محاسن پودر تخم مرغ می توان موارد زیر را بر شمرد:
نگهداری پودر تخم مرغ به مدت طولانی تر از نگهداری تخم مرغ تازه استفاده آسان تر در صنایع مختلف حجم کم آن نسبت به تخم مرغ تازه وجود سفیده و زرده هریک جداگانه و همین طوربه صورت ترکیبی جلوگیری از آلودگی های ثانویه کنترل آسان تر در صنایع مورد استفاده و ...
تخم مرغ ها از سرد خانه بیرون آورده شده وزن می شود. تخم مرغ ها ی کثیف قبل از شکسته شدن به ماشین شستشو فرستاده می شود. تخم مرغ های فاسد جدا سازی شده حذف می گردد. شکستن تخم مرغ ها می تواند به دو روش دستی یا ماشینی انجام گیرد. یک کارگر ماهر می تواند 500 تا 800 عدد تخم مرغ را در یک ساعت بشکند. در مواردی که تعداد تخم مرغ ها زیاد است از ماشین های تمام اتوماتیک استفاده می گردد. برای تولید پودر سفیده تخم مرغ جدا سازی دقیق سفیده از زرده اهمیت فراوانی دارد. حتی یک مقدار کم از زرده می تواند باعث شود که کیفیت نگهداری آلبومن در تخم مرغ پایین بیاید. ماشین های جدید قادرند این جدا سازی را با خطای کم انجام دهند که قابل قبول است. در تولید پودر تخم مرغ کامل و یا پودر زرده (به تنهایی) همه زردÙ‡ ها هموژنیزه می شوند. جهت جدا سازی پوسته داخلی و خارجی به صورت کامل عمل صاف کردن انجام می گیرد و سپس عمل پاستوریزاسیون در دمای 64 تا66 درجه سانتی گراد به مدت 2 تا 4 دقیقه صورت می پذیرد. این عمل جهت مقابله با باکتری های ایکولای و سالمونلا می باشد. پس از پاستوریزاسیون عمل خشک کردن با اسپری خشک کننده انجام می گیرد. میزان دمای هوای خشک 150 تا 200 درجه سانتی گراد است.
پودر نهایی 2 تا 4 درصد رطوبت دارد و وزن حجمی آن 0/3 تا 0/35 گرم بر سانتی متر است. پس از سرد کردن پودرها در جعبه های مناسب بسته بندی می شود.
شرکت گل پودر تخم مرغ ایران با بکارگیری پیشرفته‌ترین تکنولوژی تولید پودر تخم‌مرغ مطابق با استانداردهای جهانی انواع پودرهای تخم‌مرغ خالص و فرموله شده را جهت صنایع غذایی مختلف تولید خواهد نمود.

پودر تخم‌مرغ جانشینی مناسب و بهداشتی برای تخم‌مرغ در صنایع غذایی می‌باشد که براحتی در فرمولاسیون محصول جایگزین شده و مشکلات مصرف تخم‌مرغ مانند حمل و نقل ، دفع ضایعات ، نگهداری و ... را حذف می‌کند.

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 79

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 3418 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل