پاورپوینت کنترل بهداشتی مواد غذایی (فصل چهاردهم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) - پاورپوینت کنترل بهداشتی مواد غذایی (فصل چهاردهم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 72 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
پاورپوینت کنترل بهداشتی مواد غذایی (فصل چهاردهم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 72 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
بخشی از متن :
غذاهای وارداتی و آلودگی های ناشناخته ای که به همراه خود به کشور می آورند هریک به نحوی می توانند سلامتی مصرف کننده را به مخاطره بیاندازند. به همین دلیل لازم است سیستم های دقیق و حساب شده ای بر کلیه امور مربوط به غذا و تغذیه در کشور نظرت داشته باشد.
عناوین اسلایدها
کنترل دولتی بهداشت مواد غذایی
کنترل بهداشتی مواد غذایی در منزل
توصیه های بهداشتی
بهداشت آشپز خانه
غذاهای پخته شده
غذاهای تازه
غذاهای نگه داری شده
نکات مهم بهداشتی، به هنگام تدارکات و تهیه غذا
مرحله اول :تهیه مواد اولیه (خرید)
مرحله دوم : بهداشت در آمادگی سازی مواد غذایی
مرحله سوم:بهداشت طبخ
مرحله ی 4: نکات بهداشتی توزیع و مصرف مواد
مرحله ی5 : نکات بهداشتی در نگهداری و دور ریز غذا
مشخصات فروشنده
نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی
شماره تماس : 09195145166
ایمیل :mohandesbartar@gmail.com
سایت :fileyar.ir