فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

فایلوو

سیستم یکپارچه همکاری در فروش فایل

پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی در 43 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)

پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی
پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی - پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی در 43 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)



پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی در 43 صفحه ورد قابل ویرایش
فهرست مطالب عنوان شماره صفحه خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 4 فصل اول - کلیات........................................................................................................................................... 5 1- 1 مقدمه :.............................................................................................................................................................. 6 1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.................................................................................................................. 6 محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 7 1 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................. 7 1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :.................................................................................................................... 7 مجوز های قانونی :..................................................................................................................................................... 7 مراحل صدور جواز تاسیس :..................................................................................................................................... 8 شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس............................................ 8 1- اشخاص حقیقی................................................................................................................................................. 8 2- اشخاص حقوقی................................................................................................................................................. 9 مدارک مورد نیاز:........................................................................................................................................................ 9 اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 10 تعریف:...................................................................................................................................................................... 10 صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 10 مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 11 فصل دوم - روش انجام کار...................................................................................................................... 12 گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................. 13 بازدید از کارخانه دودی و شور کردن ماهی.......................................................................................................... 13 جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 13 فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :........................................................................ 14 مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :............................ 15 روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ).................................................................................... 15 فصل سوم - امور مالی طرح...................................................................................................................... 16 جدول 1 صادرات محصول.................................................................................................................................... 17 جدول 2 وسائل نقلیه عمومی و حمل و نقل........................................................................................................... 17 نمودار 1 مراحل 8 گانه شور و دودی کردن ماهی................................................................................................. 18 جدول 3 تاسیسات برق........................................................................................................................................... 19 جدول 4 سوخت مورد نیاز روزانه.......................................................................................................................... 19 جدول 5 برآورد مساحت ساختمان های تولیدی و غیر تولیدی............................................................................. 19 جدول 6 برآورد زمین و محوطه سازی................................................................................................................... 20 پلان کلی این واحد به شرح زیر می باشد :............................................................................................................ 20 جدول 7 برآورد نیروی انسانی مورد نیاز طرح....................................................................................................... 21 جدول 8 برآورد مواد اولیه مورد نیاز...................................................................................................................... 21 جدول 9 برنامه زمان بندی اجرای طرح................................................................................................................. 22 جدول 10 برنامه تولید سالیانه................................................................................................................................. 22 جدول 11 برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه......................................................................................................... 23 جدول 12 برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز............................................................................................... 23 جدول 13 برآورد نیروی انسانی و هزینه های آن................................................................................................... 24 جدول 14 هزینه های ماشین آلات تولید................................................................................................................ 24 جدول 15 هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی...................................................................................................... 25 جدول 16 برآورد هزینه وسایل نقلیه حمل ونقل.................................................................................................... 25 جدول 17 برآورد هزینه لوازم و اثاثیه اداری.......................................................................................................... 26 جدول 18 برآورد هزینه های زمین......................................................................................................................... 26 جدول 19 برآورد هزینه های ساختمان سازی........................................................................................................ 27 جدول 20 برآورد هزینه های محوطه سازی........................................................................................................... 27 جدول 21 جمع بندی برآورد هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی......................................................... 28 جدول 22 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری.................................................................................................. 28 جدول 23 برآورد سرمایه ثابت............................................................................................................................... 29 جدول 24 برآورد سرمایه در گردش....................................................................................................................... 29 براورد سرمایه گذاری کل......................................................................................................................................... 30 جدول 25 نحوه تامین منابع و اخذ وام بانکی........................................................................................................ 