فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

کارآفرینی (کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس)

کارآفرینی (کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس)
کارآفرینی (کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس) - تاریخچه سوسیس و کالباس فرآورده هایی غیر بومی و غیر سنتی هستند تکنولوژی این فرآورده در سال 1928 میلادی توسط یک روسی به نام افوناسیو به ایران وارد گردید در سال 1310 تولید این فرآورده به صورت خانگی شروع و در سال 1317 اولین واحد صنعتی توسط آرزومانیان تاسیس و در سال 1338 واحدی توسط میکائیلیان شروع به کار نمود امروزه انواع مختلفی فرآور



کارآفرینی (کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس)

فهرست مطالب:

پرسش نامه های مربوط به تاسیس واحد تولیدی1 بخش اول : کلیات و شناخت طرح تاریخچه9 ارزش غذایی محصولات10 تعاریف و مشخصات فنی سوسیس و کالباس11 طبقه بندی انواع مختلف سوسیس و کالباس12 فرمولاسیون سوسیس و کالباس14 استانداردهای میکروبیولوژیکی کالباس و سوسیس15 بخش دوم : مطالعه بازار و بازاریابی مطالعه بازار17 میزان مصرف گذشته کالا و همچنین صادرات و واردات 18 مقادیر صادرات طی چند سال اخیر به کشورهای صادر شده20 تحلیل مصرف گذشته و پیش بینی تقاضا21 بازاریابی26 تحلیل مصرف کنندگان و سیاست های حاکم بر بازار 27 فروشندگان فرآورده های گوشتی28 طرح محصول30 بسته بندی31 قیمت گذاری32 توزیع ، تبلیغ و پیشبرد فروش 33 یافتن محل مناسب جهت اجرای طرح34 بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی ظرفیت و برنامه تولیدی37 جایگاه صنعت سوسیس و کالباس در صنعت کشور38 تعیین محدوده ظرفیت اقتصادی40 مشخصه عملکرد واحد41 تعیین ظرفیت و برنامه تولید42 مواد اولیه و افزودنی43 مواد اولیه بسته بندی45 روشهای مختلف تولیدی و انتخاب بهترین روش45

بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی تشریح فرآیند منتخب47 فرمولاسیون49 کاتریزاسیون (اختلاط مواد اولیه )49 پر کردن50 دود دادن51 پختن52 لیست ماشین آلات فرآیند منتخب53 کنترل کیفیت فرآیند منتخب55 تجهیزات مورد نیاز در آزمایشگاه کنترل کیفیت58 تاسیسات عمومی مورد نیاز60 آزمایشگاه و تعمیرگاه60 وسائل نقلیه مورد نیاز60 تاسیسات برق61 مصرف برق تاسیسات62 برق مورد نیاز کل واحد63 تاسیسات آب64 برآورد آب روزانه واحد65 تاسیسات سوخت رسانی 65 تاسیسات بخار66 تاسیسات هوای فشرده66 تجهیزات رفع آلودگی66 سایر تاسیسات عمومی66 تاسیسات سردخانه 67 تجهیزات سرمایش و گرمایش سالنها68 تجهیزات اطفاء حریق68 باسکول68 جمع بندی تجهیزات و تاسیسات جانبی69 محاسبه میزان مواد اولیه70 میزان مواد اولیه سوسیس آلمانی 70 میزان مواد اولیه کالباس لیونر 71 میزان مواد اولیه کالباس مارتادلا 72 میزان مواد اولیه ژامبون گوشت73

بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی میزان مواد اولیه سوسیس بلغاری وکالباس خشک74 نیروی انسانی مورد نیاز75 مدیریت75 تعداد کارگران خط تولید76 کارکنان تعمیر گاه و تاسیسات76 کارکنان اداری و خدمات77 محاسبه سطح زیر بنای ساختمانها و سطح زمین78 مساحت سالن تولید78 مساحت مورد نیاز انبار و سرد خانه80 مساحت تاسیسات جانبی81 مساحت ساختمان اداری رفاهی و خدماتی82 مساحت زمین و محوطه سازی82 اثرهای طرح بر محیط زیست83 بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح برنامه تولید 5 سال آینده84 سرمایه گذاری مورد نیاز طرح85 سرمایه گذاری ثابت طرح85 مشخصات زمین85 ساختمان سازی86 ماشین آلات مورد نیاز طرح87 تاسیسات آب مورد نیاز88 تاسیسات برق مورد نیاز89 تاسیسات سرد خانه89 آزمایشگاه و تعمیرگاه90 تاسیسات سرمایش و گرمایش90 سایر تجهیزات91 وسائل نقلیه مورد نیاز91 وسائل اداری92 هزینه های قبل از بهره برداری93

بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح جمع بندی میزان سرمایه گذاری ثابت طرح94 سرمایه در گردش مورد نیاز95 هزینه های تولیدی95 هزینه های مواد اولیه96 حقوق و دستمزد97 میزان انرژی مصرفی سالیانه98 هزینه استهلاک99 هزینه تعمیرات و نگهداری100 هزینه های عملیاتی101 هزینه‌های ثابت102 هزینه های متغیر103 قیمت تمام شده محصولات و محاسبه سود سالیانه104 قیمت تمام شده سوسیس آلمانی104 کل هزینه سوسیس آلمانی106 قیمت تمام شده کالباس لیونر107 کل هزینه کالباس لیونر109 قیمت تمام شده کالباس مارتادلا110 هزینه متغییر کالباس مارتادلا111 کل کالباس مارتادلا112 قیمت تمام شده ژامبون گوشت113 هزینه کل ژامبون گوشت115 قیمت تمام شده کالباس خشک116 هزینه کل کالباس خشک118 قیمت تمام شده سوسیس بلغاری119 هزینه کل سوسیس بلغاری121 سود سالانه122 محاسبه ارزش افزوده123 محاسبه شاخص های اقتصادی124 محاسبات نقطه سربه سر125 عکس های مرتبط با کارخانه سوسیس و کالباس و دستگاه های مخصوص آن126 نقشه و پلان کارخانه132 منابع133



بخش اول : کلیات و شناخت طرح

تاریخچه:

سوسیس و کالباس فرآورده هایی غیر بومی و غیر سنتی هستند . تکنولوژی این فرآورده در سال 1928 میلادی توسط یک روسی به نام افوناسیو به ایران وارد گردید . در سال 1310 تولید این فرآورده به صورت خانگی شروع و در سال 1317 اولین واحد صنعتی توسط آرزومانیان تاسیس و در سال 1338 واحدی توسط میکائیلیان شروع به کار نمود .

امروزه انواع مختلفی فرآورده مانند کالباس تازه دودی خشک و نیمه خشک مارتادلا لیونر، سوسیس آلمانی و بلغاری در واحدهای فرآورده های گوشتی ایران که تعدادشان در حدود 160 واحد تولیدی می باشد تهیه می شود .



فرآورده های گوشتی و نقش آنها در تغذیه و اقتصاد ملی

محصولات گوشتی که دارای انواع بسیار متنوعی می باشند ، نقش عمده ای در تغذیه و تنوع غذایی مردم دارند . این محصولات از نظر مصرف راحت بوده و در همه جا قابل تهیه هستند . همچنین می توانند در اختیار مصرف کنندگان با سلیقه های مختلف قرار گیرند .

گوشت که از اجزای اصلی این فرآورده می باشد یکی از اجزاء مهم غذای انسان به شمار می رود . گوشت دارای ارزش غذایی بالایی بوده و مصرف آن مقدار زیادی احتیاجات بدن به ترکیبات غذایی را تامین می کند . گوشت از نظر اسید های آمینه ضروری بدن منبع بسیار خوبی از پروتئین با کیفیت بالاست . بعلاوه در گوشت ویتامین های ب کمپلکس و املاح بویژه آهن به مقدار فراوان وجود دارد . محصولات گوشتی که دارای انواع بسیار متنوعی هستند در تغذیه و تنوع غذایی مردم نقش قابل ملاحظه و عمده ای دارند .

همان طور که در بالا ذکر گردید این محصولات از نظر تغذیه بدلیل ترکیب کمتر اسیدهای آمینه آنها از گوشت خالص ارزش غذایی بالاتری دارند .

جدول 1-1 نشان می دهد که سوسیس و کالباس فقط با 30% گوشت دارای ارزش پروتئینی 85 و حتی کالباس لیونر با 64 درصد گوشت دارای ارزش پروتئینی 103 می باشد . در حالی که اندیس شیمیایی و ارزش پروتئینی گوشت قرمز فقط 77 می باشد . این نشان دهنده نقش مهم صنایع گوشت در رفع کمبود پروتئین در تغذیه مردم است .................



مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : علیرضا دهقان

شماره تماس : 09120592515 - 02634305707

ایمیل :iranshahrsaz@yahoo.com

سایت :urbanshop.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 139

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 703 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.