فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

کارآموزی طرح کارگذاری الکترونیکی بیمه تامین اجتماعی

کارآموزی طرح کارگذاری الکترونیکی بیمه تامین اجتماعی
کارآموزی طرح کارگذاری الکترونیکی بیمه تامین اجتماعی - طرح کارگذاری الکترونیکی بیمه تامین اجتماعی دانلود طرح کارگذاری الکترونیکی بیمه تامین اجتماعی تحقیق طرح کارگذاری الکترونیکی بیمه تامین اجتماعی کارآموزی طرح کارگذاری الکترونیکی بیمه تامین اجتماعی



موضوع طرح:
کارگذاری الکترونیکی بیمه تامین اجتماعی
مقدمه:‌آشنایی با فعالیتها و خدمات سازمان تامین اجتماعی:
الف) مرور اجمالی بر فعالیتهای سازمان:
سازمان تأمین اجتماعی یک سازمان بیمـه گر اجتمـاعی است که مأموریت اصلی آن پوشش کارگران مزد و حقوق بگیر ( به صورت اجباری ) و صاحبان حرف و مشاغل آزاد ( به صورت اختیاری ) است 0
جمعیت تحت پوشش این سازمان حدود 5/6 میلیون نفر بیمه شده و نزدیک بـه یک میلیون نفر مستمـری بگیر است که بـا در نظر گرفتن افـراد خانـواده بیمـه شدگان ـ جمعیت تحـت پوشش این سازمان بـرای خدمات درمانی به حدود 5/27 میلیون نفر می رسد 0
بـراساس قانون سازمان تأمین اجتماعی یک سازمـان عمـومی غیر دولتـی است که بخش عمده منابع مالی آن از محل حق بیمه ها ( با مشارکت بیمه شـده و کـارفرمـا) تـأمین می شود و متکی بـه منـابع دولتـی نیـست 0 بـه همین دلیـل دارائـی ها و سرمـایـه هـای آن متعلق بـه اقشـار تحت پـوشش در نسلهای متوالی است و نمی تواند قابل ادغام بـا هیچیک از سازمـانهـا و مؤسسات دولتی یا غیر دولتی باشد 0
به دلیل عدم استقرار نظام جامع تأمین اجتماعی در کشور ،سازمان تأمین اجتماعی بار مسئولیت سنگینی را به دوش کشیده و پـاسخگوی نیـازهای بخش قابل توجهی از جمعیت کشور است
مهمترین خدمات ارایه شده توسط این سازمان به شرح زیر است:

_ مستمری بازنشستگی:
بیمه شدگانی که به سن قانونی بازنشستگی « 60 سال تمام برای مردان و 55 سال تمام برای زنان » برسند ، در صورتی که دارای حداقـل سابقـه پرداخت حق بیمـه بـرای سال مـورد نظر باشند می توانند تقاضای بازنشستگی کنند.
حداقل پرداخت سابقه حق بیمه ؛ 10 سال بوده و پس از آن با گذشت هر سال یک سال به این سابقه اضافه می شود تا به 20 سال برسد.
در تعیین میزان مـستمری قـابل پرداخت بـه بازنشستگان تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی ، دو عامل سابقه پرداخت حق بیمه و حقوق و مزایای مبنای کسرحق بیمه ، نقش اساسی را ایفا میکند 0
_ مستمری بازماندگان:
چتر حمایتی تأمین اجتماعی از هنگام پرداخت اولین حق بیمه ، بر سر بیمه شده و خانواده تحت تکفل وی گسترده می شود .
در صورت تداوم پرداخت حق بیمه ، این پوشش حمایتی تا پایان حیات بیمه شده ادامه می یـابد و پـس از فوت بیمـه شده نیز خانواده او از خدمات حمایتی ویژه ای برخوردار می شوند.
با فوت مستمری بگیر بـازنشسته و از کـارافتاده کلی تحت پوشش تأمین اجتماعی ، خانواده و بـازماندگان وی با احراز شرایط پیش بینی شده در قانون تحت حمایت قرار می گیرند ، بـازماندگان بیـمه شده ای که بر اثر حادثـه ناشی از کـار و یـا بیمـاریهـای حرفـه ای فوت می کنـد نیز بـه همین ترتیب از حمـایت سـازمـان تـأمـین اجتـمـاعـی برخوردار می شوند 0
_ مستمری از کارافتادگی:
بیمه شده ای که طبق نظر پزشک معالج توانایی خود برای کار را به کامل و یا جزئی از دست بدهد ، پس از مراجعه به شعب تأمین اجتماعی به کمیسیون پزشکی معرفی می شود 0 این کمـیسیون پـس از معـاینـه بیمـه شده و بررسی سوابق پزشکی وی ، نسبت به صدور رأی با تعیین درصد از کارافتادگی اقدام و مـراتب را بـه شعب ذیربـط اعلام می کنـد تـا در چهـارچوب مقررات و در صورت احراز شرایـط قـانونی ، حکم بـه برقراری مستمری ازکـارافتـادگی صـادر گـردد.

_ مقرری بیمه بیکاری:
بیکار از نظر قانون بیمه بیکاری ، بیمه شده ای ست که بدون میل واراده بیکار شود و آماده به کار باشد ،براساس این قانون بیمه شدگانی که به علت تغییرات ساختـاراقتصادی کارگـاه مربوطـه بـه تشخیص وزارتخانه ذیـربط و تأئید شورای عالی کار ، بیکار موقت شناخته شوند و بیمـه شدگانی که بـه علـت بـروزحوادث غیرمترقبه مانند:سیل ،زلزله ، جنگ و آتش سوزی بیکار شوند 0
بنابراین کارگری که به میل خود ، کار خود را ترک می کند ، نمیتواند از این حمایتها برخوردار شود 0تشخیص ارادی بودن یاغیرارادی بودن بیکاری بیمه شدگان برعهده اداره کار و امـور اجتـماعی محل اشتغال بیمـه شده است و شعـب تأمین اجتماعی براساس معرفی ادارات کار وامور اجتماعی،درخصوص برقراری مقرری بیمه بیکاری برای بیمه شدگان اقدام میکنند .
_ غرامت دستمزد ایام بیماری:
بیمه شدگانی که تحت معالجات پزشکی و یا درمـانهای توانبخشی قرار می گیـرند، چنـانچه بر حسب تشخیص پزشک معـالج موقتـاً قـادر بـه کـار نبـاشنـد ، استحقـاق دریافت غرامت دستمزد را خواهند داشت.

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 18

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 21 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

طرح کارخانه شیر پاستوریزه دانلود طرح کارخانه شیر پاستوریزه تحقیق طرح کارخانه شیر پاستوریزه کارآموزی طرح کارخانه شیر پاستوریزه

کارآموزی طرح کارخانه شیر پاستوریزه
کارآموزی طرح کارخانه شیر پاستوریزه - طرح کارخانه شیر پاستوریزه دانلود طرح کارخانه شیر پاستوریزه تحقیق طرح کارخانه شیر پاستوریزه کارآموزی طرح کارخانه شیر پاستوریزه



به نام خدا
مقدمه
شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود .
مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از قبیل ازدیاد نسل و تغذیه زمستانی می باشند .
مواد غذایی نباتی هر کدام قسمتی از گیاه و نبات مانند: میوه – ریشه – ساقه و برگ می باشند ، درحالی که شیر را به عنوان هدیه ای از مادر به فرزند خویش و به عنوان اولین ماده ی غذایی نوزاد باید شناخت که تمامی مواد غذایی مورد نیاز بدن را داراست .








مواد متشکله شیر و تأثیر عوامل مختلف بر آنها :
شیر را نمی توان به عنوان مخلوطی از پروتئین , چربی , کربوهیدرات , مواد معدنی و ویتامین ها معرفی نمود . چون مخلوط نمودن این مواد هیچ موقع شیر را به وجود نخواهد آورد و آزمایشات مختلف انجام یافته در این مورد نیز تا به حال نتیجه ای نداده است . مواد متشکله شیر از حالت خیلی ساده تا خیلی پیچیده ( کمپلکس ) که ترکیب و ساختمان قسمتی از آن ها هنوز به طور کامل مشخص و روشن نیست عبارتند از :
«« پروتئین ها – چربی ها – کربوهیدرات ها – مواد معدنی و ویتامین ها »»
تحقیقات زیادی که در این زمینه انجام شده و حتی تحقیقات سال های اخیر هم هنوز نتوانسته اند ترکیبات شیر را با تمام جزئیات آن روشن نماید .
طی روزهای نخست زایمان به لحاظ ایجاد دگرگونی گسترده در ترکیبات آن را « آغوز » می خوانند .
تغذیه نوزاد با « آغوز » بسیار مهم و ضروری است . وجود « فیزیم » زیاد در « آغوز » آن را ملین می کند و به این ترتیب در تمیز شدن روده های نوزاد و جلوگیر ی از تجمع میکروب های مضر نقش اساسی دارد . به همین دلیل وجود پاتن و مواد ایمنی ساز کارشنا سان علوم تغذیه مصرف آغوز کاملا طبیعی می دانند . همین کارشناسان در تشریح تفاوت های موجود بین شیر و آغوز می گویند . میزان پروتئین و چربی و در نهایت ماده ی خشک در آغوز بیشتر از شیر است و همچنین به خاطر تفاوت ترکیب پروتئین های آغوز با ترکیب پروتئین های شیر آغوز در مقابل مایه پنیر حساس نبوده و منعقد نمی شود ، بنابراین از آغوز نمی توان پرورش معمول پنیر تهیه کرد و شیر مانند: بسیاری از مواد غذایی دیگر خواص خود را به مدت زیادی نمی تواند حفظ کند .شیربه خودی خود حتی اگردربهداشتی ترین شرایط نیز دوشیده شود ، دارای میکروب است حتی اگر دام از سلامت کامل برخوردار باشد .

شیر پس از خروج از پستان در مرحله دوشش و پس از‌ آن در معرض آلوده شدن به انواع میکروب ها می تواند قرار می گیرد .
شیر به صورت دایمی ترکیب و خواص خود را تغییر می دهد و این عمل تحت تأثیر میکرو ارگانیسم ها و آنزیم های موجود در ترکیب انجام می شود . شیر را نباید تنها به عنوان یک نوشیدنی تلقی کرد ، بلکه ماده ی خام و ماده اصلی خیلی از فرآورده های شیری از قبیل کره – خامه – پنیر – ماست – شیرهای کندانسه و خشک – بستنی و غیره را تشکیل می دهد و درجات خوبی و مقاومت و ارزش مواد فوق بسته به ماده ی تشکیل دهنده ی اصلی آن یعنی شیر می باشد.
برای این که بتوان به طور صحیح ترکیب شیر را بررسی کرد ، بهتر است آنرا به دو قسمت آب و ماده ی خشک تقسیم کنیم . قسمت اعظم ترکیب شیر را ( 4/87 % ) آب تشکیل می دهد. و آن محیطی است که تمام مواد متشکله شیر به صورت محلول و یا دیسپریسون در آن قرار گرفته اند . فونکسیون آب در بدن خیلی مهم است ، به طوری که نوزاد احتیاج آب بدن خود را از آب شیر تأمین می نماید . به غیر ازآب مواد دیگر متشکله شیر را تحت عنوان ماده ی خشک نام می بریم .
<<< آب – شیر = ماده خشک>>>
در شیر گاوه به طور کلی ماده خشک 6/12 درصد شیر را تشکیل می دهد که مهم ترین قسمت های ماده ی خشک را لاکتوز – چربی – مواد ازته – مواد مینرال تشکیل می دهند . در ترکیبات شیر لاکتوز بعد از آب از لحاظ مقدار بیشترین قسمت آن را تشکیل می دهد ، لاکتوزدر شیر گاو بیشتر از یک سوم ماده خشک یعنی 3/ 37درصد را تشکیل می دهد . یکی دیگر از مواد مهم ماده ی خشک شیر ، چربی است که مقدار آن در شیر به طور متوسط 7/3 % و در ماده ی خشک 4/29 % می باشد . این ماده سبک ترین ماده ی متشکله شیر بوده که فوری تحت تأثیر عوامل مختلف قرار گرفته و تغییر می یابد ، چربی به حالت امولسیون در داخل شیر قرار دارد .

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 70

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 405 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

طرح کسب و کار سالن ورزشی چند منظوره دانلود طرح کسب و کار سالن ورزشی چند منظوره کارآموزی طرح کسب و کار سالن ورزشی چند منظوره

دانلود طرح کسب و کار سالن ورزشی چند منظوره
دانلود طرح کسب و کار سالن ورزشی چند منظوره - طرح کسب و کار سالن ورزشی چند منظوره دانلود طرح کسب و کار سالن ورزشی چند منظوره کارآموزی طرح کسب و کار سالن ورزشی چند منظوره



طرح کسب و کار (خدماتی)



خلاصه طرح

موضوع طرح : سالن ورزشی چند منظوره ظرفیت طرح : آموزش 6120 نفر در طول یکسال محل اجرای طرح : سالن حجاب واقع در خیابان حجاب سرمایه گذاری کل : 1326 میلیون ریال سهم آوردة متقاضی : 326 میلیون ریال سهم تسهیلات : 1000 میلیون ریال دورة بازگشت سرمایه : حدوداً 11 ماه و 8 روز است. از 4 سال طول پروژه اشتغالزایی : 22نفر آدرس و تلفن : خیابان جمال آرا – خ عظیمی اشک شهر – پلاک 14 طبقه اول واحد 2 (نبش خ 21) 88000304 – 2093524-0912


مقدمه
ورزش برای تمام سنین لازم می‌ باشد و سبب شادی روح و جسم می‌گردد حتی در افراد پیر و مسن که تحقیق برای آنها انجام شده است پیاده روی ساده سبب طول عمر گردیده است. ورزش سبب تناسب اندام و سلامت قلب و عروق و کلیه اعضای بدن می‌گردد. ورزش به عنوان یکی از بدیعی ترین روش‌های درمانی در افسردگی توجه مردم را به خود جلب کرده و بیماران و مراجعان با تکیه بر این شیوه درمانی افق روشنی در بهبود فرد از ناراحتی‌ها و تنش‌های روحی را تجربه کرده‌اند.
این سالن برای رده سنی 4 الی 90 سال می‌باشد که مهم است که در تمام رده‌های سنی این سالن جوابگو خواهد بود.




1. خلاصه اجرایی :
مراحل کار – مراحل راه اندازی

1- دریافت مجوز سالن ورزشی چند منظوره
الف – ارائه درخواست جهت صدور مجوز تأسیس
ب – دریافت فرم تقاضا از سازمان تربیت بدنی، تکمیل آن و تحویل به سازمان به همراه مدارک مربوطه
ج – صدور مجوز تأسیس
2- دریافت مجوز راه اندازی
الف – ارائه درخواست راه اندازی با تصویر مجوز تأسیس به سازمان
ب – طرح موضوع راه اندازی در شورای نظارت بر امور سالن‌های ورزشی سازمان تربیت بدنی
ج – (در صورتیکه مصوبه شورای نظارت مذکور مثبت بود)
تکمیل فرم فضای پیشنهادی – فرم کروکی و ارائه به سازمان
د – ارائه اسامی پیشنهادی و اعلام نظر سازمان تربیت بدنی
ه – انتخاب اسم و صدور مجوز راه اندازی (استقرار) جهت تهیه و نصب تابلو و ثبت نام از علاقمندان به ورزش

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 16

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 27 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

پیشینه ومبانی نظری پژوهش مهارتهای مقابله ای

پیشینه ومبانی نظری پژوهش مهارتهای مقابله ای
پیشینه ومبانی نظری پژوهش مهارتهای مقابله ای - پیشینه ومبانی نظری پژوهش مهارتهای مقابله ای



پیشینه ومبانی نظری پژوهش مهارتهای مقابله ای
توضیحات: فصل دوم

همرا با منبع نویسی درون متنی فارسی و انگلیسی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو
توضیحات نظری در مورد متغیر و همچنین پیشینه در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب برای فصل دو

منبع : دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از مبانی نظری متغیر:
مهارت های مقابله ای، فنونی هستند که افراد در مواجهه با رویدادهای تنش زا به کار می گیرند. توانایی کنترل و تسلط بر موقعیت می تواند در افزایش توانمندی مهارت های مقابله ای موثر باشد و اثرات مخرب تنیدگی بر سلامت جسمانی و روانی جلوگیری کند. گاهی فرد می تواند افکاری را که درباره رویداد تنش زا دارد، تحت کنترل داشته باشد. که به آن کنترل شناختی گفته می شود. در مواردی کسب اطلاعات بیشتر درباره موقعیت تنش زا می تواند کمک کننده باشد. البته گذشته از این مهارت ها افراد می توانند در راستای پیشگیری از پیامدهای جسمانی و روانی تنیدگی، آموزش مهارت های مقابله ای را یاد بگیرند. آموزش مهارت های مقابله ای شامل آموزش مجموعه ای از روش های شناختی و رفتاری متعددی است که در جریان آن با هدف کمک به فرد آموزش داده می شوند تا بدین ترتیب فرد بتواند در بسیاری از موقعیت ها سازش لازم و سلامت روان را به دست آورد (دیماتئو 1991/ ترجمه موسوی).
- لازاروس (2000) مهارت های مقابله ای را به شرح زیر خلاصه می کند:
1- کاهش آسیب ناشی از شرایط محیطی
2- تحمل کردن حوادث یا واقعیت های منفی و یا تطبیق دادن خود با آن
3- حفظ تصویر ذهنی مثبت
4- حفظ تعادل احساسی و عاطفی
5- حفظ روابط رضایت بخش با دیگران
پاسخ های مقابله ای می توانند سه نتیجه به بار آورند:
1- حفظ شرایط احساسی حال حاضر
2- ادامه دادن فعالیت های روزمره که تحت تاثیر محرک تنش زا با وقفه روبرو شد است
3- احساس توانمندی روانی
- مقابله یا مدارای موثر برای رویارویی با علت محرک های تنش زا از چهار جزء اولیه تشکیل می شود:
1- راهبردهای موثر مقابله و مدارا
2- پردازش اطلاعات
3- اصلاح رفتار
4- رسیدن به راه حل های صلح آمیز و آرامش بخش (تسکین دهنده های فوری)