30 جدول 26 برآورد هزینه های استهلاک................................................................................................................... 31 جدول 27 برآورد هزینه های غیر عملیاتی.............................................................................................................. 31 جدول 28 برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات................................................................................................ 32 جدول 29 برآورد هزینه های عملیاتی..................................................................................................................... 32 جدول 30 برآورد هزینه های ثابت تولید................................................................................................................ 33 جدول 31 برآورد هزینه های متغیر تولید............................................................................................................... 33 برآورد هزینه های کلی تولید.................................................................................................................................... 34 محاسبه قیمت تمام شده........................................................................................................................................... 34 جدول 32 برآورد قیمت فروش.............................................................................................................................. 34 محاسبه فروش کل.................................................................................................................................................... 35 محاسبه سود سالیانه.................................................................................................................................................. 35 محاسبه هزینه تولید در نقطه سر به سر................................................................................................................... 35 محاسبه درصد تولید در نقطه سر به سر.................................................................................................................. 36 نرخ بازگشت سرمایه................................................................................................................................................ 36 دوره بازگشت سرمایه............................................................................................................................................... 36 محاسبه حقوق سرانه................................................................................................................................................ 37 محاسبه فروش سرانه................................................................................................................................................ 37 محاسبه سطح زیر بنای سرانه.................................................................................................................................. 37 محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت.......................................................................................................................... 38 نسبت ارزش افزوده ماشین آلات............................................................................................................................ 38 درصد کارکنان تولید به کل کارکنان......................................................................................................................... 38 نسبت سرمایه در گردش به سرمایه ثابت................................................................................................................ 39 محاسبه شاخص های بهره وری طرح..................................................................................................................... 39 نسبت سود به فروش................................................................................................................................................ 39 نسبت سود به سرمایه ثابت...................................................................................................................................... 39 جدول 33 خلاصه جدول سود (زیان).................................................................................................................... 40 فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات................................................................ 41 نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 42 خلاصه طرح : در این طرح به بررسی دودی و شور کردن ماهی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد . 1- 1 مقدمه : یکی از روش های نگهداری گوشت که قدمتی بس طولانی دارد دودی کردن آن است و حتی گفته می شود این نگهداری از نمک سود کردن گوشت هم قدمتی طولانی تر دارد . نگهداری گوشت بوسیله نمک سود کردن از ماقبل تاریخ بوده است . به طوری که در روم قدیم برای نگهداری فرآیندهای از نمک و عسل استفاده می شده است . البته استفاده توام نمک سود و دودی کردن می تواند اثر بهتری در نگهداری داشته و ضمناً ذائقه ، رنگ و طعم گوشت را نیز بیشتر و مطلوبتر حفظ نماید . همانطوری که گفته شد دودی کردن قدیمی ترین روش نگهداری گوشت است و قدمت آن به دوران غار نشینی بشر می رسد . در زمان های قدیم دود دادن به طریق خیلی ساده و مستقیم انجام می شد اما امروزه دود در کوره های مخصوص تولید و در اتاقک های کاملاً قابل کنترل مورد استفاده قرار می گیرد اما در هر حال اصول دود دادن طی سالیان دراز تفاوت چندانی نکرده و هنوز هم عموماً دود را از سوختن ناقص یا کند خاک اره چوب های سخت مانند چوب بلوط تولید می کنند . هدف های اصلی دود کردن عبارتند از : دادن عطر و طعم خاص به گوشت ، نگهداری و طولانی کردن عمر محصول ، تولید محصول جدید ، ایجاد رنگ مطلوب و خاصی در گوشت و جلوگیری از اکسیداسیون محصول . 1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : دودی و شور کردن ماهی محل اجرا : 1 – 3 – مشخصات متقاضیان : نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن 1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی : تعداد اشتغالزایی این طرح 25 نفر میباشد . مجوز های قانونی : تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع) صادر میگردد. مراحل صدور جواز تاسیس : 1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی استان . 2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی . 3- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی 4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت . 5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس . شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 1- اشخاص حقیقی - تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران - حداقل سن 18 سال تمام - دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم 2- اشخاص حقوقی - اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت ) - ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور مدارک مورد نیاز: 1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستایی استان. 2- اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن 3- تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی 4- تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست 5- یک قطعه عکس از هریک از شرکاء 6- تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی 7- پوشه فنردار 8- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : بازدید از کارخانه دودی و شور کردن ماهی براساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه دودی و شور کردن ماهی به بررسی سیستم ها و دستگاه ها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ، جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در دودی و شور کردن ماهی استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت می باشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

مشخصات فروشنده

نام و نام خانوادگی : جعفر علایی

شماره تماس : 09147457274 - 04532722652

ایمیل :ja.softeng@gmail.com

سایت :sidonline.ir

مشخصات فایل

فرمت : doc

تعداد صفحات : 43

قیمت : برای مشاهده قیمت کلیک کنید

حجم فایل : 1023 کیلوبایت

برای خرید و دانلود فایل و گزارش خرابی از لینک های روبرو اقدام کنید...

پرداخت و دانلودگزارش خرابی و شکایت از فایل
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.