فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش در 53 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش - پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش در 53 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)



پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش در 53 صفحه ورد قابل ویرایش
فهرست مطالب عنوان شماره صفحه خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 3 فصل اول - کلیات........................................................................................................................................... 4 1- 1 مقدمه :.............................................................................................................................................................. 5 1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.................................................................................................................. 7 محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 8 1 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................. 8 1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :.................................................................................................................... 8 مجوز های قانونی :..................................................................................................................................................... 8 مراحل صدور جواز تاسیس :..................................................................................................................................... 9 شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس............................................ 9 1- اشخاص حقیقی................................................................................................................................................. 9 2- اشخاص حقوقی.............................................................................................................................................. 10 مدارک مورد نیاز:..................................................................................................................................................... 10 اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 11 تعریف:...................................................................................................................................................................... 11 صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 11 مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 12 فصل دوم - روش انجام کار................................................................................................................... 13 گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................. 14 بازدید از کارخانه تولید کشمش (سورت و بسته بندی)......................................................................................... 14 جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 14 فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :........................................................................ 15 مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :............................ 15 روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ).................................................................................... 16 فصل سوم - امور مالی طرح................................................................................................................... 17 جدول 1 لیست استانداردهای مرتبط با تولید و بسته بندی کشمش...................................................................... 18 جدول 2 میزان تولید کشمش و مصرف داخلی در چند کشور عمده جهان (FAO2003)............................... 19 جدول 3 میزان تولید انگور در کشورهای عمده تولید کننده جهان (FAO 2005)............................................ 20 جدول 4 واحدهای تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 1385........................................... 21 جدول 5 واحدهای در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از 40%................................................................ 22 جدول 6 میزان مصرف کشمش بین سال های 1382 - 1379........................................................................... 22 نمودار 1 بررسی روند مصرف کشمش بین سال های 1382 - 1379................................................................ 23 جدول 7 بررسی روند صادرات از آغاز برنامه سوم تا سال 1385....................................................................... 23 سال 1379............................................................................................................................................................... 23 سال 1380............................................................................................................................................................... 