دیدگاههای نظری درباره مهارتهای مقابله ای :
درباره مقابله دیدگاه های نظری متفاوتی مطرح شده است که می توان از آنها موارد زیر را مورد مطالعه قرار داد:
- دیدگاه فرایدنبرگ و لویئس (به نقل از لازاروس 1993):
فرایدنبرگ و لویئس با تعریف مقابله به عنوان مجموعه ای از اعمال شناختی و عاطفی که در پاسخ به مسایل ویژه ای به کار برده می شود سه سبک مقابله ای را مطرح کرده اند که (1984) بر اساس نظریه لازاروس عبارتند از:
- سبک های بارور - مراجعه به دیگران و – سبک های نابارور (ناکارآمد)
این 3 نوع سبک از هیجده (18) نوع راهبرد تشکیل شده اند.
الف: سبک بارور: اجزا سبک بارور هشت راهبرد مقابله ای است.
1- حمایت اجتماعی: گرایش در میان گذاشتن مشکل با دیگران و جلب حمایت آنان به عنوان یکی از راههای کنترل کردن می باشد.
2- تمرکز بر حل مشکل: یک راهبرد مساله مدار می باشد که طی آن به طور منظم به بررسی مساله پرداخته می شود و با در نظر گرفتن دیدگاه های گوناگون با مشکل برخورد می شود.
3- سخت کوشی و موفقیت: این راهبرد توصیف کننده تعهد، بلند پروازی و تلاش زیاد می باشد.
4- تفریحات فیزیکی: منظور انجام فعالیت های ورزشی و داشتن آمادگی جسمانی برای برخورد مناسب با مشکل می باشد.
5- راههای آرام بخش: این راهبرد بیشتر به جهت آرام ساختن و (Relaxeition) است تا پرداختن به فعالیت های تفریحی و بدنی
6- حفظ تعادل خاطر: این راهبرد بیانگر ایجاد یا حفظ آرامش اطمینان به خود توانایی فرد برای مقابله با مشکل
7- تقویت رابطه با دوستان: حاکی از یک ارتباط صمیمی خاص می باشد.
8- تمرکز بر جنبه های مثبت (مثبت اندیشی): یعنی داشتن نگاهی مثبت و توجه به ویژگی های مثبت یک رویداد. (تا تمرکز بر بد اندیشی و ایجاد انرژی منفی)

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : docx

تعداد صفحات : 30

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 45 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل

طرح کارگاه کابینت سازی دانلود طرح کارگاه کابینت سازی کارآموزی طرح کارگاه کابینت سازی

کارآموزی طرح کارگاه کابینت سازی
کارآموزی طرح کارگاه کابینت سازی - طرح کارگاه کابینت سازی دانلود طرح کارگاه کابینت سازی کارآموزی طرح کارگاه کابینت سازی



پیشگفتار
از روزگاران قدیم طبقات چوبی و سنگی در محیط خانه و محل کار جهت استفاده از فضا وجود داشته و

مورد استفاده قرار می گرفته است. اما امروز با توجه به محدودیت منابع و قیمت بالا و سنگین بودن چوبها

و پیشرفت علوم صنایع چوب موادی مانند تخته .خورده چوب و تخته فیبر و انواع پانل های روکش دار بر

این است که بتوانند ماده اولیه مورد نیاز برای ایجاد محیطی زیبا دور یال آشپزخانه را فراهم آورد.تحقیقات

نشان داده که خانم های ایرانی بیشتر ساعات روز را در آشپزخانه ها سپری می کنند.از این رو اهمیت

معماری این فضا بسیار بیشتر از آن چیزی است که امروزه درنظر گرفته می شود.البته قابل توجه است

که بدانیم کاربرد کابینت تنها در آشپزخانه نیست بلکه در اداره ها و جاهای دیگر کاربرد فراوانی دارد.

ما با این امید به جمع آوری این پروژه تن داده ایم و سختی آن را به جان خریدیم شاید بتوانیم با ارائه

اطلاعاتی در مورد صنعت کابینت سازی گامی نو در جهت اشتغال زایی و رفع معضل بیکاری جوانان

برداشته باشیم.

























فصل اول:


کلیات طرح





تعریف موضوع

الف:کارگاه کابینت سازی:محلی جهت طراحی و ساخت کابینت های آشپزخانه و اداره جات و ...

ب:کابینت: تقریبا به معنی جعبه یا محلی کوچک جهت قراردادن وسایل در خانه . آشپزخانه و ادارات

مدارس و ...به کار می رود. کابینت در آشپزخانه برای مرتب کردن و جاسازی ظروف و در اداره

کابینت های کشودار به نام فایل استفاده دارد که برای طبقه بندی و جمع آوری اسناد و مدارک به کار

میرود و اما باید بدانیم که کابینت در هر محلی که استفاده شود تاثیر زیادی بر روی زیبایی و دکوراسیون

آن محیط دارد و جنس . رنگ . طرح و سیستم کارگذاری آن می تواند تاثیر بسزایی در محیط اطراف و

شکل دهی فضا داشته باشد. بنابراین طراحی کابینت و شکل ظاهری آن می تواند در روحیه و افکار و

رفتار افرادی که در محیط پیرامون آن مشغول به کار هستند تاثیر زیادی داشته باشد.

