فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

دانلود پایان نامه تولید بستنی

دانلود پایان نامه تولید بستنی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:50

فهرست مطالب

 

چکیده :

 

بستنی مخلوط پیچیده ای شامل کریستال های یخ ، گویچه های چربی ، حباب هوا وفاز مایع است که در فاز مایع آن قند ، پروتئین ، ویتامین های شیر ، مواد پایدار کننده ، امولسیفایر ، رنگ ومواد طعم دهنده وجود دارد.

 هنگام نگهداری بستنی ممکن است ، بافت آن دچار تغییراتی شود که مطلوب نباشد ودر نهایت باعث تولید محصولی با بافت زبر ویخی شود . از مواد پایدار کننده برای جلوگیری ازرشد بلورهای یخ قابل مشاهده دربستنی استفاده می شود. چون میزان استفاده از این مواد نا چیز است ، اثر جزئی برارزش غذایی وعطر وطعم محصول دارند. همه پایدار کننده ها ظرفیت نگهداری آب بالایی دارند که بر روی نرم شدن بافت وایجاد قوام در محصول نهایی موثر است. این مواد ویسکوزیته را افزایش می دهند وبر نقطه انجماد اثری ندارند. کاربری بسیار مهمی نیز در جلوگیری از رشد بلورهای یخ در شرایط نگهداری متغییر از نظر دمای نگهداری دارند. مقدار مورد نیاز پایدار کننده بستگی به خصوصیات آن ، مقدار مواد جامد مخلوط ، تجهیزات تولید و سایر عوامل دارد. مقدار آن در بستنی معمولی از صفر تا 5/0 درصد وبه طور معمولی به میزان 2/0 3/0 درصددربستنی ها استفاده می شود. وقتی میزان چربی محصول کاهش می یابد ، میزان مواد پایدار کننده و    فرآورده های سلولزی که به آن اضافه می شود. افزایش می یابد .

 

 

 



مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : یعقوب ذاکری

شماره تماس : 09017568099 - 07642351068

ایمیل :shopfile95.ir@gmail.com

سایت :shopfile95.sellfile.ir

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.