27 سال 1381............................................................................................................................................................... 30 سال 1382............................................................................................................................................................... 33 جدول 8 میزان صادرات کشمش بین سال های 1382 - 1379.......................................................................... 37 نمودار 3 روند صادرات کشمش بین سال های 1382 - 1379......................................................................... 37 جدول 9 میزان کشمش مورد نیاز تا سال 1389.................................................................................................... 38 نمودار پیش بینی روند نیاز به محصول تا پایان برنامه چهارم توسعه..................................................................... 38 جدول 10 هزینه تامین ماشین آلات خط تولید...................................................................................................... 39 جدول 11 محاسیه مساحت مورد نیاز طرح........................................................................................................... 40 جدول 12 برآورد مساحت بخش های محوطه سازی............................................................................................ 40 جدول 13 هزینه های ساختمان و محوطه سازی.................................................................................................... 41 جدول 14 برآورد هزینه تجهیزات و تاسیسات عمومی........................................................................................ 42 جدول 15 هزینه وسایل حمل ونقل......................................................................................................................... 43 جدول 16 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری.................................................................................................. 43 جدول 17 برآورد کل سرمایه گذاری ثابت............................................................................................................. 44 جدول 18 محاسبه میزان مواد اولیه مصرفی........................................................................................................... 44 جدول 19 برنامه تولید سالیانه................................................................................................................................. 45 جدول 20 برآورد هزینه سالیانه تامین مواد اولیه مصرفی برای تولید 2000تن کشمش در سال......................... 45 جدول 21 سطح زیر کشت ، میزان تولید و عملکرد انگور به تفکیک استان های ایران....................................... 46 جدول 22 تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح...................................................................................................... 47 جدول 23 برآورد برق مصرفی واحد.................................................................................................................... 47 جدول 24 میزان آب مصرفی (روزانه)................................................................................................................... 48 جدول 25 تاسیسات مورد نیاز................................................................................................................................ 48 جدول 26 براورد هزینه انواع انرژی....................................................................................................................... 49 فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات............................................................. 50 نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 51 خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید کشمش (سورت و بسته بندی) پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد . مقدمه : به خشک شده برخی ارقام انگور از جمله سلطانی بی دانه (به رنگ روشن) و کورنت (به رنگ تیره) که در معرض نور خورشید یا با استفاده از خشک کن های صنعتی تهیه می شود کشمش گفته می شود . کشمش یک محصول مقاوم بوده که بعد از شراب دومین حاصل از انگور می باشد . تاریخ تولید کشمش های آفتابی به بیش از 3000 سال قبل برمی گردد . تصور می رود که کشف کشمش به طور اتفاقی از خشک شدن انگور بر روی شاخه صورت گرفته باشد . از ویژگی های خاص کشمش ، اقتصادی بودن تولید آن است زیرا از انرژی خورشید استفاده شده ، مواد بسته بندی آن است ، محصول خشک شده حجم کمتری داشته و در شرایط انبار معمولی دارای عمر ماندگاری طولانی می باشد . ضمناً تجهیزات لازم برای تهیه کشمش بسیار ساده است . بهتر است قبل ز وارد شدن به مبحث روش های تولید و سورت کشمش ، توضیحاتی راجع به ماده اولیه این محصول ارائه شود . حبه انگور از سه قسمت پوست ، گوشت و هسته تشکیل شده است . پوست در حدود 7 تا 12 درصد وزن حبه را تشکیل داده و نقش حفاظتی از میوه را بر عهده دارد . در پوست حبه های انگور مواد رنگی مختلفی وجود دارد . رنگ سبز در ارقام مختلف انگور مربوط به میزان سبزینه ای است که درون پوست میوه می باشد ، که در مراحل اولیه رشد میوه زیاد بوده ولی با پیشرفت مراحل رشد از میزان آن کاسته می شود . رنگدانه ها اکثراً درون پوسته حبه انگور قرار دارد و فقط کمی از آنها درون گوشت انگور بصورت معلق در داخل یاخته ها دیده می شود . میزان مواد رنگی درون حبه ها بر حسب نوع و رقم انگور ، شرایط جوی ، دوران رشد و میزان محصول متفاوت می باشد . عوامل محطی مانند نور ، دما ، رطوبت و مواد غذایی خاک بر میزان رنگدانه ها اثر دارند . ضخامت پوست حبه در ارقام مختلف متفاوت بوده و در انبارداری و حمل و نقل عامل مهمی به شمار می رود . پوست حبه در مقایسه با گوشت آن دارای مقدار ویتامین بیشتری است . تعداد زیادی آنزیم های پلی فنل اکسیداز در پوست میوه انگور وجود دارد . تعداد هسته موجود در داخل حبه انگور به ارقام آن بستگی دارد و تعداد آن تا 4 عدد نیز ممکن است برسد . اندازه و شکل هسته ها بسته به نوع انگور تا 10 درصد از وزن حبه را تشکیل می دهد . هسته ها دارای 2 تا 10 درصد چربی و 7 درصد تانن می باشد . وجود هسته در انگور از بازار پسندی آن برای مصرف تازه خوری می کاهد . اندازه هسته رابطه مستقیمی با اندازه حبه انگور دارد . چرا که منبع اصلی تولید هورمون جیبرلین می باشد . گوشت انگور به طور کلی نزدیک به 82 تا 86 درصد از وزن کل خوشه را شامل می شود . و مهمترین قسمت انگور و بخش خوراکی میوه به شمار می رود . مواد تشکیل دهنده میوه انگور بسته به نوع رقم و شرایط آب و هوایی محل کاشت و درجه رسیدگی آن متفاوت است . بیشترین درصد وزن حبه را آب تشکیل می دهد . میزان آب انگور در ارقام مختلف با توجه به چگونگی وضع رویشی و درجه رسیدگی میوه متفاوت بوده و بین 70 تا 80 درصد متغیر است . سایر مواد شیمیایی از قبیل قندها ، اسیدهای آلی ، مواد ازته ، رنگدانه ها و غیره به صورت محلول در آن قرار دارند . در آب انگور تارتارات پتاسیم و نمک های معدنی ، منیزیم ، آهن ، منگنز و سیلیس وجود دارد . قسمت اعظم مواد جامد محلول انگور را کربوهیدرات تشکیل می دهد . کربوهیدرات پس از آب بیشترین ماده تشکیل دهنده انگور است . مقدار قابل توجهی از مواد قندی در نتیجه عمل فتوسنتز در برگ ها ساخته شده و در حبه انگور و سایر قسمت های دیگر گیاه ذخیره می شود . عمده ترین قندهای انگور گلوکز و فروکتوز است که در حدود 98 تا 99 درصد مواد قندی حبه انگور را تشکیل داده و به طور کلی 12 تا 27 درصد از وزن حبه را شامل می شود . نسبت گلوکز در اوایل مراحل رشد بیشتر از فروکتوز بوده ولی با پیشرفت دوران رشد و رسیدن حبه ها میزان گلوکز و فروکتوز حبه برابر می شود . علاوه بر قندها ، انگور دارای اسید تارتاریک و اسید مالیک فراوانی است که خدود 90 درصد کل اسیدهای انگور را شامل می شود . اسید سیتریک نیز در زمان رسیدن انگور به مقدار بسیار ناچیزی حدود 0.02 تا 0.03 درصد میوه وجود دارد . میزان اسیدها نیز در ارقام مختلف مقفاوت است . میزان پراکندگی قند و اسید در حبه ها عکس هم می باشند . یعنی بیشترین مقدار قند در زیر پوست وجود دارد . و تدریجاً به سمت هسته از مقدار آن کاسته می شود . دمای محیط اثر مستقیم بر روی میزان اسید انگور دارد. در مناطق سرد میزان اسید انگور بیشتر از مناطق گرم می باشد . مواد ازته موجود در انگور به صورت نیترات ها ، اسیدها و آمین ها وجود دارد . در آب انگور ازت به صورت نیترات آمونیوم موجود بوده که بر حسب نوع و ئقم انگور میزان آن متفاوت می باشد . انگور با مقایسه با سایر میوه ها دارای تیامین و اسید نیکوتینیک بسیار بالایی است . ریبوفلاوین و اسید فولیک نسبت به نور حساس بوده و مقدار زیادی از آنها به هنگام آب گیری میوه از بین می رود . در ارقام مختلف میزان اسید اسکوربیک یا ویتامین c متفاوت بوده و مقدار آن بین 1- 5.12 میلی گرم در هر 100 گرم ماده تازه گزارش شده است . قسمت اعظم این ویتامین در اثر فرآیند خشک کردن و تهیه کشمش از بین می رود . در زمان رسیدن میوه مقدار یادی از ویتامین ها درون حبه تشکیل می شوند . 1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : تولید کشمش (سورت و بسته بندی) محل اجرا : 1 – 3 – مشخصات متقاضیان : نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن 1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی : تعداد اشتغالزایی این طرح 37 نفر می باشد . مجوز های قانونی : تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع) صادر می گردد. مراحل صدور جواز تاسیس : 1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی استان . 2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی . 3- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی 4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت . 5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس . گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : بازدید از کارخانه تولید کشمش (سورت و بسته بندی) براساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه تولید کشمش به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ، جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید کشمش استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : جعفر علایی

شماره تماس : 09147457274 - 04532722652

ایمیل :ja.softeng@gmail.com

سایت :sidonline.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 53

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 1387 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.