کابینت در آشپزخانه به صورت کلی به سه شکل چیده می شود:

1-سیستم Lشکل

2-سیستم راهرویی یا موازی

3- سیستم Vشکل

که هر کدام از این سیستم ها برای فضای خاص خود مورد استفاده قرار می گیرند.

ج:مواد اولیه:

1-کابینت های گالوانیزه:این نوع کابینت را معمولا از ورق گالوانیزه می سازند.یکی از ویژگی های مثبت

ورق گالوانیزه مقاوم بودن آن در مقابل رطوبت است درصورتی که ورق های آهن در مقابل رطوبت

خیلی سریع زنگ می زنند ولی ورق گالولنیزه در مقابل رطوبت بسیار مقاوم است اما ورق گالوانیزه

ویژگی منفی نیز دارد و آن شامل درجه پایین جذب رنگ به خود می باشد و به این دلیل بدنه سقف و کف

کابینت که نمای زیادی ندارد از ورق گالوانیزه ساخته می شود.ورق گالوانیزه موجود در بازار ایران یا

داخلی هستند و یا از کشورهای روسیه و هند وارد می شود. ورقهای ایرانی ساخت کارخانه های کاشان.

اصفهان و ذوب آهن یا فولاد ایران است.
2-ورق آهنی بدون روکش:ورق آهنی یا به اصطلاح ورق روغنی گیرایی و چسبندگی خوبی نسبت به

رنگ نشان می دهد ولی در مقابل در برابر رطوبت بسیار ضعیف است و زود زنگ می زند.به همین دلیل

از ورق های آهنی بیشتر برای ساخت درب کابینت که جلوه نمایی بیشتری دارد استفاده می شود.

3-ورق آلومینیومی:ورق های آلو مینیومی مانند گالوانیزه استقامت خوبی در مقابل رطوبت دارند ولی

چسبندگی خوبی در مقابل رنگ از خود نشان نمی دهند.مگر اینکه از رنگ های مخصوص استاتیک استفاده

شود.دلیل دیگر اسفاده کم از ورق آلومینیومی این است که اتصالات آن خیلی پرهزینه است و خم کاری آن

نیز به دلیل ترد وشکننده بودن آن بسیار مشکل و سخت است به همین دلیل به وسیله پیچ و مهره به یکدیگر

وصل می شوند که چون کیلویی محاسبه می شوند از نظر اقتصادی به صرفه نیست

4-MDF: جدیدترین جنسی که در بازار وجود دارد محصولی خارجی به نام MDFمی باشد.این محصول

جنسی بین چوب و پلاستیک و فایبر گلاس است.نزدیکی آن به جوب بیشتر از ولی مقاومت خوبی در مقابل

رطوبت و آب دارد اما تنوع رنگی این جنس کم است و از لحاظ قیمت نیز بسیار پر هزینه است و تشخیص

جنس اصلی از تقلبی آن بسیار سخت است مگر اینکه بعد از به کار رفتن مشخص شود.MDFاز لحاظ نما

و زیبایی بسیار شیک میباشد و از لحاظ دوام و محکمی بسیار سخت و مقاوم است.به وسیله پیچ و مهره و

جسب مخصوص اتصال داده می شود.ورق های MDFاصل ساخت آلمان است که البته از کشورهای

ترکیه و ایتالیا نیز وارد می شود که در درجه پایین تر مرغوبیت قرار می گیرد البته با کیفیتی بسیارپایین

ایران نیز MDFتولید می کند.

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : شادمان روستا ناوی

شماره تماس : 09195145166

ایمیل :mohandesbartar@gmail.com

سایت :fileyar.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 29

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 1860 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل