فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

طرح مرکز تخصصی تعمیرات و خدمات تلفن همراه

طرح مرکز تخصصی تعمیرات و خدمات تلفن همراه
طرح مرکز تخصصی تعمیرات و خدمات تلفن همراه - طرح مرکز تخصصی تعمیرات و خدمات تلفن همراه دانلود طرح مرکز تخصصی تعمیرات و خدمات تلفن همراه تحقیق طرح مرکز تخصصی تعمیرات و خدمات تلفن همراه



فهرست مطالب :

کلیات و معرفی طرح / اهداف اجرای طرح / شرح فرآیند
n مجوزات قانونی مورد نیاز / ظرفیت / نظارت
زمانبندی اجرای طرح
n سرمایه گذاری
سرمایه گذاری ثابت:
1. جدول هزینه های مقدماتی و قبل از بهره برداری 2. جدول تجهیزات و ادوات مورد نیاز 3. جدول تاسیسات مورد نیاز 4. جدول سرمایه گذاری ثابت طرح
سرمایه در گردش:
1. جدول مواد اولیه و مقدار مورد نیاز طی یک دوره 2. چارت سازمانی 3. نیروی انسانی 4. جدول نیروی انسانی و تخصص های مورد نیاز و حقوق و دستمزد 5. جدول هزینه های جاری در یک دوره یک ساله 6. جدول سرمایه در گردش
n فروش و خدمات
1. جدول فروش و خدمات طرح در طی (یک سال)
n بررسی سود و زیان
1. کل سرمایه مورد نیاز 2. جدول سود و زیان طرح ( سالیانه)
n بازاریابی
1. مشتریان و بازار های هدف 2. نحوه تبلیغات و بازاریابی 3. رقبا
n چشم انداز
کلیات و معرفی طرح :
طرح حاضر عبارت است از احداث یک واحد خدمات و تعمیر موبایل . محل اجرای طرح در یک باب مغازه تجاری به مساحت تقریبی 25 متر مربع در محدوده 4 راه آزادشهر در نظر گرفته شده . البته با ذکر این موضوع که مغازه باید ازچشم انداز و نمای خوبی برخوردار باشد.دیوارهای داخل ازجنس کنیتکس و یا طرح چوب میتواند باشد.کف هم از جنس سرامیک در نظر گرفته شده. ارزش تقریبی مغازه ریال 8،000،000،000 تخمین زده شده که ماهیانه 20،000،000 ریال بابت اجاره پرداخت میگردد. عملیات اجرایی طرح شامل خرید تجهیزات فنی و لوازم اداری ورفاهی است که با احتساب هزینه های مقدماتی و سرمایه درگردش مجموع سرمایه گذاری مورد نیاز طرح بالغ بر 952،125،000 ریال سرمایه گذاری پیش بینی و برآورد شده است.
درآمد سالیانه طرح از محل خدمات تعمیر و نگهداری انواع موبایل و همچنین فروش لوازم جانبی بالغ بر 1،027،500،000 میلیون ریال پیش بینی شده است. با توجه به جداول سودو زیان و نرخ بازگشت سرمایه 16.6 درصدی و دوره بازگشت سرمایه 6 ساله طرح توجیه نسبتا خوبی برای اجرا دارد.
اهداف اجرای طرح :
n ایجاد کسب و کار مناسب بر مبنای نیاز اجتماع که اصلی ترین هدف از اجرای این طرح میباشد.
n هدف ازاجرای این طرح ایجادبستری مناسب برای جذب افرادمتخصص ودوره دیده درزمینه تعمیرات تلفن همراه میباشد.
n با توجه به مشکلات فرهنگی ایجاد شده در زمینه سوء استفاده های افراد سودجو از مطالب محرمانه داخل موبایل ایجاد مکانی امن تا مردم جامعه فارغ از هر دغدغه ای بتوانند با اطمینان تلفن خود را جهت تعمیرات بسپارند.
n از آنجا که تلفن همراه به یک وسیله ضروری جهت زندگی تبدیل شده بنابراین نیاز به ایجاد مراکزی جهت تعمیرات و خدمات کاملا محسوس است .
n ایجاد این مکان به منظور تامین بخشی از نیاز جامعه می باشد .
شرح فرآیند:
n جهت راه اندازی و احداث هر واحد تجاری نیاز به کسب مجوزهایی از سازمان ها یا مراکز وابسته میباشد.برای راه اندازی این حرفه ابتدا با مراجعه به اتحادیه تلفن همراه درخواست کسب مجوز میدهیم. اما جواز کسب با چه شرایطی صادر می‌شود و چه امتیازی دارد؟ برای گرفتن جواز کسب، داشتن محل کسب و سرمایه کافی است که به سرمایه زیادی هم نیاز ندارد، اما فرد متقاضی جواز باید در اتحادیه آزمون بدهد و هر خدمات را که قرار است ارائه دهد یک نمونه آن را در اتحادیه برای متخصصان مورد تایید انجام دهد .
n برای جواز مغازه ، شناختن جنس کافی است و علاوه بر این 5 خبره صنف باید توانایی متقاضی جواز را تایید کنند. علاوه برگرفتن جواز کسب مجوز شهرداری و اماکن نیز ضروری است.جهت تمامی تابلوهای تبلیغاتی که در خارج از ساختمان نصب میشوند نیاز به اخذ جواز از شهرداری دارند. قبل از اخذ مجوز باید مکان یابی صورت بذیرد.انتخاب مکان بسته به میزان سرمایه گذاری طرح و ظرفیت منطقه همچنین تخصص و تجربه فرد دارد. مسلم فردی که در مناطق متوسط و پایین شهر اقدام به ایجاد چنین مرکزی میکند نیاز به آشنایی با گوشیهای خیلی مدل بالا و تکنولوژی جدید را ندارد.
اما اگر محل طرح در مناطق بالای شهر باشد فرد حتما باید با تکنولوژی روز کار کند.پس از مکان یابی مدتی برای تغییر نمای محل و تجهیز محل کار صرف میشود .تجهیزات مورد نیاز بخشی رفاهی و بخشی کاربردی تخصصی میباشند. تجهیزات رفاهی که شامل یخچال – کولر – بخاری – آب سرد کن میباشد و در سرمایه گداری ثابت طرح منظور میشود. اما علاوه بر این تجهیزات ادوات و تجهیزات کاربردی دیگری نظیر کامپیوتر – صندلی و...نیاز میباشد.و در نهایت مرحله آخر طرح که راه اندازی میباشد صورت میپذیرد.
مراحل راه اندازی :
راه اندازی جذب نیروی انسانی تجهیز دفتر مکان یابی دریافت مجوز

مجوزات قانونی مورد نیاز :
* جواز / پروانه کسب از اتحادیه موبایل
جهت گرفتن مجوز مراحل زیر باید طی و مدارک زیر اخذ شود.
n گذراندن دوره آموزشی 4 روزه که توسط مجمع (مافوق اتحادیه تلفن همراه) برگزار میشود و شرکت در آزمون مجمع
n بهداشت (آزمایش عتیاد)
انگشت نگاری (جهت نداشتن سابقه کیفری)

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 18

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 38 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

پاورپوینت تاریخچه و تعاریف تغذیه (فصل اول کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت تاریخچه و تعاریف تغذیه (فصل اول کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )
پاورپوینت تاریخچه و تعاریف تغذیه (فصل اول کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) - پاورپوینت تاریخچه و تعاریف تغذیه (فصل اول کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 15 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



پاورپوینت تاریخچه و تعاریف تغذیه (فصل اول کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 15 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






بخشی از متن :



در اواخر قرن 18 لاووازیه که پدر علم تغذیه خوانده می شود. ترکیبات آلی به وسیله روشهای شیمیایی تجزیه کرد دی کربن، هیدروژن و ازت را شناسایی نمود. در آن زمان عقیده بر این بود که یک رژیم کافی برای دارای پروتئین ، کربو هیدرات و چربی باشد. البته آزمایشات بعدی نشان داد که در غذاها علاوه سه ماده فوق خاکستر و املاح ومواد ضروری ناشناخته نیز وجود دارد.




عناوین اسلایدها


تاریخچه

عصر طبیعی

عصر تجزیه شیمیایی

عصر بیولوژی(عصر زیست شناسی)

عصر سلولی یا مولکولی

علم تغذیه

غذا و اجزا تشکیل دهنده آن

ماده مغذی

به طور کلی شش نوع ماده مغذی در ساختمان مواد غذایی شرکت دارند


مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 15

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 692 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

پاورپوینت کربوهیدرات ها (فصل دوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای

پاورپوینت کربوهیدرات ها (فصل دوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )
پاورپوینت کربوهیدرات ها (فصل دوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) - پاورپوینت کربوهیدرات ها (فصل دوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای



پاورپوینت کربوهیدرات ها (فصل دوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای






بخشی از متن :



کربو هیدرات ها از کربن هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده اند.

این مواد در بدن انسان و حیوانات درعضلات و کبد ذخیره می شود.

درگیاهان بخشی ازاین مواد به مصرف ساختمان قسمت های نگهدارنده (قسمت فیبری وچوبی ) گیاه می رسد بخشی دیگر برای رشد گیاه صرف می شود و بقیه به صورت ذخیره غذایی مانند نشاسته یا قند در گیاه باقی می ماند.



عناوین اسلایدها


کربوهیدرات ها

طبقه بندی کربوهیدرات ها

قند های ساده

گلوکز یا قند خون

تصویر گلوکز یا قند خون

فروکتوز یا قند میوه

گالاکتوز یا قند مغز

دی ساکارید

ساکارز یا قند نیشکر

لاکتوز یا قند شیر

مالتوز یا قند سمنو

قندهای مرکب(پلی ساکاریدها)

نشاسته

گلیکوژن یا نشاسته حیوانی

فیبر غذایی

نقش کربوهیدرات ها در بدن

تامین انرژی

تامین قندخون

دفع مواد زاید

ذخیره انرژی

میزان نیاز روازنه

اختلال در تعادل کربوهیدرات ها

منابع غذایی


مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 40

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 3940 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

پاورپوینت پروتئین ها (فصل سوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت پروتئین ها (فصل سوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )
پاورپوینت پروتئین ها (فصل سوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) - پاورپوینت پروتئین ها (فصل سوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 35 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



پاورپوینت پروتئین ها (فصل سوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 35 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






بخشی از متن :



بین میزان کربوهیدرات, پروتئین و چربی مصرفی در یک برنامه غذایی باید تعادل کامل برقرار باشد.

در اثر کم بودن کربوهیدرات یا چربی در برنامه غذایی , بدن مجبور است انرژی لازم را از پروتئین به دست آورد در نتیجه به جای تامین بافت های بدن ، پروتئین سوخته و به مصرف تامین انرژی می رسد که برای بدن مناسب نیست.



عناوین اسلایدها


پروتئین ها

اسید آمینه

کیفیت پروتئین ها

پروتئین های کامل (حیوانی)

پروتئین های ناکامل

اسید آمینه محدود کننده

ارزش تکمیلی پروتئین ها

نقش پروتئین در بدن

رشد و نگهداری بافت ها

تشکیل ترکیبات ضروری بدن

کمک به تعادل اسید و باز

حفظ تعادل آب بدن

محرک ساخته شدن پادتن

انتقال مواد مغذی

تولید گلوکز

اختلال در تعادل پروتئین ها

کواشیورکور

ماراسموس

ماراسمیک – کواشیورکور

منابع غذایی پروتئین ها

میزان نیاز روزانه به پروتئین ها

عواملی که در نیاز بدن به پروتئین دخالت دارند

ترکیب برنامه غذایی

شرایط فیزیولوژیک

سن

جنس

اندازه ی جثه بدن




مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 35

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 6436 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

کارآموزی طرح کسب و کارشستشو و دانه بندی شن و ماسه

کارآموزی طرح کسب و کارشستشو و دانه بندی شن و ماسه
کارآموزی طرح کسب و کارشستشو و دانه بندی شن و ماسه - کارآموزی طرح کسب و کارشستشو و دانه بندی شن و ماسه دانلود کارآموزی طرح کسب و کارشستشو و دانه بندی شن و ماسه تحقیق کارآموزی طرح کسب و کارشستشو و دانه بندی شن و ماسه



بسم الله الرحمن الرحیم
طرح کسب و کار: شستشو و دانه بندی شن و ماسه
استاد: جناب آقای مهندس بارانی
دانشجو: حامد صانعی
فهرست منابع و مآخذ
با تشکر و تقدیر از مدیر و معاون مالی شن شویی فرهان
استفاده از چکیده عمومی چند طرح توجیهی
بهره گیری از انتشارات مرکز تحقیقات: حسابداری مالی
کسب اطلاعات برای زیر ساختهای تاسیساتی نظیر
آب رسانی-برق رسانی-گازرسانی و ... از اداره گاز، برق، آب و فاضلاب-راه و ترابری و شهرداری شهرستان سرخس –بهره گیری مقدماتی از نحوه استفاده و برخورد با مصالح طبیعی از الفبای جان سی-روپکه ترجمه بزرگمهر ریاحی
فهرست
مقدمه
خلاصه و نتیجه کلی طرح
فصل اول: توجیه اقتصادی طرح
شناخت محصول
مشخصات اقتصادی و محل اجرای طرح
بررسی های فنی و اقتصادی
تجهیزات تولید
روشهای کنترل مواد تولید
فصل دوم: توجیه فنی طرح
مشخصات مواد اولیه از نظر نوع میزان مصرف سالیانه و قیمت
نیروی انسانی
بررسی فضا، مساحت و نوع ساختمان ها
بررسی ماشین آلات و ابزار و تجهیزات بخش تولیدی
بررسی امتیازات، استهلاکات، تاسیسات و خدمات
فصل سوم: توجیه مالی
محاسبه میزان کل سرمایه گذاری
برآورد هزینه های سرمایه گذاری، پیش بینی برنامه تولید
محاسبه نقطه سر به سر، قیمت فروش، قیمت تمام شده
نرخ بازگشت سرمایه، دوره بازگشت سرمایه
مقدمه
اساسی ترین مواد لازم در توسعه و پیشرفت هر کشور مصالح ساختمانی و پایه ای ترین آنکه دامنه کاربرد وسیعی در تمام ابعاد دارد شن و ماسه است. به همین منظور پر کاربردترین و بیشترین استفاده از شن و ماسه را که در بتن ساختمانی ایجاد می شود بحث خواهیم کرد (در مقدم)
انواع ماسه:
مصالح سنگی ریز دانه (جز در مورد بتن سبک) از ماسه طبیعی، ماسه شکسته، یا ترکیبی از این دو تشکیل می شود. مشخصات ASLM ماسه طبیعی را به صورت مصالح ریز دانه ای تعریف می کند که از فروپاشی طبیعی سنگ ها یا از خرد کردن ماسه سنگ ترد حاصل می شود. ماسه شکسته مصالح ریز دانه ای است که از خرد کردن و دانه بندی (سرند کردن) سنگ، شن، یا سرباره آهن گذاری بدست می آید.
ماسه باید شرایط آزمایشهای استاندارد را برای سلامت، ناخالصی های آلی و مواد آسیب زا که ممکن است با قلیاهای موجود در سیمان واکنش زیانباری داشته باشند، برآورده سازد. همچنین دانه بندی آن باید درون حدود مشخصی جای بگیرد. الکلهای استاندارد برای دانه بندی مصالح سنگی ریزدانه الکلهای به استانداردهای مختلف است.
مواد اضافی در ماسه
وجود مواد اضافی، همچون رس، لای، میکا و مواد آلی به کیفیت بتن آسیب می رساند از این رو ماسه ای را که حاوی بیش از 3 درصد رس بالای باشد نباید به کار برد.
مصالح سنگی درشت دانه

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 11

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 36 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل